🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 281
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 810
Извинявам се, някой разбра ли исторята на Надя за апартамента. От кого го е изкопчила със съдия изпълнител или е наследила апартамент и го е издумкала? Не схванах как детето наследява борчовете, но не и имота. Изобщо много орязано беше за клюкарската ми душа.
 И в този ред на мисли, ако спечели фермата парите в брой предполагам й трябват, за да ги запали на двора.
Който приеме наследство, наследва и борчовете, които трябва да се покрият и за това най-вероятно са продали апртамента. Само не разбрах защо чрез съдия изпълнител и защо на безценица.

# 811
  • Варна/Амстердам
Милена ги е подлютила май. 🤣

# 812
.........
 И в този ред на мисли, ако спечели фермата парите в брой предполагам й трябват, за да ги запали на двора.
Ще пита първо иконата ( Митко, чичо винар ) дали ги иска, ако не, ще ги пали, права си.Тея мръсни пари...дето не заради тях е влезнала в играта....

# 813
  • Велико Търново
voxxymoxxy, чушките ли? Satisfied

# 814
Всичко което изказа надя защо избира пак Милена и Стоян ратай можете да видите дали е искрена само в погледа на Мария през цялото време.....Стоян набира черни точки..как може мъж канара да е толкоз с наведена глава и подмазвач ми не ми е мъжкарско нещо....дано Милена не е толкоз кротка като ратай ....някой повярва ли на надя,че не обича парите ...ми защо е накупила толкоз кошера от хоби ли или да печели.....Хепи дулап ми е вече много лигава брррр

# 815
  • Варна/Амстердам
Дама Пика, не бяха ли вътре в яденето лютите чушки? 😆

# 816
Тия Иван и Андрей на какви наркотици са били докато са подбирали хората за фермата 🤨🤔

# 817
Извинявам се, някой разбра ли исторята на Надя за апартамента. От кого го е изкопчила със съдия изпълнител или е наследила апартамент и го е издумкала? Не схванах как детето наследява борчовете, но не и имота. Изобщо много орязано беше за клюкарската ми душа.
Бившият й мъж като е починал, и наследник му е синът му с Надка. Наследил е дългове 20 хиляди и апартамент. Съдия-изпълнител може да е участвал заради дълговете. За да се приключи по-бързо, са го продали на по-ниска цена. Погасили борчовете и останали 12 хиляди лв.

# 818
Извинявам се обаче не мога да го намеря коментара.. Имаше едно стихче някоя от вас го беше публикувала.. Нещо гъска дето съска Grinning много ми хареса. Та моля ако дамата която го пусна чете да постне пак или да ми го прати на лично. Искам да си го запиша в тефтера. И да не е спам тотален не мисля че беше правилно Стоян за пореден път да е ратай. Каза за Дая че е била и няма да я прати втора седмица. А за Стоян не и мръдна стъкленото оечнце. Нима само той може да готви от мъжете?

# 819
  • Sunshine state
Защо са такива примирени тия двамата? Особено Стоян.. Абе никакви тоалетни няма да мия, бре.

# 820
Защо са такива примирени тия двамата? Особено Стоян.. Абе никакви тоалетни няма да мия, бре.
Милена само загрява, мисля. Хич не вярвам да е такава примирена докрая на ратайството. Ето, вместо да цепи дърва, взе да събира декорация за банята. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 821
Надя яката е решила да юрка Милена,а и Мара като каква и нарежда....как ми се иска надя в живота да намери някоя да се държи с нея ,както тя се държи......тази ви казвам няма да я бъде много в живота с този характер.....Миленоооо хайде до кога ,ще ги слушкаш тия двете вампирки....

# 822
Е тези двамата май вече развиват Стокхолмски синдром. Започна да им харесва да са ратаи и да са в подчинена роля.

# 823
За Данчо и аз не бих могла толкова и така хубаво да се изкажа, хем често съм писала, че от самото начало не го харесвам 😀
Добри думи за сезона: Скоро свършва!

Това е!
Топ! Или казано на Български-право в целта!
"Добри думи за сезона:Скоро свършва"
Joy Joy Joy
Това е и моята истина, ако някой има друга да я казва белким открием топлата вода.

# 824
На Милена й давам точно ден и половина преди да запали резачката и да изплиска легена Grinning хайде, вече някакъв сеир да погледаме

Боби му построи фермата на този Андрей, ако не беше той, щяха да са още на скелета

Общи условия

Активация на акаунт