🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 107
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна/Амстердам
Промото за утрешния епизод!

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-edna-igra- … kite-vaprosi.html

# 436
  • Вестерос
Нали им беше забранено да си правят такива договорки.

И на Стоян не му направиха забележка, а навремето имаше санкции 🙄

# 437
  • Варна/Амстердам
Относно промото и предполагаеми ратаи:

Скрит текст:
Милена и Стоян. Никакви изненади от съдържателката на фермата-Надя. 😂
Голяма тъпня. Милена сигурно ще е номинирана за първи дуелист и за мое голямо съжаление ще изгърми от Шкафчето...

# 438
Не беше ли забранено да се правят договорки? Данчо не нарушава ли правилата в момента? И без никаква връзка с това да отбележим и рождения ден на Камелия днес.

# 439
# 440
Чудно, ако спрат камерите за 24 часа, кой ще води??!! Дайчето, знаем кой филм си представя милата. Пешо го виждам аз с друг тип мацки извън фермата 😆

# 441
  • Вестерос
И после смятай какво ще е във фермата Шкафче, ако изгони Милена

# 442
Даяна има потенциал, но тази неистова нужда от мъжко внимание съсипва всичко. Искам да ме прегърнеш, искам да ме целунеш, искам да ме онождаш... А Петре иска да пие до несвяст и да слуша как Калоянчо му обяснява к'ъв мъжкар е.
Много си личи, че ѝ е липсвала подкрепа и любов от баща ѝ. Не мога да си го обясня по друг начин.

# 443
Гнездо на японски стършели? 🙄

# 444
  • Вестерос
Гнездо на японски стършели? 🙄
Няма да се гледа.

# 445
Защо казвате, че Петър е надут? Безразличен е, типично Теле. Той не се бута пръв, но която дойде е добре дошла. Ако не стане - кара нататък. Всички мъже телци, които познавам са такива.

# 446
  • Sofia
Даяна не знае какво иска, какво и е в главата . Стоян и прасна една лопата да и намести чакрите, но тя не се освести . Лежи с огледалото тревожна,  че хубостта и е накърнена.
На Пешо не му е интересно,  иска и той само да я прасне, ама знае че пред камерата няма да даде и предпочете коняк по фрак насаме с най-важния си човек.

# 447
Защо казвате, че Петър е надут? Безразличен е, типично Теле. Той не се бута пръв, но която дойде е добре дошла. Ако не стане - кара нататък. Всички мъже телци, които познавам са такива.
Аз не съм Simple Smile да се запознаем?

# 448
На мен Даяна ми е супер антипатична.... Ама много не мога да я гледам.. Надя също ми е толкова противно но по различен начин. Милена от друга страна чак ми става симпатична, дали съм само аз на това мнение? Но като цяло не мога да си избера фаворит.. Интересно ми е кой е вашият и защо?

# 449
Боби, защото няма друг. Давна също , ако не бееш правиша сцени на ревност на Данчо. Последният също не ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт