💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 467
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Битката е много скучна, а и трудна.
Дано никой не се пребие.

# 1 936
Ръцете на спечелилия дуела няма да са в добро състояние точно за началото на елиминациите всеки ден във финалната седмица.

# 1 937
  • София
Вместо да положат някакви усилия и креативност,  от екипа просто са използвали умножение! Ще ги съсипят! Направо да ги бяха гръмнали... доста по-почтено би било! Идиоти!

# 1 938
Аз идвах да казвам, че Тодор за първи път не шмекерува ама се заблудих. И се изненадах в началото, че пропускат няколко стъпала и двамата!
Иначе смятам за много лесна и хубава играта относно тези пръчки.. на колко такива решетки и катерушки съм висяла, катерила и играла като дете, леле.. сигурно имам тренинг и то голям!  Heart
Не очаквах, че ще има пъзел, камо ли пък, че 10 пъти ще минават. Не е лесно, изморително е със сигурност.

ПС: Толкова ли не могат да режат сцените и да го правят на бърз кадър, защото наистина доскучава.

# 1 939
Ръцете на спечелилия дуела няма да са в добро състояние точно за началото на елиминациите всеки ден във финалната седмица.

Ръцете, краката, главата.

# 1 940
Тоя път супер кратка игра за предимство, че предния с тези пъзели си вкараха автогол Grinning иначе елиминационната игра за мен си е ОК. Все пак това би трябвало да е състезание за корави хора, това че са влезли и някакви не особено подготвени като Джери, Катя и подобни е друг въпрос.. тук малко и аз мисля като Тошко Simple Smile

# 1 941
Отвратително тежка битка! Направо е мъка наистина да се гледа. 10 пъти??? Не е човешко, това. Явно екипа наистина не понася Тошко, та се застраховат ако спечели, във финалната седмица да е толкова скапан, че бързо да отпадне.

# 1 942
За ръцете.. и аз си мислех, толкова ли не можаха да им осигурят по 1 чифт ръкавици... Нямам думи. Въобще не мислят за здравето на участниците! Но предполагам, че ако те се бяха сетили и попитали/потърсили ръкавици, от продукцията нямаше да имат друг избор освен да им дадат и да им осигурят такива.

# 1 943
  • Sofia
Тези от продукцията на са добре! Вярно, че щом си се записал доброволно и искаш да те дават по ТВ-то, и си дал г*за под наем трябва да очакваш всичко, но това вече е прекалено! Ако целта е да ги убият или контузят качествено - това е играта. 🙄

# 1 944
  • Брюксел / София
Мн тъпа хамалска битка, като миналогодишния финал: то не беше мъкнене на тежести, то не бяха вериги... Тук тъпотия: повтарят трудното трасе 10 пъти: това може да докаже само издръжливост, нищо друго. Скучно е! Все ми е тази, кой ще победи! Не търпя Тодор, но играта е страшно безидейна, така че все тази...

# 1 945
Отвратително тежка битка! Направо е мъка наистина да се гледа. 10 пъти??? Не е човешко, това. Явно екипа наистина не понася Тошко, та се застраховат ако спечели, във финалната седмица да е толкова скапан, че бързо да отпадне.
Мисля същото.

# 1 946
Тодор да пие и да зяпа в ресторанта ,че ей сега в 23.30 затварят кепенците Smiley

# 1 947
Йоанна: "Нищо, важното е, че ти си се върнал" Smile
Защото очакваха, че този който бъде победен излиза от играта и чао финал......

# 1 948
От днешния дуел най-много печелят Ваня,Милен,Вайс и Боби.

# 1 949
Вайс: "Тошко ще се върне, не се притеснявайте. И да не се върне - не се притеснявайте. След няколко дена всички ще дадат фира."

Общи условия

Активация на акаунт