💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 642
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 170
Браво бе Джери,  бе:)

# 1 171
Стига бе, две неща за два месеца, до кога ще ги дъвчат. Няма ли какво друго да покажат от отношението на Тодор към Йоана, за която между другото беше прав, като я нарече лицемерка?

# 1 172
В промото видях, че и двата отбора нареждаха пъзел накрая. Ще се учудя в такъв случай, ако Рибарите паднат.

# 1 173
Както и да го гледам, утре пак ще паднат жътварите и Ваня ще е на пангара. Те рибарите са с повече хора, с предимство, с Йоанна и Лазаринов на плуване. Няма как да загубят. Ще е зрелище в петък как Ваня ще отупа Тошко - надявам се. А Джери голяма хитруша се оказа - запази си цялото богатство.

# 1 174
Стига бе, две неща за два месеца, до кога ще ги дъвчат. Няма ли какво друго да покажат от отношението на Тодор към Йоана, за която между другото беше прав, като я нарече лицемерка?
Въпросът не е прав ли е или не Тодор, а че първо и казва, че е лицемерка, след това казва, че заслужава да победи.

# 1 175
    Толкова много за един безумен глас ?!  Ай , стига бе. Тия не са в ред !!!!
    Аз ако бях, нямаше да взема глас, за кво ми е... имунитет по -добре да беше взела или да ги беше запазила парите за него.... малеее....

Ваня дали разбра за какво си дава грошовете?

Водещата Ралица е много дразнеща, дано я сменят!

# 1 176
    • София
    Е добре де, нали утре Жълтурчовците пак ще са на елиминация най-вероятно, защо Ваня похарчи всичко днес? А утре?

Кой е казал, че ще са те? Ако някой го твърди, то е един вид прогноза, като моето мнение.
    А те там са още в играта. Утре има битка, могат да спечелят например и Ваня да се размине с дуел.
    Това което направи да наддава за жълтиците бе най-правилното което можеше да направи в конкретната ситуация. Утре си е за утре. Има битка, шанс.

# 1 177
    Въпросът не е прав ли е или не Тодор, а че първо и казва, че е лицемерка, след това казва, че заслужава да победи.
    Е, ми, то едното не пречи на другото. Заслужава да победи, защото има качества за игрите, лицемерка е, ами..., защото си е лицемерка Simple Smile

# 1 178
    Джери май ще спаси простака.
    Дано не...

А като е нямало имунитет,  можеше просто да си запази парите , а не да ги гърми напразно.. лично мнение 🙄
    Спаси се от номинация по този начин.Да си ги носи в къщи ли тези грошове?

# 1 179
    • София
    Дам, утре пъзел и 6 човека го редят за едното племе, а 3 и половина - за другото. Ясна е работата.

# 1 180
    Тази седмица двама ли ще отпаднат? Как?
    Утре ако паднат пак Жътварите, номинират Ваня.
    Елиминационната- Тодор- Ваня
    Съюзническа- Вайс- Джералдин
    И от всяка игра- загубилият отпада?

# 1 181
    Хм, ако загубят утре Жътварите ще гледаме Ваня-Тодор в петък.
    Но втория отпаднал тогава откъде ще дойде ? От Вайс-Джери ?

# 1 182
    Добре де, помагайте. Утре Жътварите ако паднат, ще пратят Ваня. И Ваня ще опука Тодор Тъпото. Но как и кога ще отпадне още 1? Хич не мога да го измисля. Освен утре да паднат Рибарите и да елиминират един от съюзническата битка. Не вярвам 2ма Жътвари да отпаднат.

# 1 183
    • IT
    Колко се различават сестрите- ако не е пак много изрязано и отделено от контекста. Борислав какво се пени пак не разбрах, абсолютен балон.

# 1 184
    • София
    Ако някой има спойлер, да го дава - не мога да се тормозя до петък да мисля как ще отпаднат двама.

Общи условия

Активация на акаунт