Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 909
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Всички - и Липоеластика, и Триумфите - ги пера на ръка. След душа.
Благодаря!

# 421
Buena, изчисти си пощата, писах ти онзи ден 🙂

# 422
Аз пера Липоеластика на ниски градуси в пералнята, дано не сдаде багажа. Не го пускам в сушилня.
Идеи освен Етам и Oysho - откъде мога да си поръчам обикновен стегнат сутиен, като не работят моловете и не мога да ида да меря.. все пак да имам един, ако облека някоя по-изрязана блуза или рокля да мога да сменя липоеластика

# 423
  • Sofia
Здравейте, мнения за доц.Романски имам час на 8.Януари при него за консулатция
Здравейте, как записахте час при доц. Романски? От две седмици следя графика в болница Надежда и за него все няма свободни дати. Sad

# 424
Здравейте. Минаха вече шест месеца от моята операция за намаляване на бюста. Да спомена, зърната са ми рязани. Всичко е окей, обаче усещам болка, когато настръхнат. Почти всеки път. Примерно нещо като се развълнувам и настръхнат,ме болят, особено вдясно. Много странно чувство е. На някоя друга случвало ли се е и дали ще отмине някога?

# 425
Evaivanova1 пощата ти е пълна!

# 426
Здравейте, Честита Коледа на всички! Желая здраве и благоденствие и всички да се радват на придобивките си! Simple Smile
Може ли оперираните от д-р Хатър да споделят в колко часа са започнали операциите им и само по една ли правят на ден, ако имате информация? 🤔😊

# 427
Честита Коледа!
Моята започна към 11 и нещо... и в този ден бях само аз. Но не знам за другите случаи.

# 428
Здравейте, как записахте час при доц. Романски? От две седмици следя графика в болница Надежда и за него все няма свободни дати. Sad
Звънах в МБЛ Надежда и ми казаха че е един единствен час за 8 -януари

# 429
Здравейте! Да ви се е случвало или да сте чували пластични хирурзи да откажат да поставят импланти поради някаква причина ? И поради каква ?

# 430
Звънах в МБЛ Надежда и ми казаха че е един единствен час за 8 -януари

След като прочетох много добри отзиви за доц. Романски и аз чаках около месец за консултация с него, тъй като само веднъж месечно пуска една дата за МБЛ Надежда и ако не следиш ежедневно може да изпуснеш датата и да чакаш нова за следващият месец. На мен консултацията ми беше този месец за увеличаване на бюст. Останах малко разочарована. Първо леко с апатия говори около 20 мин за рисковете от поставяне на импланти всичко беше от сорта 50:50 може да се случи може и да не се. След това ме погледна мери ме по-малко от минута снима ме с телефона си явно може би ако реша да се оперирам при него за архив- всъщност не разбрах защо. След това каза мога да ти сложа надмускулно импланти от рода на 250 най-много  275 марка не конкретизира, това щяло да се случи при следващо евентуално виждане. След въпрос - надмускулно  удачно ли е да бъдат сложени - той каза да,  пък и след време ако родите и имате нужда от корекция може да ги сложите под мускула. След това го попитах как изглеждат 250/275 като за моето тяло, да ми покаже снимки - отговора му  беше нямам сега в телефона снимки и отвори някаква книжка и ми показа едни гърди. След, което каза ако не сте правили консултация с някой друг доктор можете да се консултирате и с Ильо Стоянов, не държа аз да ви оперирам. Ако все пак решите пишете ми емайл през февруари. Това беше така чаканата консултация с него. Няма да има втора разбира се колкото и да ми се искаше в началото той да ме оперира. Сега съм се спряла на Естетика в Истанбул, има доста добри отзиви за тях и надявам се избора ми да не е грешен.

# 431
Nika13,

Много разочароващо Sad
Да чакаш с такъв трепет консултацията и да се развие така.. Аз си мислех, че вече никой не слага надмуслулно..

Потърси друг, явно не е бил твоя док!
Пожелавам ти скоро да напишеш нов пост , но този път въодушавен и позитивен от среща с друг доктор!

# 432
Изненадана съм, че Романски е предложил надмускулно поставяне, което от години не се практикува, поради множеството усложнения и неестетичен вид 🙈
При подмускулно поставяне все по-рядко се налага смяна на импланта след раждане.
Даже при момичета с нулев старт изглеждат още по-добре след раждане силиконовите гърди 🙂

# 433
Здравейте! доста се забавих със снимките... операцията ми беше на 04.12. при др Кънев, сложи 350 анатомични Политекс. Ще пусна снимка преди операцията и две 20 дни след нея. Да споделя,че съм много доволна от реузлтата! Исках да изглеждат максимално естествено и смятам,че е така Blush
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:04 от bubanka

# 434
Палечка и моите изглеждат подобно на твоите и съм със същите импланти и цц. Обаче в началото моите бяха доста по-стегнати. Доста се отпускат с времето, а твоите са си легнали много за този кратък период.

Общи условия

Активация на акаунт