🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 253
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 425
Дори не дочакаха другата седмица.
Отсега я почнаха трите грации Даяна.
Другата седмица ще е ад за Даяна, особено ако Ваня се върне като победител от дуела.

Да я почват, малко и тя да усети, че е в това предаване. Че до момента между капките и чаршафите, леко й мина времето докато други бяха яко на пангара.

# 1 426
Има нещо много сбъркано в Даяна, как може да не осъзнаваш как нараняваш двама души като те явно ти го показват.
Толкова е вглъбена в себе си че нямам думи вече ми е много неприятно да я гледам

# 1 427
  • София
Ваня е жалка!

# 1 428
Толкова не съм се смяла много отдавна, истински, с глас. Първо - битката за имунитет, умрях от смях с Мара на гредата. После с имената - най-вече с Иван и Ваня. Joy
Накрая Мара с гьостерицата по Калоян ме довърши. Joy
Друго изобщо не си заслужава да коментирам, толкова смях, доволна съм. Heart

Ваня или Мара на дуел, а?

# 1 429
Мария  за мен има проблем с вестибуларния апарат, не може да запази равновесие.

и с главата не пази равновесие Smile

# 1 430
  • Другата България
Сега, аз съм разтроена.
Кой е по-неадекватен - ДанЮ, ДаЯ, или ВанчИ.
Наистина не мога да ги подредя в класацията си за неадекватно държание, само за това.
Другите неща съм коментирала.
Май ДанЮ води класацията.
За първи път /или за втори/ ще се съглася с Калоян.
Нищо мъжко няма в държанието му, нищо, което да покаже или докаже, че е имал нещо към онази жена навън, с която са били 7 години заедно, в туршия и лютеница.
Влюбен, загубен, разбирам го - вече писах, ама запази достойнство, чУЕк,  три седмици останаха, като излезете навън прави каквото искаш, ама недей пред хората, които гледат, близките ти хора.
Сто пъти Даяна повтори - "Какво ти пука за хората"?
Да де, ама сега ден след ден трие негативните коментари в профилите си в социалните мрежи.
Що така, Дайче?
Нали не ти пука за хората и това какво ще кажат, остави ги да си пишат.....

# 1 431
  • София
Не разбирам защо толкова й се хвърляте на Дайче. Млада, неангажирана със съпруг и деца, очевидно флиртаджийски тип. Кога ако не сега да си играе на актриса. Плюс това имунитетите сам сама си печели. Предпочитам нея да гледам отколкото злодеида мишева.

Защото флиртът няма нищо общо с откровеното самопредлагане и тотално незачитане на чуждите чувства. Флиртът не включва въргаляне по бельо в кревата на сгоден мъж, нито въргаляне в кревата на следващата жертва на"флирта" пред очите на предходната. Въобще тотално сбъркано е това момиче. Да му мисли този, дето ще я взима.

# 1 432
Ваня сама си в виновна . Петър въобще не ѝ беше пуснал фандък , а тя вече  се беше  омъжила за него.

# 1 433
Да де, ама сега ден след ден трие негативните коментари в профилите си в социалните мрежи.
Що така, Дайче?

Сериозно ли някой намира за нормално и редно някой да си позволява да пише свинщини в профила на някого? Flushed И е странно, че заливаният със свинщини  ги трие?! Леле...

# 1 434
  • Другата България
Не разбирам защо толкова й се хвърляте на Дайче. Млада, неангажирана със съпруг и деца, очевидно флиртаджийски тип. Кога ако не сега да си играе на актриса. Плюс това имунитетите сам сама си печели. Предпочитам нея да гледам отколкото злодеида мишева.
Защото флиртът няма нищо общо с откровеното самопредлагане и тотално незачитане на чуждите чувства. Флиртът не включва въргаляне по бельо в кревата на сгоден мъж, нито въргаляне в кревата на следващата жертва на"флирта" пред очите на предходната. Въобще тотално сбъркано е това момиче. Да му мисли този, дето ще я взима.
И всичко това на фона на изискването ѝ към мъжа до нея /след външността и това да може да танцва/ да ѝ бъде верен.
И му рови в телефона!
Докато тя самата е в леглото, на врата, в ботушите и на покрива със "само приятелите си"!
Що така, Дайче?

Сериозно ли някой намира за нормално и редно някой да си позволява да пише свинщини в профила на някого? Flushed И е странно, че този някой ги трие? Ей...
Сериозно ли написаното може да се преиначи до угодно и изгодно на нас самите?В случая на теб персонално?
Никъде не казвам написаното от теб, много ясно е според мен в какъв контекст съм го написала.
Ти го тълкувай както си искаш, но не ми го приписвай като мисъл.
Ей.....

# 1 435
# 1 436
Оххх, сериал стана фермата. Даяна и Пешо да се бяха сетили да се опознават отначало или след фермата. Тъпо се получи, Пешо даваше бая сигнали на Ванчето в началото. Ох и Даяна като каже на Даню, ама защо, ама какво съм направилиа, какво ти е, ние само приятели и ми иде да повърна. Не е баш флиртаджийка, не умее да омае мъжете. Пешо уж мъжкар, уж голямата работа, усещам как ще почне да тича след нея и да се лигави, както беше Даню. И тя все тъжна, все нещо с проблеми, все я успокояват, по принцип нищо особено, ама на зрителите им писна от лиготии. Все пак гледаме Фермата, не турски сериал.
Надя по прашки, ще сънувам кошмари. Не знам защо, ама ми е много отвратителна, изобщо не я приемам като жена бррр. Калоян много е снижил нивото.
Това с Пиларов и сие направо ме разби. Голям резил. Иначе Ванчето си беше права, нстискат се над нея, тъпо е,  дори и да не се е задявала с Пешо.

# 1 437
Даяна за Левски Ласкин ли написа първо?

Hands Plus1Smile

# 1 438
Милена няма да се изправи срещу Надя ,тя самата  Милена каза преди известно време че не вижда Надя втори дуелист,   дори и продукцията да позволи да махне имунитета на Надя , но искам този дуел най-накрая.

# 1 439
  • Варна/Амстердам
Играта днес бе съвсем тенденциозна и умишлено съдържаше исторически елемент, за да подсигурят победата на Даяна. Знаейки, че Ванчето и Мара са шашнати, а и по принцип вече доказаха, че им липсват основни знания, продукцията помогна на своята златна кокошка да блесне и така да осигури още една седмица с цунки, гушки и още нещо...😅
Иначе моето мнение е, че Даяна не е слаб противник. Освен това днес тя имаше най-малък шанс да бъде избрана. Милена я харесва, тъй като неведнъж Дая единствена й е показвала своята подкрепа към нея. Обзалагам се, че Миленчето ще избере Шкафа утре. За нея съм и се надявам да й затвори чекмеджето. 😅

Общи условия

Активация на акаунт