🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 104
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 360
Тамън бях решила, че Ванчето не е толкова зле и тия дни пак се прояви.

Шкафчето много ме издразни и тя.

Вече ми се 🤢🤢 от Калоян
Добавям Надка, Мара и Ванче.

Милена чудесно се с правя с ролята да провокира самозабравилата се тълпа. Докъде ме докараха тия, да съм фен на Милена. Направо ми се иска да стигне финал, само и само да им видя попарените физиономии.

Стоян каква лопата тикна на принцесата само. Сега вече наистина ще го линчуват тия вътре.

# 361
  • Другата България
Значи Даяна ако не беше това с двамата - Картоподреждача Магесников и Аполон Идилов, щеше да е фаворит на много хора.
Честна, откровена, казва каквото мисли, справедлива, идеален играч щеше да е, ако беше и самостоятелен такъв.
Сега просто никакъв шанс.

# 362
  • Sunshine state
Мале, как я фрасна Стоян. Не му върви май. Laughing
Надя е много асоциален човек, личи си.

# 363
Много лошотия е събрала Надка.
Кисела като оцет.
Не е окей това.

# 364
Ванчето тотал щета.
Много е кухо, ама много.
Толкова кухо, че в хралупата на Пешо самолета ще кацне.
Може би не точно кухо, но неориентирано и без грам мисъл понякога.
"Не може да си все юхууууу....Оф, то аз съм юхуууууу..."Joy

Чак се развълнувах, ако Милена наистина започне да ги прави на луди...

# 365
Чудя се, Ваня на къде още може да пада! Не вярвам да е била успешна стюардеса! За мен е момиче без характер, а такива са неуспешни във всичко!

# 366
Интересна ми е реакцията на групата сега като Стоян фрасна Даяна без да иска. Защото никой не реагира особено като Петър нокаутира Хепито.

# 367
  • Sunshine state
Хахах, знам, че не е за смях, ама на Стоян вярно не му върви. Като някаква черна комедия е при него.

# 368
Гвардейчето пура пууши пред Петър олииииии това подсказка ли беше.....баси и джендъра ревнив,ще каже човек че няма кой да го прасне.....с тия само шоу става....то и без това никой не чете тук,но време да минава и да се радваме,че не са около нас и не сме като тях....това не са извадка на БЪЛГАРИНА,а са лошия материал на БЪЛГАРИЯ....не е възможно толкоз да е закъсал българина от култура,възпитание,толерантност...и чувства....не го вярвам просто...

# 369
Надя е ужасен човек.
Вижте какво си имам у нас- не ви ли прилича на някой?

# 370
  • Варна
Ванчето имаше лепенка на челото дълго време, сега гледам има белег. От кой е?

# 371
Калоян е малък човек, не, той е човече, неориентирано, злобничко, подмолно и долно ей, толкова малко човеченце!

# 372
Sweat SmileSweat Smile
Чудя се, Ваня на къде още може да пада! Не вярвам да е била успешна стюардеса! За мен е момиче без характер, а такива са неуспешни във всичко!
успешна стюардеса....моля....Sweat Smile

# 373
Ванчето имаше лепенка на челото дълго време, сега гледам има белег. От кой е?

Май от като я нокаутира Пешко.

# 374
  • София
Затъпявам от диалозите на Дая и Пешко...

Общи условия

Активация на акаунт