Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 709
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
За всички фенове на Селин:

😅😅😅

# 511
Ето едно мнение на италианка от Туитър Simple Smile
"Турската преса и СЕМ – Турция се дразнят, че сериалът изобщо не се вписва с нагласата им. Ако имената на героите бяха американски вместо Серкан – Крисчън, а Еда - Анастейжа , изобщо няма да разбереш, че сериалът е турски. Те дори традиционният чай не пият. Няма нито една забулена жена, с*ексът преди брак не е мираж. Жената е свободна, независима, има собствено мнение и право това, което иска, а не това което и каже баща й или мъжът й. А точно стожерът в семейството го представят като мухлю, едни плазмодий, който е напълно излишен…  "

# 512
Бърборанке, добре ме разсмивате с Налбантова.
Между другото много ми хареса, че даже бившата й бъдеща свекърва не може да я диша перушината. Само се чудя Айдан кога ще й тегли боца. Явно още не знае нищо за творенията и на Animal SnakeAnimal Chicken
Миси, това е тъжната истина. Трябва жените да ги пребиват, изнасилват съвсем законно, да не ходят на училище, да не мислят, изобщо да са като мебел в къщата. Тогава СЕМ е щастлив, зрителя е щастлив, рейтинга е 15. Жалко и много тъжно. Дано се променят нещата скоро при тях, че това не е никак добре.
И в такива моменти си казвам "колко е хубаво, че съм се родила тук, а не на някое подобно място".

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 20:48 от blue`

# 513
Точно пък тръгнали с нюансите да ги сравняват, майко мила. Никъде не бе показано, че е имало кекс, събудиха се заедно, просто на леглото, а не на дивана като предния път. Какво като не пият чай? В нашите Бг сериали да не ядат само филии с лютеница и сирене?

Как искат да дойдат към Европа, като те самите не си позволяват да го направят? В колко сериали има забулени жени? Само в онези, които показват азиатската част на Турция. Миналата седмица бях в Турция и на всеки 6 жени имаше една забулена. Няма как да искаш да продаваш сериали, в които зрителя да вижда само очите и пръстите на краката на актрисата, а актьора да се пъчи с космати гърди... Ей, полудявам чак от яд.

Ханде си изтри хубавото стори и качи това:

Може ли да й е толкова акъла? Сега СЕМ ще я докладва в инстаграм, ще я анатемосат, а ние ще гледаме само охлюва селин...

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 20:52 от Nalbantova

# 514
Алекс, а турската част от песанта какво означава? 
Песента ми хареса. На мен. И онази другата, която пуснаха, май като  страда ха двамата сами.
druon77, аз нали няколко пъти казвам, че сцените Серкан-Айдан са мк любими. Страшна игра и от двамата. Тия двамата трябва винаги да играят по някакъв начин заедно в сериали.  Както и тя самата писа - от сега нататък искам все аз да играя негова майка. Страхотен тамдем с са.

# 515
  • Кърджали
 Трудно ми е да ти го преведа точно, защото това са изрази, които не знам как да преведа буквално...
Huyu huyuma denk
Suyu suyuma denk

Е нещо в стил че точно ти ми подхождаш
Нрава ти отива на моят нрав

Şelaleler, geceden geceye dökülen

Ти отиваш само на мен.

Всяка вечер водопади текат...

За първи път не претендирам за точен превод. И на 80 % да съм го докарал, пак добре. Разбирам какво иска да каже, ама мк е трудно да го обърна на български

# 516
🤣🤣🤣🤣🤣 Не съм фенка на майката на Ферит ама жената умна излезе🤣🤣🤣🤣
Трън в очите им е сериала ни, това е ясно....

# 517
  • Плевен / София
Не знаем кое от двете е, но се чудя как чу разговора между Еда и Серкан, за да знае за какво става дума и да сложи писмо с друго име на заведение....Доста далеч си беше
Омръзна ми да я гледам как се представя за жертва...."как я гледала Еда"....а тя какво причини на Еда....за трети път я хвърля на папараците и все относно личният живовот на Серкан Болат, който беше тясно свързан с холдинга....но не и последният път....защо ли? Тази пиарка изпълнява задълженията си, както и е угодно ....според интереса....
И друго ми прави впечатление...защо обличат Еда по този начин....официална рокля без ръкав...с ботуш до коляно и то доста голям в горната част за нея...видя ми се малко , като котарака в чизми...

# 518
prinx, аз гледам на английски тук:
https://www.facebook.com/youknockonmydoor/

Има и други сайтове Turkish123 или Superriki, но там излизат много реклами...

# 519
Ами може би тя като кокошка да има силно развит слух🤬🤬Но очаквам с нетърпение да си получи заслуженото... Да я смачкат като хлебарка тая малоумница..

# 520
  • Кърджали
Керем нали се Кефи на краката ѝ, затова.. Специално е говорил със стилистите. 🤣🤣🤣🤣
Ей ся гледах клипчета от дефилето. Всички как сериозно гледаха Селин. Един вид, хайде да ти мине реда. Обаче Серкан с каква радост гледа момичетата. Направо с възхита. Отделно и всеки как си гледа момичето, в което е влюбен. Само заради погледите на мъжете си заслужава да се гледа

# 521
  • София
Чакайте, пропуснала съм нещо - каква е тази история със сторитата на Ханде? Какво се случва? И това, че сериалът ни е трън в очите на някого - на кого? Аз си мислех, че са си типичните хейтърски изпълнения. Винаги ще има някой, който ще е против, няма да му харесва и т.н. Невъзможно е да е иначе. Няма как на всички да се харесаме. Но явно нещата са ескалирали / ескалират, а аз съм пропуснала. Осведомете ме, лютвааан. Simple Smile

# 522
Привет , неуморни! Heart
Изгледах епизод 19 с бг субтитри.
Какво чувство имах през целия епизод? Май , май , че всичко се повтаря .. Каквото правят ГГ, това е второстепенните. Нашите направиха фалшив годеж, давай сега Ердем и Лейля. /Стори ми се , че Фифи изревнува, но да видим дали правилно ми се е сторило./
Нашите искаха да правят договор, за да ревнува Селин. Сега Ферит иска да използва Джерен, за да ревнува Селин ? Ама после и те ще се влюбят, както ГГ.
И сега отново имаме договор с ГГ. ?!
Дожаля ми за Ефе да Ви кажа. Вярно, че постъпи грешно, пое си последствията, но чак пък толкова! Те го унизиха пред целия свят!

Еда много ми се стори, че преиграва и че само бяга на Серкан, постъпва несериозно и незряло спрямо него. Айде , 1-2 пъти му прави напук, ама така цял ден нарочно да бягаш и после за капак накриво го разбра , така както й е удобно на нея! Той какво й говори, тя какво разбира и отговаря! Чак се издразних.
Селин, язък за хубавите й сини очи. Лази ми по нервите много яко, надявам се скоро да я поставят на място!
Забавлявах се искрено с Айдан, наистина има такава сцена като нейната от любимия ми филм "Предложението" със Сандра Бълок! Heart
Алптекин да излиза от сериала, няма да ми липсва.
Не знам коя от вас каза, че Сейфи е повече съпруг на Айдан, отколкото Алптекин. Съгласна съм и съм на същото мнение!

Приятеля ми като видя крайната сцена със Селин, удари масата и се ядоса Grinning Само дето не се счупи горката ни маса , тя си го отнесе. Grinning
Нямам търпение за следващия епизод. Много е кофти така да изоставаме заради гениалното решение, да чакаме вместо 1, цели 2 седмици за превод..
Благодаря на Алекс и Али отново от сърце, че не ни лишават , а ни глезят и то много. Heart

# 523
Чакайте, пропуснала съм нещо - каква е тази история със сторитата на Ханде? Какво се случва? И това, че сериалът ни е трън в очите на някого - на кого? Аз си мислех, че са си типичните хейтърски изпълнения. Винаги ще има някой, който ще е против, няма да му харесва и т.н. Невъзможно е да е иначе. Няма как на всички да се харесаме. Но явно нещата са ескалирали / ескалират, а аз съм пропуснала. Осведомете ме, лютвааан. Simple Smile
Ханде беше качила на стори снимка с роклята, с която беше във вилата като бяха там със Серкан, Кокошката и Ферит... И после я е свалила.. Идея нямам защо.  А това че сме трън в очите на турското СЕМ е ясно ... Просто не им се харесва, че сериала ни е модерен, европейски, а не само пиене на турски чай, забулени момичета и жени, стоящи си в къщи, гледащи 15 деца и грижещи се за пияни мъже...

# 524
Ха, картината, която е качила Ханде, е "Раждането на Венера" от Ботичели. Smile
Не знам кого предизвиква Ханде, но че е предизвикателство няма съмнение.
https://bemyguide.org/tag/mitologichni-syuzheti/

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 21:41 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт