Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 901
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Дами, страхотна тема! Аз също до сега никога не съм имала подобен продукт, освен вакуумен уред за черни точки - не ми допадна.
Моля да ми кажете, от кой уред сте забелязали свиване на разширени пори и белези от акне - общо взето все дупки.
Мислех да се почиствам с ултразвукова шпатула за лице и после с дарсонвал, но все още не съм сигурна за тази инвестиция.
Благодаря Ви предварително!

# 61
На мен ми дойде шпатулата вчера и се почнах. Почистване и пилинг направих. Много съм доволна. После пробвах функцията Lift. В началото мислех че не прави нищо, но по едно време такова боцкане взех да усещам, че едва го изтърпявах. Така ли трябва да е? Какво всъщност прави това Lift?

# 62
Здравейте, поръчах ултразвукова шпатула и утре може би ще е при мен. Искам да попитам с какви продукти мажете лицето преди всяка функция?
Моята е с три функции- лифтинг, хидратация и пилинг .

# 63
Аз съм нова с шпатулата, и не съм сигурна до колко съм права, но ще ти напиша аз кое как ползвам.

Моята май е от по-старите модели, защото имам пилинг, tone, lifting, clean.

Clean и Peeling за сега съм ползвала след баня. Намокрям лицето, нагласям на Clean или Peeling и действам. Установих че засъхва много бързо, за това мокря на сектори. Отделно имам един гел алое вера. Реших върху мокрото и от него да пръскам. Така се държи по-дълго влагата.

За Tone и Lift, на леко влажна кожа си нанасям серума (аз имам на Шейседо), отгоре пръскам с тоя гел алое вера, пак на сектори и минавам по два пъти или един път на Tone, втория път на Lift.

Не знам до колко е правилно. Ако някой намери грешка, ще коригирам.

Натиснах тийна да почистя, то бяха писъци и крясъци, лигавене. Добре стана, само дето не знам дали втори път ще ми разреши. При него най-видим ефект имаше. Махнаха се черните точки от носа едно 80%. Сега вече ако ме огрее пак, не знам дали ще се види първоначалния ефект..Но за носа му ползвах пилинг функцията. Четох че clean е редно, но почти нищо не направихме с нея. Но както казах преля от лигавене и може и аз да не съм я приложила правилно.

# 64
Благодаря за отговора! Аз днес си купих лавандулова вода, мислих с нея да пробвам за навлажняване. А дали няма някакво упътване към машинката коя функция с какви продукти е подходяща да се ползва? И аз имам един тийн и се чудех дали мога да я пробвам и на него. С дезинфектант ли почистваш накрайника ?

# 65
Мисля че с всякаква вода могат да се ползват, дори и с обикновена. Моята машинка уж има някакво упътване, но е по скоро отбий номер. Твоята може да е с по-ясни инструкции. Всъщност моята няма упътване като стъпки, ами какво можеш да правиш с нея. Със спирт почиствам металната пластина. Първо с гореща вода я премивам и сапун. Лекичко, само металната част. После с едно памуче със спирт. Надявам се да е достатъчно.

# 66
Извинявам се за поредния пост, но имам въпрос за бялото мезо, ако някой който го има може  да удари едно рамо? Това имам: https://www.aliexpress.com/item/32897800042.html?spm=a2g0s.90423 … .0.52a44c4dWh9vfU
Нещо не мога да вдяна как да го наглася. За светлинките разбрах, коя за какво е. Там няма какво да ми се обеснява. Това което ме обърква е тези функции на екрана (Photon, RF&EMS, Ultrasonic, Acoustic vibration function), те с цветовете ли се комбинират? Иначе прочетох и тях коя за какво е. Не трябва да ми се обеснява. Единствено не разбрах, ако избера да речем червена светлина, трябва ли да избера да речем RF&EMS с нея (примерно)? Ако не избера никое, пак ли ще има ефект от червената светлина? И вибрации задължително ли трябва да избера или ако искам.

Друго за масаж при болка, само светлина ли се избира (мисля че жълтата трябва да е) или се комбинира с някоя от функциите от дисплея?

Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 67
  • София
Благодаря за клипчето!
Чудя се дали мога да ползвам Tripollar-а за очния контур? Другото, което се чудя, появи ми се акне от маските, дали при използването му да избягвам зоните с акнето или няма проблем?

# 68
за всякакви чуденки препоръчвам да се четат указанията на производителя първо, и двете неща ги пише ясно там

# 69
  • София
за всякакви чуденки препоръчвам да се четат указанията на производителя първо, и двете неща ги пише ясно там
Да, ок, но специално за зони с акне, в моето указание нищо не пише. А за околоочния контур се замислих, дали не е само маркетингов трик, за да си купиш и другото устройство.

# 70
  • Sofia
Привет. Колебая се за четка Foreo. Виждам, че има много модели, които се различават основно по цената и размера. Има ли някой с такава и може ли да ми даде съвет каква да взема и струват ли си по-големите? Гледах и на Филипс, и на Ремингтън, кларисоник , но при всички трябва да се сменят главите , което ме спира.

# 71
  • Бургас
Аз моя го ползвам и на околочния контур, но там мажа и всички продукти, които слагам на цялото лице та може и да не съм критерий. Не съм забелязала никакъв ефект, нито в положителна посока, нито в отрицателна.

# 72
не, не е маркетингов трик, разликата е в структурата на кожата
• Do not use the device over eyelids, closed eyes, thyroid area, lips, ears,
breasts or genital areas.
 Have any active skin condition within the treatment area, such as sores,
psoriasis, eczema or a rash.
• Have suspicious lesions within the treatment area.
това включва и активно акне, както и херпес. въобще се използва само върху здрава кожа

# 73
  • София
Момичета, искам да ви попитам с какъв уред може да се направи в домашни условия безиглена мезотерапия с този продукт на Guna - https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012214? Доколкото знам в клиника тази процедура се прави с този уред - https://hbo-center.com/uslugi/gunaforeza и се чудех дали има някаква подходяща алтернатива за домашно ползване.

Процедурата с Guna е УНИКАЛНА! Преди време и аз се бях захванала да проучвам варианти за прилагане в къщи, НО това шишенце от сайта, който сте показали е за стави. Имам някъде снимка на препарата за лице, ще я потърся и ще я приложа тук, ако някой може да съдейства да го открием някъде ще е чудесно. После ще пробваме с апарати за дом ползване, може да даде резултат с някой от тях..........

# 74
Ето тук пише, че се прави с MD-TISSUE - https://www.clinic-bg.com/portfolio/guna-phoresis-beziglena-mezoterapia/ и затова реших, че е този продукт от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт