🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 212
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 530
На няколко пъти Надя е заявявала пред кандидат-фермерите примерно в седмицата на Калоян че тя желае да бъде ратай за да може да дръпне Милена на арената, но това щяло да бъде видно за останалите че Надя нарочно иска да е ратай за да си изпълни желанието за дуел срещу Милена. То никой фермер на седмицата не изрази желание да прати Надя ратай от последните седмици и съм сигурна че Надя нарочно се проваля на тетовете , но и това не помага. Аз съм обедена че Надя желае да е на дуел срещу Милена и ако продукцията одобри желането на Надя да й се махне имунитета на Милена пак няма да я избере защото няма да й стистка и евентуално ще дръпне Ванчето, но тя не е за подценяване.

# 1 531
  • SF
Ако се окаже, че наистина цялата близост, натискане, свалки, и целувчици с не един от участниците във формата, е по сценарий, за мен това означава, че тези хора вече се доближават доста до едни свободни професии, които няма да назова тук, ....

Как би могло да се окаже такова нещо???

# 1 532
  • Sofia
Митака в момента е в Преди обед по БТВ

# 1 533
Чичо Митко добре обясни за Стоян, но всички в студиото държат да му обяснят, че е бил предаден от него. Калайджиев ми е досаден вече с клетите си напъни за психоанализа, като осиновен е в бтв.

# 1 534
  • SF
Според мен малко се прекалява с подигравките за играта вчера. Това, че от разпръснати букви не можеш да се сетиш името, не значи, че си глупав и не знаеш човека.

Значи, значи!
Изобщо не бяха чували за Васил Априлов. Ама хал хабер си нямаха за него.
Нямат умение и да мислят буквени комбинации. Името му е "Априлов", не е Казачолханов (например).
Жалко, че повечето тийнейджъри мислят, че това не са важни умения и не ги прави тъпи, а изглеждат готини.

Sea.sea, ясно е, че животът може да премине чудесно и без да знаеш за Бенковски, Априлов, Самуил, столиците на Норвегия, Казахстан. Вероятно се живее приятно, весело, забавно, но...
погледът е някак празен, наеконцентриран, разговорите са скучни, положението е тъпо, удовлетворението липсва... Абе тъпанар си! Може да си хепи и с готини маратонки, но си един тъпанар и се радваш, ако си заобиколен с други тъпанари. Защото сред интелигентните не вървиш.
Това не го казвам за тебе, а по принцип. На тебе ще ти кажа, че изобщо не се прекалява с подигравките. Такива хора заслужават само подигравки. Лошото е, че себеподобните им приятели не го съзнават и не им се подиграват достатъчно. Лошото е, че този провал и за мене беше очакван - колкото и да търчи Ванчето и Мария да пази баланса с усилие, накрая ще гръмнат на нареждане на буквички и известни личности. И Иван ще го направи смешно.
И подигравателно!

# 1 535
За мен Надя си е типична Лъвица от всякъде, но не знам така си я представям.

Залагам на козирог Grinning Grinning
Аааа козирозите не сме чак толкова долни. Инатливи леко проклети, ама сме справедливи И сме право куме в очи, а не говорим зад гърба

# 1 536
За мен Надя си е типична Лъвица от всякъде, но не знам така си я представям.

Залагам на козирог Grinning Grinning
Аааа козирозите не сме чак толкова долни. Инатливи леко проклети, ама сме справедливи И сме право куме в очи, а не говорим зад гърба
Да, и аз мисля, че абсурд за Козирог- най-главното и отличително за Козирога е кариерна ориентираност и материална насоченост, които се виждат от далече.
Завист и отмъстителност, манипулации, силна вътрешна и външна издръжливост са част от характеристиките на зодия/асцендент Скорпион.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 12:27 от Charmante

# 1 537
В "Ореди обед" всеки ден ли коментират "Фермата"?

# 1 538
  • Варна/Амстердам
Джинджър, само в петък коментират събитията в предаването заедно с последния изгонен, а в четвъртък имат кратка дискусия по темата от социологическите проучвания, в които фермерите залагат част от бюджета. 😁

# 1 539
  • София
Чичо Митко добре обясни за Стоян, но всички в студиото държат да му обяснят, че е бил предаден от него. Калайджиев ми е досаден вече с клетите си напъни за психоанализа, като осиновен е в бтв.

Какво каза?

# 1 540
Аз пък мисля,че Милена изобщо не е длъжна да върви в дадената от Надка посока. Що пък да й влиза в  схемата? И това не означава - не й стиска. Това ако е идеята на Надка за трупане на точки на гърба на неприятен за нея човек, щото, видите ли, тя се издразнила от стратегията му, то същият този човек не е длъжен да се съобразява с нейната стратегия. Милена да си избира когото си е решила. Надка пак ще се пеняви,че врагинята й я е страх.Ще се пробва и от това да  извлече дивиденти. Но никой не е длъжен да играе играта си според плановете на друг.

# 1 541
Esmee, браво за последния ти пост! 👏
Дано да не го изтрият!

# 1 542
Аз така и не разбрах откъде тази омраза на Надя към Милена.
Коя случка провокира тази ненавист, та дори да не желае директно да комуникира с нея? Хайде, за нещастията в живота, които са я направили зла, разбирам, че е кофти изказване, но то дойде много по-късно и много след заклеймяването на Милена.

# 1 543
Според мен Милена ще дръпне Ваня и последната ще победи.

# 1 544
  • Бургас
Аз така и не разбрах откъде тази омраза на Надя към Милена.
Ами в началото и двете драпаха за лидерската позиция и титлата "майката на Фермата", Надя не можа да прости на Милена, че искаше да обединява и организира  жените

Общи условия

Активация на акаунт