Фенобарбиталът, освен ефектите си върху ЦНС, е също така и унивесален ензимен индуктор - това на български значи, че стимулира работата на някои ключови ензими в черния дроб, в това число и на ензимите, от които зависи разграждането на билирубина.
Ели, ако искаш да ти дам телефона на мойта педиатърка да му дръпне на мъжа ти една лекция, защо не трябва да се дават сокове - тя успя да откаже майка ми. А за разходка в Южния парк и аз много искам, но трябва да се разбереме по-отрано, че транспортът ми е проблемен. Престраших се вече веднъж с градски транспорт и втори път не ща!

Вероятно спирането на кърмата за три дни е било с диагностична цел - да се уточни, дали е от нея проблемът или не. За отбиването си е до бебе - Самуил шест дена в кувьоза го хранихме с биберон, пък и сега от време на време, като се налага да изляза някъде, но си суче нормално /Слава Богу
/. 
Да растът живи и здрави за радост на мама и татко. 

Мъжка му работа!

Вчера ходих да ми леят,а после занесох дрешки да бебчо и на него ме ляха.оказа се че се е уплашил от силен шум, и има страх от падане.това второто е обобщено че не знам иначе как да го обясня
че аз се чуствам много добре ще видим тоз пусти рев на бабчо дали ще понамалее.днес беше доста неспокоен..........
Веднага ще ти помогнат с много адекватни съвети. Но първо се порови с търсачката. Може пък в старите теми да откриеш нещо, което не си правила.
Моля мамите ,минали през хремата ,кажете какво правихте/давахте за да мине? 
. Само веднъж го опитах и не повторих повече.
. Какво беше това чудо не знам. Поуспокои се едва след като поседя 1/2ч на гърдата, но и яденето беше прекъсвано на 2 пъти от рев. Имаме сега една леля на гости, тя реши че някой е урочасал бебка...Аз не вярвам много на тези неща, ама......знае ли човек!