🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 472
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 935
И Сами, който ако не беше сглупил така със Силвето, печелеше според мен.
Да, той изгуби имиджово. Тези любовни истории нещо не са им в плюс. Ще видим Пешака дали ще сглупи с Дая, ама много не ми се вярва, той всичко е пресметнал кое ще му е в плюс и кое в минус, затова и снощи отказа леглото в колибата, сепак Кокича го чака, пък и от 8-те часа сън оставаха само 6...

# 1 936
Аз пък мисля, че ако някой е гласувал за Веселка, това е само родата. Друг не.

# 1 937
Затова че брака е без любов го чух, но явно момента с квартирата съм го изпуснала.

Заповядай. Хем да се образовате какъв трябва да е добрият любовник. (Боби разказва)

https://fermata.btv.bg/videos/ljubovnikat-trjabva-da-e-kato-skap … rah-za-prane.html

# 1 938
Така е, само дето Даяна ще спечели отрицателна нагласа към нея.

# 1 939
  • София
Шоубизнесът не се интересува от това. Важното е да си забележим и да вълнуваш хората. Примери мноооого.

# 1 940
  • София
Сами е умен, Даяна - не, тъй че не вярвам да успее да извлече нещо от шума около нея.

# 1 941
Да беше Калоян или Петър да куцат, Мария дори нямаше да се замисля. И Общата си тръгваше.
Само че Калоян така манипулира всички, той и затова е все на власт, таа Мария показа колко няма характер. Не слуша себе си. А това,ч е го направи пред всички да го натика до стената за избор беше толкова жалко.
Не я знам каква майка е, но като човек за мен не е ОКЕЙЙЙ.
А да не говорим как снощи беше легнала върху полугол мъж.
Децата й сигурно са се чудили майка им защо аджеба се е проснала върху него. Нека сега им обяснява и тя за приятелските отношения. А в началото си помислих, че струва нещо ...

# 1 942
  • София
Сами е умен, Даяна - не, тъй че не вярвам да успее да извлече нещо от шума около нея.

Не е важно да е умна тя, а да попадне на умен продуцент. Тя самата е продукт, който може да предизвика рейтинг.

# 1 943
Както е тръгнало,ми се струва,че на Калоян,Надя и Мария ще им е нужна охрана.Доста "фенове" насъбраха.Като едното нищо някой може да ги поотупа,ей така от любов .

# 1 944
Шоубизнесът не се интересува от това. Важното е да си забележим и да вълнуваш хората. Примери мноооого.
Тук сме Балканите, не Холивуд. Както някой писа тези дни,  Дая я чака съдбата  по- скоро на Елена от ББ и Алекс Петканова.

# 1 945
  • София
Бъдещето ще покаже. Мога да дам пример с Луна, която скапа от шоу в шоу. Или с Русата Златка.

# 1 946
  • Варна
Както е тръгнало,ми се струва,че на Калоян,Надя и Мария ще им е нужна охрана.Доста "фенове" насъбраха.Като едното нищо някой може да ги поотупа,ей така от любов .
Това ще се хареса на тълпата хейтъри, дето се канят да ходят да храчат върху гвардеец.

Мда... искам да видя кой ще посмее да скочи на Мария..

# 1 947
Не я чакат добри работи Даяна след представленията, които изнася всяка вечер.

# 1 948
  • Sunshine state
Навсякъде я пишат като разтури-къща още след аферата Ники Илиев, та смятай сега какво ще е.. Ама тя си го направи, де. 🤷🏼♀

# 1 949
Вчера хвърлих едно око на профила на Общата и имаше коментар от някаква жена защо била избягала от Фантасико предния ден като я коментирали две жени и й казали думата с к. Явно е имало някаква случка между нея и някакви хора в магазина, които са я обиждали не знам. Но после половината коментари изченаха. Както каза Нина, чака я съдбата на Елена и тепърва май ще има още такива ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт