🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 607
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 770
И аз се надявах Милена да избере Надя, ама, пусто, не посмя.
Все тая.

От целия скучноват сезон си имам любим момент, който ме кара да се смея всеки път.
Ето го: Heart Eyes Joy

Мара е велика!

# 1 771
  • София
Това е момента на сезона просто -)))
Това гифче трябва да се слага с всяка нова тема.
Дори само с тази тояга, Мария осмисли цялото си участие. Ще влезе във вечния фолклор.

# 1 772
Ваня с нейното търсене на топки от жени... голям цирк. Стои и подслушва, и ръси глупости, щото на "дъртото коте" не ѝ върза Петър, а след 2 разговора с Даяна, я разцелува. Хъхъхъхъхъъх

Надето, което ставаше 3 месеца в 5-6 сутринта, ся се събужда 8 часа и търси човеко-будилника си, да държи сметка. Ей тъй, като дойде края на което и да е предаване, всички се осират и им падат маските - 3 месеца държи линията, че е най-работлива, става първа, докато другите станат е завъртяла цялата ферма сам-самичка и ся... Тц, оффф.

Баницата не знам кое ѝ беше трудно да направи, щото си купиха готови кори... ама тя си знае, да има драма и емоция!

# 1 773
Ваня луда ли е ? Петър ясно и показа , че не я иска и пак мрънка ... много са жалки с Данчо .

# 1 774
  • София
Аз съм почти готов със статистиката и комплексното класиране по точки, доста е любопитно. Аз честно казано хем очаквах горе-долу такива резултати, хем съм леко изненадан. Утре по някое време ще я пусна таблицата, със сигурност преди дуела.

# 1 775
Иван и Андрей, ще спечелите ужасно много пари ако пуснете линия анти вот за Надя. Направете го и станете богати лесно в кризата!

У Биг Брадър-а на времето тъй беше - веднъж гласуваш кой да остане, следващият път кой да си тръгне... според симпатиите на публиката към номинираните и кое ще донесе повече кеш... та ся, на финала, може да се гласува ПРОТИВ, не ЗА. Joy

# 1 776
Не знам какво е това напъване да се могивирал изборът на дуелист  -  първи, втори. То много сложно. Милена от няколко дни каза,че ще избере Ваня. Явно не я кефи и мисли,че е по силите й да я победи. Ама тя не казала истинските си мотиви,  бре пък как всички знаят истинските мотиви ма пък не им ги казали. Като тази година никога не е било.
Някой ще подкрепя ли Милена?

# 1 777
Стоян и Даяна. Данчо го облъчи Надя.

# 1 778
# 1 779
Е, той сега не ще в един кюп с Даянка. Но пък браво на нея, не се води по принципа  - дето всички турци,там и Хасан.

# 1 780
  • Монреал
Мен не ми се мисли какво ще се случи, ако вземе, че Хепито победи... Ще се върне триумфално и ще и слушаме кудкудякането до сами финал. Сто на сто, Милена ще предложи Дая за фермер и тук интригата се заплита... Кой ще я подкрепи, Петър... Калоян...?! Мисля, че ще се пропукат много коалиции и ако щете емоции. Чакам с нетърпение как ще се разцъкат отношенията... Ако евентуално групата подкрепи Ваня за фермер, включая Пепито... това тотално ще удари по егото на Даяна и всичко, което е наченало ще приключи в зародиш. Аз харесвам Дая и не разбирам целия този хейт срещу нея. Да, емоционално незряла е, обаче какъв линч отнесе... Непонятно ми е. Ако тя умееше да се себезаявава по-добре и смело, би оставала и по-лесно разбрана. Не я намирам за шавлива мома... много се преекспонира в тази посока, но определено има какво да изгради в отношенията си с околните. Много по-неприятни са ми в момента “жертвичките” Даню и Хепито... Предполагам им е кофти, но цялото одумване и принизяване на Дая ми е супер изкривено и нечисто.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 03:28 от efirna

# 1 781
На мен ли само ми се струва, че доста погрозняха фермерите в последния месец...
Ванчето като се пенявеше срещу Милена , много съсипана в лицето ми се видя.
Данчо и той , Калоян е с изострени черти , Мария без грим изглежда уморена.
Миналата година не ми направи впечатление подобна тенденция, даже си мислех, че чистия въздух и физическата работа им се отрази добре тогава.
Стоян живна малко и Даяна не се промени.

# 1 782
Злобата, обаче, не се отразява добре. Каквото ти е вътре, такова е и отвън.

# 1 783
...
Надето, което ставаше 3 месеца в 5-6 сутринта, ся се събужда 8 часа и търси човеко-будилника си, да държи сметка.
...
В главата ми се е запечатал кадър как в 6:00 наднича с фенер в ратайската колиба. Като тъмничар, съпровожащ клетника през последните му минути живот до гилотината.

Ванчето си мисля, че много натовари зрителите с логореята си тази вечер. Напълно съм сериозна. И все пак все още не я отписвам напълно.

# 1 784
  • Sunshine state
Всичко сте изкоментирали, ама аз да сложа още едно отгоре за Надежда. Толкова гнила жена, направо ум да ти зайде. Шкафчето пък с тоя налудничев поглед придружен с каканижене е направо като от някое психо.. Нямам търпение тия двечките с гръм и трясък да се сгромолясат в собствената си жлъч.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 04:34 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт