🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 860
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 830
Да не подценяваме чичо Митко. Все пак има един спечелен дуел и то с 10:0 🙃
Еее, Асенчо и повечето жени биха го победили с 10:0 .

# 1 831
Ако Стоян спечели втори път дали ще е достатъчно мъж за групата?
Или пак ще си намерят причина да не го харесват .
Не, няма да е мъж за тях дори и да ги натръшка всички за една вечер в един дуел. Толкова са тъпи, долни, низки с огромно самочувствие, повярвали си че никога няма да го признаят. От яд, от злоба. Ще измислят 1000 причини за да го оплюят

# 1 832
  • London
Сега видях профила на Калояна във Инстаграм..... само снимки сам и с Петър..... не ми е нормално на мен мъж да се фиксира в друг мъж, честно. Погнусата ми е много голяма.

# 1 833
Илиян Кустев и Митко Калайджиев в Преди обед: “Ако влезе македонеца Даяна ще стане още по-объркана.” 😂😂😂 Данчето не ни е излъгала във форума.

Ма нека, красиво момиче е, как да не я пръска тая красота върху всички. 😂

# 1 834
Тоя Йордан вече ми дотегна. Ебахти геновевата сълзлива. Много ми е противен и тоя гащеризон, като го нахлузи за битките и направо падам. Много ме дразни вече наистина пълна жена

# 1 835
Като останат трима накрая, не гласуваха ли тогава зрителите?

# 1 836
Ааа защо другите да гласуват, а не с дуел да се реши? Би било безкрайно несправедливо.

Ако отчиташ дуела с Асен/а то няма друг/. Не го зачитай изобщо Grinning Асен и жена щеше да го бие. За мен Митко е пътник. Лично предположение - Стоян ще е човека с 3 спечелени дуела/ще бие Петър и Митко/, НО на финала ще останат Боби, Калоян и Стоян, при което фермерите гласуват директно Калоян да отиде и мисля че е ясен дуела между Боби и Стоян. ТОВА Е ЛИЧНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е СПОЙЛЕР!

Таа надявам се така да са нещата и Стоян да си излезе с гордо вдигната глава и от тази мижава ферма пълна с хора, на които душите им са пълни с ла*на Simple Smile

Такава е политиката. Когато останат 6 човека общо /3 мъже и 3 жени/. Преди каквито и да е дуели се влиза за гласуване. Макар, че АКО отпадне Даяна/най-вероятно/ и остане една жена без дуел не знам как ще се процедира. Иначе като останат така  1 жена и 1 мъж отиват на финал с гласуване, останалите се борят за челната 4ка финалисти съответо мъж-мъж и жена-жена. Не си спомням в предните сезони как се получи Алек срещу Виолета.

# 1 837

Именно, затова и попитах другите защо не го виждат на финал.
Отделно е добър по история.
Отделно умее много неща, свързани с животни, строеж, селска работа.

Ако е на дуел може и да спечели, ако си подреди добре игрите и си даде зор.

# 1 838
  • София
Казах ви аз, че чича ви Митко е хлъзгава рибка. Не е никак смотан и си има стратегия на тихата вода, ама е ясен кат' бял ден.
Дая, Данчо и Пещо са ясни - филмари, изобщо не заслужават хорската подкрепа, много подли същества.
Надя е невестулка, абсолютно зла и гнила.
Стоян може да не е света вода ненапита и той. И той клюкаше на Дана, какво бил казал Асен, а се оказа, че не е било съвсем вярно преразказаното от него.  Макар, че предпочитам него пред всеки дург мъж във фермата, освен Боби.
Милена се опитва, но е много полярна. Не можа да си направи лагер,както Надка, само че Надя ще остане с пръст в устата колко малко хора я харесват.
Калоян е абсолютно деградирал младеж. Гражданин от селски тип с много явни комплекси за малоценност.
Мария си е груба и арогантна, агресивна дори, изобщо ... слаба работа.
Боби, с всичките недостатъци, за мен остава най-подходящ за победител. И честно казано всеки друг освен него за мен ще е абсолютна трагедия.

Ванчето имаше проблясъци на чистия ум, но след като и тя пригласяше на Надя и Калоян - то си е такова, неориентирано и искащо да се хареса.

# 1 839
  • На морето!
Финалът при жените ще е интересен. Ако наистина останат Надежда и Мария, то победител ще е Боби. Даяна и Милена са пътници, ще е много хубаво ако на арената се срещнат Надежда и Милена. Ще е интересно и отношението на отпадналите към Надежда, след като са изгледали отстрани епизодите и ще очаквам нейната реакция с интерес (макар че не очаквам повече от няколко сълзи и мълчание).

# 1 840
Сега видях профила на Калояна във Инстаграм..... само снимки сам и с Петър..... не ми е нормално на мен мъж да се фиксира в друг мъж, честно. Погнусата ми е много голяма.
Тройната прегръдка пред обора беше супер смешна, а думите на Кано:"Вие се целувайте, аз съм отзад" прави още по-ясно нездравото му отношение към приятелството с Пено .

# 1 841
Тоя Йордан вече ми дотегна. Ебахти геновевата сълзлива. Много ми е противен и тоя гащеризон, като го нахлузи за битките и направо падам. Много ме дразни вече наистина пълна жена
И пижамата му е цяла, с копчета отпред! Все едно е с ританки, направо покъртително .Laughing

# 1 842
Обвинявам Мария за това, че сега в следващите осем-девет дни в темата  ще ми се налага да чета 1к+ поста подобни на предишния.
А аз обвинявам Юхууууууто, че прати Ангел на дуел Sad
А аз обвинявам Ангел, че подари сърце на Надка и я припозна като грижовна жена и победител.

# 1 843
И пижамата му е цяла, с копчета отпред! Все едно е с ританки, направо покъртително .Laughing
🤣🤣🤣🤣 А баш!

# 1 844
Аман от меки китки,  и жени с мъжки хормони, честно!

Общи условия

Активация на акаунт