🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 474
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 155
Малко клюки.
Но забелязах,че Данчо и Даяна не се следват в инстаграм. Но пък Петър и Даяна се следват.

# 1 156
  • Варна
Като човек, който е изгледал доста риалитита, вип брадъри и т.н... съм сигурна, че бутат Данчо за победител. Силен играч, голяма драма му се случва, ред сълзи, ред сополи и накрая победа.

Ииии както казвах в началото, Даяна и Петър трябваше да се вземат. Щеше да е много интересен сезон, макар че с тази несигурност, която има Дая, Петър нямаше да я издържи.

Абе Марата и тя си се закача с агнешко то ей така лекинко, опасна е.

# 1 157
Не, не съм съгласна, гледали сме "неразделни" в трети сезон - Валерия и Алек, пълна скука. И преди казах - много шоу щяхме да пропуснем без романса с ДаЯнчо, годеница с миш-маш и пр. Сега пак има шоу - Данюва ревност и Ванчина мъка. Joy А Дая толкова смешно гледа в камерите, докато се гушкат с Пешо, че съм сигурна, че играе, зле - разбира се, готова е да се разхили. Joy

# 1 158
Малко клюки.
Но забелязах,че Данчо и Даяна не се следват в инстаграм. Но пък Петър и Даяна се следват.
Да и имат разменени интересни фрази под една снимка, както писах назад.
А може и нарочно да е.
Със сигурност Петър като мъж можеше да прояви малко достойнство в ситуацията.Можеше да е дистанциран и да го карат полека.

# 1 159
Малко клюки.
Току-що проверих, следват се! Дори Данчо коментира снимките ѝ.

# 1 160
Оппа, Кано покани Пилота в квартирата си. Всичко ми се изясни:)
И малко сериозно- няма как да искаш от държавата, ако ти не даваш нищо.
За да получиш, трябва да дадеш. Правилата на играта.
Има и един друг, тънък момент - ти даваш, всички дават, дружно наливаме в държавата, а налятото изчезва , като в бездънна яма. А ямата , се оказват бездънните джобове на управляващите. Т.е. ти даваш и нищо не получаваш.

# 1 161
А за частта от промото, където изглежда, че се целуват според мен не се. Май е изрязан такъв момент, който изглежда така, но ще разберем утре какво е всъщност.

# 1 162
А това със змията? Аз си мисля, че ще го дадат края на епизода. Винаги тези моменти остават за последните минути от епизода, което дали означава, че Надя изневерява на стратегията си? Grinning

# 1 163
Честно да ви кажа,все по- мъчно ми става за Даяна.. тя направо крещи на родителите си, за да я забележат. Целият сезон, тя говори само за тях и колко недооценена Св чувства. Това е изтощително. Това я тласка да прави абсолютно грешни избори , за да пълни празнини, причинени от тях.
Не ги познавам хората , но по думите ѝ направо се усеща как все едно в вечно пренебрегнатото дете.
Както ми е жалка и елементарна с поведението си така ми е мъчно за нея..

# 1 164
Калоян е толкова неадекватен в изказванията си, че ми стана смешен чак, въпреки че никак не ми е до смях.
А Йордан ми е откровено противен, когато говори като политик.

# 1 165
Честно да ви кажа,все по- мъчно ми става за Даяна.. тя направо крещи на родителите си, за да я забележат. Целият сезон, тя говори само за тях и колко недооценена Св чувства. Това е изтощително. Това я тласка да прави абсолютно грешни избори , за да пълни празнини, причинени от тях.
Не ги познавам хората , но по думите ѝ направо се усеща как все едно в вечно пренебрегнатото дете.
Както ми е жалка и елементарна с поведението си така ми е мъчно за нея..

Някои родителите понякога правят тази грешка, да пренебрегват едното дете, особено когато са повече...

# 1 166
Абе, хубаво ѝ каза Данчо на Дая накрая на епизода.... ама то нашето момиче пак си позволява да определя кой какви права имал. 😂 Как пък Данчо не се усети да я пита, тя с какво право го ревнуваше неколкократно?
В последно време взех да я харесвам и да не обръщам внимание на любовните и драми, ама е  толкова неосъзната, че нямам думи.

Силно вярвам, че не играе по сценарий, нито пък че е влязла с хонорар. 😂 Да не прозвуча зле, ама води ли се достатъчно известна, че да я вкарват с хонорар? Не знам, тъй като не се интересувам от български актьори.

# 1 167
Достатъчно известна е, а сериалът, в който участва, беше продукция на БТВ, също така.

# 1 168
  • София
Чудех се  Надя откъде ми е позната
От "Съдебен спор 2016 година" със Жоро Игнатов.

https://www.youtube.com/watch?v=m5JbIwr3sOk&t=216s&ab_ch … D0%BF%D0%BE%D1%80

# 1 169
Тази е първата Ферма, която гледам, като началото го пропуснах. Любопитно ми е Жанета от този сезон и Ася Капчикова от предишните "ферми" дали в действителност са показали умения на кастингите, или са ги вкарали заради "интрижките"?.

Общи условия

Активация на акаунт