🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 549
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Стоян се движи по-бързо дотук. Да видим със паленето как ще е.

# 2 626
  • sofia
Милена :давай давай давай хахахах полудяваммм:)

# 2 627
Не ми харесва това разместване на битки, по-добре да се играят от малките точки към големите.
И пак имаме горящи букви, висока греда и никаква предпазна екипировка. Но пък предпазните инструкции са налице: "Внимавай".
Овтратително тенденциозно отношение към Стоян. Все са показвали пристрастия, но този път са очеизвадни.

# 2 628
супер тактика с двата пирона, браво,адмирации

# 2 629
  • SF
Калоян, ако иска да продължа да го подпрепям, трябва да спре да се прави на Ванчето!

# 2 630
Ееее,Ванчето и Калоян много прости подмятания!

# 2 631
Имам чувството, че Милена е доктор, който изражда бебе:
Давайй, дишай, давайй, дишай, давааааай, дишааай ... Grinning
Иначе евала за активната подкрепа.

# 2 632
  • София
Стоян категорично взима дуела, въпреки че падна веднъж от змейката на финала при паленето.

# 2 633
Ваня ли каза: “оп,оп,йеее”, когато Стоян падна?
Бездушница

# 2 634
Калоян не пропуска да коментира крака и куцането на Стоян. Отвратителни са.

# 2 635
  • Варна/Амстердам
Много добре се справи Стоян. Браво на неговия отбор горе и още един голям минус за Ваня и Калоян от митьовата агитка. Иван и Андрей дразнят вече, омръзнаха ми техните конспирации.

# 2 636
Не спират да го подиграват обаче. Боли го не го боли. Негова си работа. Ако иска ще лъже и маже това е. Те като унижават Дана няма ли да се изкаже нещо.

Абе Дана, теб да не са те пратили да си уше тук онея готините. Белким ти станат приятели някой ден.

# 2 637
  • SF
Ееее,Ванчето и Калоян много прости подмятания!

Ама и Андрей добре ги насъсква.
Иван и Андрей не се държат достойно. Подкукуросват Ваня и останалите да лаят грозно.

# 2 638
  • София
Сега разбирам защо ваня е стара мома и такава ще си остане. А същото го чака и Калоян.

# 2 639
  • София
Офф на всяка пауза ли ще питат Стоян за болежките му, ясно е, че не му вярват, ама дотяга.

Общи условия

Активация на акаунт