Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 881
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,момичета!След две раждания и кърмене общо две години,бюста ми увисна.Освен това имам и импланти сложени преди 13год.,като десния имплант е пукнат според ехографското изследване.Бихте ли ми препоръчали хирург,който се справя отлично в повдигане и смяна на импланти.Запазила съм си час за доц.Романски,но искам още няколко мнения.При повдигане винаги ли се прави разрез котва?Благодаря предварително!
Здравейте, при първата ми операция имах повдигане, уголемяване през ареолата и корекция на ареоли  и резултата бе перфектен- 400 cc. Преди по- малко от месец имах подмяна на имплантите, с капсулектумия, 650 cc Motiva Corse, подмускулно отново през ареолата и отсега почти не личи нищо, но за започнах  да мажа с кело кот за всеки случай. И двата пъти ме оперира д-р Комитски и съм изключително доволна. Но всеки случай е индивидуален и е най- добре да се консултирате.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 07:47 от jenny13577

# 451
Здравейте,момичета!След две раждания и кърмене общо две години,бюста ми увисна.Освен това имам и импланти сложени преди 13год.,като десния имплант е пукнат според ехографското изследване.Бихте ли ми препоръчали хирург,който се справя отлично в повдигане и смяна на импланти.Запазила съм си час за доц.Романски,но искам още няколко мнения.При повдигане винаги ли се прави разрез котва?Благодаря предварително!
Здравейте Simple Smile При първата ми операция имах повдигане, уголемяване през ареолата и корекция на ареоли  и резултата бе перфектен- 400 cc. Преди по- малко от месец имах подмяна на имплантите, с капсулектумия, 650 cc Motiva Corse, подмускулно отново през ареолата и отсега почти не личи нищо, но за започнах  да мажа с кело кот за всеки случай. И двата пъти ме оперира д-р Комитски и съм изключително доволна. Но всеки случай е индивидуален и е най- добре да се консултирате.
                                                                                         Аз съм от Варна и ми е много трудно да ходя на консултация при всеки хирург по отделно.Трябва бързо да взема решение,тъй като имам инякакво образувание(фиброза)отстрани до импланта и съм силно притеснена.

# 452
Здравейте ! Имам нужда от едно рамо. Предстои ми операция ,с подгръдна 75 см,375 сс . Сега съм с чашка А.След операцията трябва да съм с чашка С.
Според вас Липоеластик М добре ли би бил? Не мога да преценя.

# 453
Здравейте ! Имам нужда от едно рамо. Предстои ми операция ,с подгръдна 75 см,375 сс . Сега съм с чашка А.След операцията трябва да съм с чашка С.

Аз с подобни мерки сега съм чашка Д.

# 454

Аз с подобни мерки сега съм чашка Д.

Благодаря,Ели,ти си с по-голям старт от моя,беше ми пращала снимки преди Simple Smile

# 455

Здравей! Аз бях чашка Б с подгръдна 75, сложих 450сс. Сега не знам още каква чашка съм (предполагам Д), но Липоеластикът ми е М. Докторът ми даде този размер и аз си поръчах после още един, тъй като ми е точен и ми е много удобно с него. Затова и още не съм пробвала нормален сутиен 😁.

# 456
  • София

По-добре пиши на доктора на Вайбър, тя най-добре ще ти каже. По принцип тя препоръчва Триумф Триекшън. Не знам с какво закопчаване е Липоеластик, но тя не препоръчва предно.

# 457
Аз бях с почти нулев старт, подгръдна 70, сложих 375 сс мотива ергономикс и съм с липоеластик 75С.
Не знам как докарвате чашка Д Simple Smile
За жалост моите ми малеят и съм С чашка😂

# 458
От чашка А до чашка С има 300-400 кубика.
За тези, на които им малеят разгледайте старите си снимки, за да си припомните какви са били преди. И веднага ще спрат да ви малеят 🙂
Важно е да имаме реалистични очаквания преди операцията, защото не винаги от 1вата операция големината е тази, която сме искали.
Старта и обиколката на гръдния кош играят ключова роля при крайния резултат.

# 459
  • София
Аз бях с почти нулев старт, подгръдна 70, сложих 375 сс мотива ергономикс и съм с липоеластик 75С.
Не знам как докарвате чашка Д Simple Smile
За жалост моите ми малеят и съм С чашка😂

Момичета, Липоеластик не е ли на размери С, М, Л и т. н.?
Вики, не са ти малки, не си втълпявай такива неща! Да минеш от чашка А на С си е направо супер!

# 460
Моят липоеластик не е на С, М.. Не знам дали са така другите модели, моят е този:
https://apteka.framar.bg/30075674/липоеластик-стягащ-фиксиращ-сутиен-pi-unique-comfort

А етикета му е това:

# 461
Моят Липоеластик също е с обикновени размери - 80D е.

# 462
  • София
Ха, странно! Това е на Липоеластик за втора фаза на възстановяване, има друг Актив, който го водят компресия е за веднага след операцията. Не знаех, че някой лекари този изписват.

# 463
Ами, честно казано, аз сутиен не съм купувала. С док се разбрахме тя да поръча всичко - още повече, че аз не бях сигурна и за размера. Та тя го беше поръчала и ми го сложиха в болницата, и така.

# 464
Сега остава да са ми сложили и грешен сутиен 🤣😁
оперираните при Стоянов ще се включат ли какъв им е сутиена🤣🙈

Общи условия

Активация на акаунт