🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 773
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна/Амстердам
В стопанството на Надя киселецът е със свещен статут, а мандрата е параклисът, на чиито стени са окачени иконите на Св. Митко-бог на виното и мъдростта...

# 661
Сигурно това е обяснението за киселия характер и физиономия.
На фермерите ще им прокиснат червата от Надиното ръководство.
А заявката беше да е сладко и медено....е, поне в началото.

# 662
  • София
Ама май такъв злодей като Надя не е имало никога.
Такъв масов хейт скоро не съм виждал където и да е.
Ами браво на екипа на шоуто за изборът и! Simple Smile
Това да се провокират хиляди коментари във форуми и социални мрежи не е шега работа и не всеки го може.
В най-скоро време очаквам да бъде анатемосана като вешица и изгорена на кладата. Вече само с поглед кара хората да извръщат глава и да сменят канала. Grinning

# 663
  • Варна
На поредния киселец ще й изсипя чинията на главата, селянка.

# 664
SmileYum
Надя има нещо психопатско, наистина. От тия тихите и незабележими социопати. Дори я смятам за опасна за околните.

Не съм специалист, но от това което съм чела и като гледам поведението на Надя и на мен ми се струва, че е психопат. Много ми се иска някой компетентен да коментира, дали е така или греша. ....
Аз съм специалист  и точно като такъв не си позволявам да оценявам поведения и личности  - непрофесионално е на база видян монтиран епизод ....ама кой ли го интересува - екшън и омраза да има, полярност - зрелища на арената / не говоря за истинската, а за екзистенциалната - в самата ферма/ - потресаваща манипулация от продуценти, сценаристи, на която ставаме зрители, а някои от вас -  герои волно или не.

Чета  и се ужасявам от квалификации, етикети, оценки, диагнози - спрете се! Кои били "гейове", "миндили", "общи", "психопати", ама и "социопати" - вкупом, кой бил " белязан от тежко детство"/Стоян - съжалява се/, а другият с "тежкото детство и тираничен баща" / Калоян - се плюе?/ . Мноооого компетентно едната е /зла , психопат-манипулатор, а и със"стъклен поглед"/, но връстничката ѝ - гледала "закачливо", "иронично", "не манипулирала, а подкрепяла" веднъж Асен , после Поли, опита Боби, а сега - Стоян. Не обижда с натякване за починали деца, а "провокира размисъл и катарзис в потърпевшите"....
Някой писа за Надините истории и тук се родиха "сериозни" психо-социални анализи на личността ѝ, броиха се раждания, бракове, без нито един потвърден факт / не я защитавам - обективна съм/, когато  друга дама  зададе някакъв въпрос от типа на "Бихте ли дали поведението на Стоян за пример на децата си?" и когато вчера някой спомена неща за другата личност и я изкоментира с разни също непотвърдени факти от родния ѝ град - щяхте да ги разкъсате ....Кога има обективност и ако не е необходима  и "това е форум и всеки си пише", приемете различни мнения и поведения и не обиждайте , а коментирайте.
Иначе - с  какво сте по-различни от хората срещу които пишете вътре?
P.S. Опитвах се да съм дистанцирана и повърхностно ,за кратко си позволих в миналата тема да обясня поведението на Стоян и Калоян, както и отчасти на Милена, така че аз също съм в групта на коментиращите Smile
Извинете за дългия пост, който не иска да се натоварва с размисли, да не чете.Yum
Наистина ли си СПЕЦИАЛИСТ ? Верно! От написаното не проличава...искаш ФАКТИ,а вие самаата не сте ги написали...тук се коментира от видяното,чутото от устата лично от участниците и представянето на някой в ефирно тв.предавания та какви по-добри факти от това очакваш .....дъщерята е от 5 години дипломиран психолог,но изглежда е къде -къде по голям специалист от вас “) и аз съм на път за МАРС Simple Smile

Този спор е напълно излишен и не смятам, че бгмамма е мястото, където трябва да се оценяваме коя колко е постигнала и научила. По-скоро е интересно да виждаме различни гледни точки, запазвайки уважение.

Ellis, би ли споделила какво мисли за Калоян и за поведението му към Петър, продиктувано от факта, че първият има близнак и сестра? Интересно ми е.

Даяна и Петър са ми по-приятни за гледане от Даяна-Данчо. Днес е излязла статия, че Данчо споделя, че не е с годеницата си, нито с Дая. Имаше го в няколко сайта.

# 665
Да си призная, за първи път чух за ориз  с киселец.  Киселеца не съм убедена,че ще го позная, и въпреки, че често готвя ориз ( любим на детето), точно пък с киселец не съм, а и у дома няма кой да го яде. Но ето, Надка ни води  тук и един  съкратен курс ферма-шеф.

# 666
Започнах да гледам основно заради Даяна (която харесвам) и Петър (когото не харесвам чак толкова).
Надут папуняк! Ще му разрошела перчема, дето го изправя с преса! Имам опит с подобно хладнокръвно и себелюбиво, и искам да кажа, че дългосрочно такова да ти е в къщата е наказание. Надявам се или той да преосмисли тъпанарското си поведение, или тя да се осъзнае. Ама млада...сигурно ще го дири да си доказва, че я харесва.

# 667
  • Тра-ла-ла
Имам си баш същата, ама баяяя по-дебела пухла.
Страшна мърлетина, ама не си я давам, имам син рунак за даване, баба му почина и го натириха милия Cry
Но, ако ти е млада котката ще разпитам Simple Smile
Спам
Скрит текст:
Фен съм на кастрацията. И без това е пълно с бездомни, че и домашни да се развъждат Hug
6 месечна кифла е. Черна с бели монокини и 20 смешни беликосъма като жабо Joy

# 668
  • София
Киселец и лапад си растат на воля у наше село. Дори сега го има и аз много го харесвам.

# 669
И аз се надявам Милена да саботира ратайатвото, още вчера писах - да се óпне по дрешки за гости на меката мебел, с алманахо в ръце. Ще бъде весело, пък после - то е ясно - Милена на дуел.

# 670
Трябваше да им вкарат на тия двамата Казанови не девойки като Даянка, които са тотално объркани, а ...ако ще е актриса...нещо от сорта на Койна Русева. Тогава вече щеше да е наистина интересно.

# 671
  • Варна
И аз се надявам Милена да саботира ратайатвото, още вчера писах - да се óпне по дрешки за гости на меката мебел, с алманахо в ръце. Ще бъде весело, пък после - то е ясно - Милена на дуел.

Може да изгони някой с ангелски гяволии.
Като не харесваше нещо просто си правеше квото си иска Ангелчо, вместо да крещи и прави скандал.

# 672
  • Тра-ла-ла
Започнах да гледам основно заради Даяна (която харесвам) и Петър (когото не харесвам чак толкова).
Надут папуняк! Ще му разрошела перчема, дето го изправя с преса! Имам опит с подобно хладнокръвно и себелюбиво, и искам да кажа, че дългосрочно такова да ти е в къщата е наказание. Надявам се или той да преосмисли тъпанарското си поведение, или тя да се осъзнае. Ама млада...сигурно ще го дири да си доказва, че я харесва.
Извън фермата няма как да им се получи. Той е интровертен и сигурно си кеси основно вкъщи. Тя иска да се раздава навън, социална е. Той все ще отсъства, ако лети, а тя ще го ревнува и с право. Той не прави нормални комплименти, а в стил дракане - тя иска да я боготворят. Той се има за по-голямо божество от нея Joy

Трябваше да им вкарат на тия двамата Казанови не девойки като Даянка, които са тотално объркани, а ...ако ще е актриса...нещо от сорта на Койна Русева. Тогава вече щеше да е наистина интересно.
Щяха да започнат да коментират на колко години жена, а тръгнала по мъже и защо няма внуци Joy

# 673
Имам си баш същата, ама баяяя по-дебела пухла.
Страшна мърлетина, ама не си я давам, имам син рунак за даване, баба му почина и го натириха милия Cry
Но, ако ти е млада котката ще разпитам Simple Smile
Спам
Скрит текст:
Фен съм на кастрацията. И без това е пълно с бездомни, че и домашни да се развъждат Hug
6 месечна кифла е. Черна с бели монокини и 20 смешни беликосъма като жабо Joy

Ааа, евала! Баш мой тип човек! В квартала всичко живо съм кастрирала Joy
Да не излезне, като лоша реклама Blush
Ще разпитам 100 про.

# 674
  • Варна/Амстердам
Баба ми, родом от плевенско, много готвеше с киселец, от нея съм го чувала. Добруджанската ми баба използва лапад. Малки манджарски офтопик. 😁

Иначе и аз се надявам Миленчето да саботира тартора на стопанството и да успее да изкара най-лошите й черти наяве, за да видим дали останалите ще се усетят.
Даяна вече прозря истината за Надежда, а Данчо уж не я харесваше, пък снощи вдигна ръка в нейна подкрепа. 😆

Общи условия

Активация на акаунт