Уважаема Палавнице с розови очила, само да не ти се развие пъпа докато ги броиш на живо 😂 Говорим за броене с пръсти, нали? С други средства и методи не може 😂😂😂

). И отишъл човека да се запознае със семейството ѝ. Майката на момичето му препложила алкохол, той отказал, ама тя настояла... пийнал малко, после повече...та напил се нашия човек, съблякъл се чистак гол, влязъл в басейна им, после му се долежало и все още гол легнал до басейна, в това време се опитвали да го вкарат в къщата, ама той оповръщал стените
Вика ,,Представи си, това да го направиш в къщата на гаджето си. На сутринта нищо не помнех. Поне баща ѝ беше cool"
Интервюиращата пък се шегува, че било добре, че е станало в Ню Йорк, че ако било в Тексас, можело да го застрелят
Та затова не пиел много.
Виж , Небахат Чекре по и би отивало да е баба , защото си е на бабешка възраст . А и ще смени амполато от модерна мадама в госпожа с воал на главата

, дълго трябва да го ''броим '' Керем 
, той беше голям приятел и на мъжа ми , много често си го спомняме , пускаме си любима рок музика , която сме слушали заедно и аз си плача за него
без да се притеснявам от мъжа ми . Когато няма забъркана любов , а само общи спомени , интереси и приятелство , мислля ,че приятелство е възможно м/у мъж и жена . Но това м/у Серкан и Селин е нарушено заради умрялата връзка , която са имали и чувствата на Пилето . 

Препоръчани теми