💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 342
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 160
Йоана на 22 ако не е достатъчно голяма, за да не реве като тригодишна, кога ще е?

# 2 161
Скрит текст:
Ами Тодор вчера си го отвя, това беше най-добрата игра, която гледам досега. Наистина се искаше воля, хъс, умения, издръжливост и тн. Тодор според мен не иска битки с жени, защото забелязвам на тях  в битки с мъже дават доста общо взето женски битки и нито са интересни, нито са в зоната комфорт на мъжете. А това си беше титаничен двубой. Тодор реално както и преди казах си има спортните умения, не е фитнес творение ползващо 5 вида анаболи. И изобщо не е глупав както се опитват да го изкарат мнозина, ако беше роден в семейство на лекари или съдии или каквито и да било учени хора и среда щеше да е съвсем различен, има го природния потенциал.  Развява се видео отпреди 10 години май..... ми той Тошко тогава май на 20 тина години е бил. Каква мутра бе народе? Заблудено младо момче покрай роднината най-вероятно Очите. Важно е, че после е преосмилил нещата, обърнал се е към спорта, има хубаво семейство и тн. Дай да носи клеймо още 50 години, че на 20 бил залитнал? Идва ми в повече.....

Това сериозно ли? Много удобно оправдание, ако утре убие някой, пак ли ще бъде извинен?
Ами, не, ама той никого не е убил, не знаем дали ще го направи. Напълно съм съгласна с написаното от La Catrala. Едно време всички бяха "мутри". Завъртиш се покрай някой по така, направиш един два боя в някоя дискотека и айде, мутра съм! Всеки има прави на втори шанс, много такиеа момчета пизнавам, станали улегнали и стаболни мъже. След като федерацията по жиу жицу няма нищо против миналото на Тодор и го награждават и допускат за участия, защо продукцията на ИВ да има? Той реално е бил един нищо и никакъв хулиган, не го величайте чак в мутра.

# 2 162
  • London
Не знам колко време не е имал рецидив Тодор, но ако от 10-12 години няма повече извършени престъпления това говори много......за това Тодор какви поуки е взел и накъде е поел.

# 2 163
Ваня също се справи много добре на онази игра, но там минаха по 1 път.  
Стига и с тоя пъзел, той изобщо не беше фактор, Чудо не стигна до него.
Аз мисля, че на Тодор тази битка бе лебедовта му песен. Дадоха му мъжка битка за която толкова бленуваше. Следващия път когато е на елиминация ще отпадне.

# 2 164
Изумена съм с каква лекота се издават присъди, правят се генерални изводи и се лепят етикети, намесват се жени, деца. Ами да се върнем в Средновековието и да жигосваме всеки нарушил закона и ако може дори да ги изпращаме да се заселват на Марс, както преди векове са ги заселвали в Новия свят.

Да, Тодор има първични реакции, устата му работи по-бързо от мисълта, но е един от най-добрите и комплексни играчи в този сезон, наравно с Вайс. Такива за мен бяха също Любо и Влади, които за съжаление отпаднаха.
Чудно каква трябваше да е снощната битка, че да не е "нагласена" за Тодор, а още по-чудно ще ми е каква ще е тази така мечтана битка, в която Тодор ще отпадне от Катя... Сигурно тя изобщо няма да е нагласена и ще бъде най-честната игра до сега в сезона.

# 2 165
Абе, хора, Тодор не е бил в затвора. Не е бил дори осъждан, това четох аз. Вие чак убиец го изкарахте, хахаха. Ще се гръмна вече от смях. Лепят се етикети под път и над път, Тодор - мутра, Катя - абстинентна наркоманка, Влади - мишка, Ивана - държанка, Йоана - влязла в Йейл да чисти тоалетните, Вайс - талибан. Пффф! На мен ми звучи смешно и нелепо, особено пък като чуя някой да ми говори за ценности и ценностни системи, като е ясно, че тук нито се знаем кой какъв е, нито има как да се проверим Simple Smile Аз спирам по темата, нагледах се и наслушах на елементализми всякакви!
Конкретно за играта вчера, беше брутална! Ама пък и тоя Чудомир малко се попрестара. Не искал ръкавици, за да бъдело всичко честно. Сякаш че са само един чифт и първия поискал ги, ги печели, за другия няма. Или сякаш тия ръкавици ще му дадат някаква супер сила. Той видя, че губи и май реши да си излъска максимално имиджа за навън. Ми, не е лош човек, даже е много симпатичен, ама това с ръкавиците беше прекалено и напълно излишно. Както казаха и други, никаква инициатива, никаква находчивост в него. Стои и чака да му кажат какво да прави. Той Димо докато разбере въпроса, докато му отговорят в слушалката, то времето си тече.

# 2 166
Тодор беше блестящ, наистина! Но ако ще и 100 пъти да мине това тресе, няма да искам той да спечели. Игри на волята за мен е предизвикателство за тялото и изпитание на ума, но победителя за мен трябва да бъде и стойностен човек! Не трябва по никакъв начин да се поощрява поведение като това на Тодор!
Още съжалявам за Любо, защото за мен той е освен много добър играч, и прекрасен човек - умен, позитивен, искрен, достоен.
От всички финалисти единствено Тодор не искам да печели по никакъв начин, макар и да признавам, че си заслужи мястото сред финалистите.

# 2 167
  • София
Няма как жена да мине това трасе 10 пъти по-бързо от Тодор,то и за мъж не се сещам.Освен онова животно Вайс Simple Smile
И да-последните три битки бяха впечатляващи и на място.
Занапред обаче ни очакват скучни и статични игри по причина -по-горе написаното.Дано поне финалната битка е по-качествена.Нали така завършиха-Винаги има надежда! Simple Smile
А за Чудо добрите му съплеменници няма да си спомнят и час след това.Както се казва:

# 2 168
Сега заради жените индивидуалните битки ще бъдат статични, тип йога и основно за издръжливост. Така че прав е Тодор. Жените нямат място на финал! Ако ще и да ме линчувате, но това са ИВ, а не състезание за пъзели и изпълнения тип "балерина"

# 2 169
Голямо защитаване на ТоШЕ! Приемете,че някои от нас не го харесват и независимо какво животно е на арената и в битките,няма никакво значение,когато вътре е гнил. Няма шанс да ми стане симпатичен. Снощи ако беше паднал дали щеше да постъпи като Чудо,да го прегърне,да му каже Евала! Едва ли. Освен обноски,уважение,честност в игрите,трябва да се научи и да губи с достойнство.

# 2 170
Интересно ми е колко свободно и смело твърдите, че Тодор е 'престъпник' , без да сте сигурни, че има влязла в сила присъда . Презумпция за невинност и реабилитация  тука не важат като понятия Simple Smile  Не му симпатизирам изобщо, но съм твърдо против медийното 'правосъдие'.
А ако сме толкова чувствителни по темата, то Тодор ни е най-малкият проблем. Без да политизирам темата, ама изгледайте репортажите на АКФ за Седемте джуджета например...

# 2 171
И се започна едно преливане от пусто в празно.....и така цяла неделя

# 2 172
Искам да кажа нещо за Йоана. Понеже беше споменала, че има автоимунно заболяване, а и по разни други споменати неща, предполагам, че става въпрос за Хашимото. Когато щитовидната жлеза не ти работи оптимално, имаш някакво такова заболяване, ставаш по-емоционален, плачлив, ревлив или както искате го наречете. Затова я виждаме често в това състояние, а може и да не е толкова често, а продукцията да го изкарва така и да набляга на това.

Милен отдавна ме разочаровал. Абе как не видях един път хъс в него, пламък в очите му.. не. И вчера не изглеждаше много разочарован, че е паднал.

# 2 173
Сега заради жените индивидуалните битки ще бъдат статични, тип йога и основно за издръжливост. Така че прав е Тодор. Жените нямат място на финал! Ако ще и да ме линчувате, но това са ИВ, а не състезание за пъзели и изпълнения тип "балерина"

Ами и според мен е прав за това какви битки трябва да има на финалите... И е вярно, че са игри за мъже или като за жените в оригиналния формат. Не ми се гледа стоене на пети, палци и полупалци или пък баланс с топче, кубче или цилиндърче.
Снощната битка си беше точно на място. Последната отборна битка същи беше зрелищна.

# 2 174
За съжаление и аз мисля, че до финала ще гледаме такива "битки":

Все пак имаме Екатерина, Лазаринов, Йоана - те всички трябва да стигнат напред. Особено Екатерина.

Общи условия

Активация на акаунт