💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 531
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 980
Охх, просто не мога повече да гледам. Чудо пада на линията и се връща, гледа въпросително Димо, Димо мълчи. Ако беше Тошко щеше да се затича за торбичките и толкова, нямаше да го спрат.

Колко красив човек е Чудо Blue Heart Жал ми е как се гаврят с него, а той е толкова достоен, че няма да се откаже.

# 1 981
Жал ми е за Чудо и ме е яд че ще слушам Тодор да бучи цяла седмица! Наистина много, много ме е яд за Чудомир...

# 1 982
Чудо направи грешка да се държи за малките тръби, направи си мазоли, а и пясъка си сложи ръцете..

# 1 983
Трябва да съединя 3 изречения 😂😂😂😂😂😂

# 1 984
  • IT
Чудомир тренира за красота така да се каже. Разликата от човешка гледна точка е огромна в полза на Чудомир.
Тодор ми е откровено неприятен, колкото иска да е добър като спортист, гнил ми е.

# 1 985
  • Варна
Тодор: Трябва да реша 3 ИЗРеЧения! Не думи! Simple Smile

# 1 986
Физиономията на Тодор докато мисли е безценна, специално отидох да погледна като чух, че вече е на пъзела.

# 1 987
Не дават Чудомир на пъзела, което предполага, че изобщо не е стигнал до него.

# 1 988
Оооо цели 13 букви има за нареждане Тодор. Браво Тоше, пак ще редиш адски пъзел

# 1 989
  • София
Направо е мъка да се гледа това. С разкървавени ръце се ровят и в мръсотията... И все пак Тодор е чудесен, приятно е да гледа човек с каква лекота се справя. Браво. Колкото и да не го харесвате, не може да му се отрече че е добър в доста неща.

# 1 990
Час и половина игрово време е достойно за уважение.
Браво и на двамата за играта.
Тодор просто е по-добър от двамата.

# 1 991
  • Испания
Ако беше Николай, щеше да им тегли една и да се откаже. И с право. Не можеш да надиграеш продукцията. Не знам кръвта, но вижте раните по ръцете му от предишни игри.

ТодАр трябвало да съедини три изречения. Дори не знае какво е дума, какво е изречение.

# 1 992
Тошето ще реди 3 изречения с 13 букви😀

# 1 993
  • София
Милен, който уж се самопредложи за елиминация, щеше да окапе мнооого преди Чудо, който е зверски упорит... направо ми е жал, че след тези кански усилия и воля ще отпадне!

# 1 994
Ако не са казали на Тодор думите той не може да се справи...

Общи условия

Активация на акаунт