Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 776
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Аз утре влизам в 14г.с. и чак днес си възстанових първоначалното тегло. Сега съм толкова, колкото бях в деня на положителния тест.
2 месеца ми се гадеше яко и не съм яла особено...
Затова пък коремът ми е като в края на 5-ти..... 😅
Здравейте момичета, да се включа и аз вече съм 14 ГС а съм качила само 3 килограма. Първа бременност ми е и не знам дали е нормално. А относно месото преди ядях супер много месо, сега ми се гади само като си помисля. Почти не хапвам нищо с месо. Пия протеин на прах.

# 586
Аз пък съм се притеснила заради свалените кг. Знам, че е нормално, при положение, че последните месеци само повръщам, но... изобщо не личи бременност.

# 587
Момичета, аз пък за щастие не съм имала повръщане и гадене обаче като гледах публикацията във Фейсбук коя какво коремче има.. ми то аз направо нямам никакъв корем и се притесних малко. Утре съм на ранна ФМ дано всичко е наред..

# 588
И аз утре съм на ранна ФМ. Дано се похвалим с добри новини.

Давайте идеи за заглавия ако се сетите. Нещо като за новата година. Tada

# 589
Здравейте момичета, някоя която се следи в Болница Надежда, може ли да ми снима този документ ще го приложа като снимка, тъй като застрахователите не искат да ми възстановят пари без него. Благодаря предварително

# 590
Момичета, тези от вас които се притесняват, че все още не им личи коремчето да знаете, че през втора бременност проличава по-рано. На мен с  първата чак в петия месец започна да ми личи, като общото деветия качих само 8 кг. Така че наслаждавайте се на тези месеци и въобще не се притеснявайте за това Blush

# 591
Аз днес се теглих, +1кг съм. И преди не съм качвала в началото. За цялата бременност бях качила 14 килца. Коремът ми сутрин леко си личи, а вечер е ... особено след вечеря 😁

# 592
Аз утре влизам в 13 г.с., нищо не съм качила и не ми личи, коремът ми не в мръднал. Simple Smile С първата ми бременност в 12 г.с. бях + 6 кг и сега се радвам, че още нищо не съм качила Simple Smile Има време- ще качим и ще ни проличи Simple Smile

# 593
Привет, момичета. Излезе ми резултата от БХС и стойността на b HCG много ме обезпокои. Надявам се тези дни да мога да обсъдя резултатите с докторката, но все пак искам да ви попитам, дали някоя от вас е била с подобен резултат и какво означава това.  Наистина съм много притеснена.😣 Благодаря ви предварително

# 594
Заглавие: "Нова година се задава, юнпето ритници раздава"

На мен с първата бременност много късно ми прилича, до към 19 можех да си мина за пипреяла. Сега от 8-9 си личи. Утре влизам в 16 и изобщо няма съмнение, а вечер съм като със сина ми ама към 25г.с.

Къде ще правите ранни ФМ? Успех!

Фея, какви са ти ресултатите? Ако само по тях тълкува, не се шашкай, те се разглеждат заедно с ехографакия преглед и нямат особена стойност без него.

На мен ми излезнаха кръвните. Хемоглобина си пада, сигурно утре ще ми даде желязо док. Ама тоя седимент в урината вместо да се маха расте и не ми харесва. Поне нямам антитела, заради различните резус фактори.

# 595
  • варна
Момичета , чета ви и се радвам когато чета хубави новини ❤❤❤.Аз още съм в болницата - кафявото течение си го има още, но казват че беба е добре !!!

# 596
Момичета , чета ви и се радвам когато чета хубави новини ❤❤❤.Аз още съм в болницата - кафявото течение си го има още, но казват че беба е добре !!!

Стискаме палци от сърце скоро да спре и да се приберете у дома, важното е, че бебка е добре и дано нямаш повече тревоги скоро ❤

# 597
  • София
Дами, здравейте,

Бях писала, че ми предстои амниоцентеза (заради уголемена нухална транслуценция). Трябваше да се случи вчера, при първия възможен момент, в началото на 16-а седмица.

За съжаление, малкото извънземно така и не застана подходящо, въпреки, че доста се мъчихме да го раздвижим и да се премести. Разположението е високо и единственият шанс беше високо през корема да ме боднат, но докторът прецени, че има по този начин риск от инфекции, тъй като може да засегнем друг орган. За него рискът не си струва и съм напълно съгласна. Сега ще чакам да минат празниците и чак в началото на януари ще ида за втори опит.

Свито ми е сърцето, няма да ви лъжа. Готова съм (уж) за всички варианти. Ще стане повече от месец, откакто нито мога да се зарадвам на бременността, нито да се успокоя съвсем. Реално нямам много какво да направя, но вече си представях как почвам да броя дните, докато излязат резултатите (а и те не са малко, около 10).

Нищо важно не казах с това, но ми се искаше да споделя.

Желая ви, момичета, едни много спокойни, топли и пълни с обич празници!

# 598
Дами, здравейте,

Бях писала, че ми предстои амниоцентеза (заради уголемена нухална транслуценция). Трябваше да се случи вчера, при първия възможен момент, в началото на 16-а седмица.

За съжаление, малкото извънземно така и не застана подходящо, въпреки, че доста се мъчихме да го раздвижим и да се премести. Разположението е високо и единственият шанс беше високо през корема да ме боднат, но докторът прецени, че има по този начин риск от инфекции, тъй като може да засегнем друг орган. За него рискът не си струва и съм напълно съгласна. Сега ще чакам да минат празниците и чак в началото на януари ще ида за втори опит.

Свито ми е сърцето, няма да ви лъжа. Готова съм (уж) за всички варианти. Ще стане повече от месец, откакто нито мога да се зарадвам на бременността, нито да се успокоя съвсем. Реално нямам много какво да направя, но вече си представях как почвам да броя дните, докато излязат резултатите (а и те не са малко, около 10).

Нищо важно не казах с това, но ми се искаше да споделя.

Желая ви, момичета, едни много спокойни, топли и пълни с обич празници!
Колко бяха стойностите?

# 599
Зиги, стискам палци другият път всичко да е наред, а дотогава да намериш начин да си по-спокойна и да прекараш хубави празници! Flowers Four Leaf Clover
mimi, надявам се за Коледа да сте си вкъщи и всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover

За ранната ФМ ще ходя във Фемина.

Общи условия

Активация на акаунт