💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 607
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Испания
Попаднах случайно на...

# 1 276
Аз не знам какво е казала Йоана за жена му, ама не знам какъв човек трябва да си, за да го изтърпиш тоя, че и да се омъжиш за него.
Факт. Но представи си един ден някой идиот ще вземе Йоана за жена Trollface

# 1 277
Тодор по-добре да престане с тези ИГ сторита, че става още по-жалък.
Скандалът му с Йоанна изобщо не беше основна тема на днешния съвет, а просто беше показан, тъй като на въпроса на Ралица коя жена заслужава да е победител, той каза Йоанна, а само няколко седмици преди това говореше съвсем друго. Тоест, точно той, който говори за чест и достойнство, се оказва, че се нагажда според ситуацията и говори това, което му е изгодно за момента. Цялото това наблягане на скандала с Йоанна в сторитата му е за да отмести вниманието от гнусното му поведение в днешния епизод, като започнем от това, че напсува Лазаринов и стигнем до пренебрежителното му отношение към Ваня. Особено говоренето през нея и жестта, с който все едно я замери с нещо, бяха изключително гнусни и низки.
Няколко пъти казва, че иска децата му да се гордеят с него, но ако са достатъчно големи, за да разбират, само биха се срамували, че баща им е такъв примат. Освен на външен вид, го докарва и на поведение.

# 1 278
  • София
Едно интервю на Алекс от миналата седмица. Дано се върне като водеща на трети сезон, макар че ми се струва малко вероятно. Не смятам, че "Игри на волята" се нуждае от двама водещи.

# 1 279
Тодор нещо не мога да го схвана.
Мен ми прави впечатление че по сторита се изказва добре за Ваня, че и за Катя, плюе по Йо.
В предаването става обратното..

# 1 280
Йо-то нещо не я харесват извън предаването. И с право.

# 1 281
Хора, може ли линк към серията, в която Рибарите биха на пъзел с построяване на корабен рул и Катя го издейства. Александър се влачи накрая по пясъка, а в отбора беше още и Станимира. Бяха трите отбора още.

Заповядай
https://www.vbox7.com/play:f2d268a768
https://www.vbox7.com/play:803e6ec02d

# 1 282
  • София
Те реално сега виждат всичко около Йо-то.С Ванчето са си свикнали да се  дърлят,с онази другата той не е имал по-продължителен контакт.
Каква игра само!!! И нова!Голям кеф!
Лазарини,Тодор-браво! Вайс за мен беше най-красив Simple Smile какво животно самооо.
Показаха как се играе в Игри на волята,по учебник
Момичетата се поизплашиха и номинираха Тошко,утре-Вайс Simple Smile
Ванчето много слабо днес,много.По тази причина ми хареса как Тошето й нулира касичката.
Кой примат,кой талибан,но за мен лично жътварите трябваше да останат в този си състав в обединеното племе.
През много премеждия минаха.
От рибарите трябваше да отпаднат двама-по-точно-две,но...това са решили,това ще гледаме.
Аз спрях да се вживявам от деня,в който разпаднаха любимото ми племе.

# 1 283
  • Sunshine state
авиком, абсолютно като теб мисля. Явно ще сме самички с това мнение, ама в деня, в който им видя гърба на тия двете, те каня на виртуален купон. 😂

# 1 284
  • София
Ммм,не съм сигурна,че този ден ще настъпи,но купон винаги трябва да има Simple Smile

Ето как са анонсирали днес седмицата във ФБ

Игри на волята: България
10 ч.  ·
В следващите дни още мнооого изненади очакват племената 👉🏼 каква игра за запазване на неприкосновеност ги очаква и кое племе ще отиде на Номинационен съвет?🔥

Не мога да си представя следното.Утре жътварите падат.Пращат там някой срещу Тодор.Отпада един.Как ще отпаднат двама?
ОК-на играта за съюзници.Но там са другите двама жътвари.
Значи играят за предимство-пъдят един,играят дуел-пъдят втори.
Защо изобщо да правят втори съвет ? Simple Smile

# 1 285
Аз все още смятам, че Рибарите ще загубят, а и се надявам така да стане. С това плуване много не ги виждам. Има вероятност да номинират Йоанна и малката ревла да победи Тодор. А за другият отпаднал...иска ми се Боби сам да се откаже, но по-вероятно ми се струва битката на съюзниците да е елиминационна. Може този път предварително да им кажат или поне да загатнат, тъй като Йоанна няма как да вземе Катя (Катя е с имунитет и няма как да отпадне). Или самата Йоанна да мисли в тази посока и да избере примерно Лазаринов (защото ще знае, че може да го прецака), а Тодор ще вземе Вайс (защото Тодор няма да мисли за евентуалните последствия за Вайс...не че по принцип е добър в мисленето). Така Вайсчо праща Лазаринчо вкъщи - примерно. И аз ще съм много доволна.
Тодор срещу Вайс или Тодор срещу Ваня - много възможно, а и би било доста интересно да се види. Но не виждам как ще отпадне още един. Не си представям двама от четирима Жътвари да отпаднат. Отхвърлям възможността Ваня да загуби точно на този етап.

# 1 286
Надявам се рибите да паднат и се надявам Бобо да отпадне.

Вайс е класи над останалите, както някой кажа по горе животно.
Днес за мен той и Лозаринов и Тодор отчасти изнесоха цялата игра.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 02:39 от biology girl55

# 1 287
Simple Smile Ето това се казва отдадени фенове.
Гласовете за Любо в анкетата се увеличават Simple Smile

# 1 288
Тодор не спомена ли накрая, за нещо от сорта, че ще падне на следващата игра 🤔
Дали няма да вземе да саботира играта, за да качат Ваня по някакъв начин на пангара за петък.

# 1 289
  • Пловдив
Благодаря на Смайли за видеото със Сузи И Вайс. Хич не го харесвах отначало, особено при изцепката с Влади, но ми става симпатичен, с чувство за самоирония, което харесвам. И двамата със Сузи са много сладки. Надявам се да не отпадне преди финала, и да е на финал. Там вече нека победи най-добрия. Нямам фаворит за спечелване на формата, надявам се да не е Боби. Чудо също взе да ми харесва, изобщо много зряло се държи. Милен е ок също. Ще видим,но наистина ще е доста сериозна загуба за формата, ако тази седмица отпаднат и двамата с Тодор.

Общи условия

Активация на акаунт