Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Чета и се замислям дали Ханде и Керем знаят, че имат връзка. Аз като Тома Неверни докато не излезе нещо официално не вярвам. Но няма нищо лошо да се вярва и в противното, както се казва - вярвай до доказване на противното.
Турците за снаха не използват ли думата енге?

# 556
nrgmama, благодаря 🌸. Явно тези сайтове излизат с реклами в чужбина...
Gosti, стайлингът на Ханде с тези ботуши наистина беше ужасен. Не мога да разбера защо напоследък стилистката им Nilayko не избира елегантни обувки с токче с роклите, ами все високи ботуши... Вярно зима е, но на екрана не изглежда добре.

Джерен беше много красива на дефилето

И едно ново видео с песента My tears ricochet за лека нощ от мен. Новият албум на Тейлър Суифт е един от любимите ми тази година.

# 557
Като питаха Еда как е успяла да убеди Серкан да участва в търга - вероятно е било за сметка на това тя да отиде с него на вечеря. Нали каза, че го е убедила за сметка на договора.
Надявам се Серкан да си получи вечерята или каквото му се полага, за това, че участва в търга по нейно желание.

# 558
Такааа, днес съм много активна, извинявайте, обаче не можах да се сдържа и да не споделя това. Пуснах си серията да гледам отново и какво забелязах съвсем случайно. Три пъти върнах и дадох на пауза да се уверя, че не халюцинирам. Това е от събранието за фондацията.(някъде 56:40 мин) 

втората снимка умишлено я слагам малко по-голяма.

После в един от следващите кадри Пъръл се опитва да не се засмее. А аз се посмях. Чудя се как успяват да си заснемат сцените ако Керем (а вероятно не само той) им прави такива физиономии насреща. 

Славенка, мисля че си права - за жената на брата се казва точно енге/йенге не знам точно как е правилно. Балдъз мисля, че го използват точно като нас - от мъж за сестрата на жената. Но може и да не съм права.

# 559
  • In the light side of the Moon!
Меги, Несрин е майка на Ферит. Леля му е Дерия, онази от годежа и първата вечеря на Айдан с онези кокошки. Двете са сестри. 
Кате, предполагам че си права за всичко по договора и годежа. И аз допускам, че фотографа е заради папараците.
ох, да бе... вярно, че така беше....Малии ужас, майки, лели, тетки....
мерси Блу 🤗

Славена, за момента само се досещат 😂 щото директно въпроса им е задаван на лайфовете им 😂😂 аме те гадините, продължават да отричат 😉
И аз не вярвам, ще повярвам , когато официално обявят, ако има нещо подобно. За мен, няма. Керем е супер отворен и освободен, това че е прегърнал Ханде или, че тя си лепнала крака до неговия нищо не значи. 

Кукличке, да щото в договора така пише,  Серкан да прави, каквото Еда му каже. Той затова и се ивини на Ердем 😂 не че умираше от кеф да го направи. Серкан на тази точка май отговори, че той и без това го прави (случа я) 😂

Божее, стана никое време отиван да сложа една леща за вечеря!

Блу, на Керем с физиономийте много трудно да се удържиш да не се изкикотиш 😂😂😂😂

# 560
  • София
[video][/video]
Скрит текст:
Такааа, днес съм много активна, извинявайте, обаче не можах да се сдържа и да не споделя това. Пуснах си серията да гледам отново и какво забелязах съвсем случайно. Три пъти върнах и дадох на пауза да се уверя, че не халюцинирам. Това е от събранието за фондацията.(някъде 56:40 мин)  

втората снимка умишлено я слагам малко по-голяма.

После в един от следващите кадри Пъръл се опитва да не се засмее. А аз се посмях. Чудя се как успяват да си заснемат сцените ако Керем (а вероятно не само той) им прави такива физиономии насреща.  

Славенка, мисля че си права - за жената на брата се казва точно енге/йенге не знам точно как е правилно. Балдъз мисля, че го използват точно като нас - от мъж за сестрата на жената. Но може и да не съм права.
В поста си малко по-горе написах, че в превод от чичко Гугъл думата baldız ми преведе доведена сестра
А цялото изречение  Еrkek kardeşim ve güzel baldızım го преведе буквално Брат ми и красивата ми снаха.
Аз също се изненадах от този превод, но явно смисъла на тази дума при тях е друг.
А yenge  означава  леля

# 561
  • София
Малко да се посмеете: https://www.instagram.com/p/CIMKRFKnnJA/?igshid=nxlnx54ash3e

За тези от вас без Инстаграм - актьорите, които играят Джерен и Ферит, си бият чимбери! Joy

# 562
Комшиите като нас, докато оправим кой какъв е в родата може цял труд да се напише. Не споря.
Предполагам каква не принудена е обстановката по време на снимки. Всеки луд с номера си.

# 563
  • Кърджали
Серкан се съгласи на търга, защото Еда го принуди По договор прави каквото му каже.
За вечерята той реши да си пробва късмета един вид. Дал е огромно дарение (което тъкюй или иначе щеше да даде) и така. Даде плик с адреса и ѝ каза че ще я чака. Ако иска да дойде. После я попита все пак ще дойде ли (а на Енгин сподели, че това е последният му опит, ако тя отиде, значи има шанс, ако не отиде - той ще се отръпне).. Другото е ясно...
Аз на български роднинските връзки не ги оправям цял живот, вие на турски ги гадаете. Аферим...
.БРО (открадвм си това обръщение), и тия ги е хванала лудостта...
В този екип има ли някой, който го слуша главата?

# 564
  • София
Серкан се съгласи на търга, защото Еда го принуди По договор прави каквото му каже.
За вечерята той реши да си пробва късмета един вид. Дал е огромно дарение (което тъкюй или иначе щеше да даде) и така. Даде плик с адреса и ѝ каза че ще я чака. Ако иска да дойде. После я попита все пак ще дойде ли (а на Енгин сподели, че това е последният му опит, ако тя отиде, значи има шанс, ако не отиде - той ще се отръпне).. Другото е ясно...
Аз на български роднинските връзки не ги оправям цял живот, вие на турски ги гадаете. Аферим...
.БРО (открадвм си това обръщение), и тия ги е хванала лудостта...
В този екип има ли някой, който го слуша главата?

То ако трябва да се обръщаме един към друг по роднински ще настъпи такъв хаос, че свят ще ни се завие. В България във всеки регион има различни обръщения за вуйна, вуйчо, леля и т.н.
А и повечето от тях вече са архаични. Младите пък въобще даже не са ги чували. Затова си караме с две три обръщения за по-лесно

# 565
  • София
Ето ги и нашите: https://www.instagram.com/p/CIJJWFjKJ6l/?igshid=3kw3zuykauv3

Керем е ненадминат, дори когато имитира Ханде. 🤣 Явно му харесва да я дразни. Именно заради тези им отношения в реала им се получава така добре в сериала. Каквато и да е връзката между тях, да продължават в същия дух. Радост за окото са! Heart Eyes

# 566
Flowers HibiscusПривет и от мен слънчеви момичета Nature Sunny
Вие сте  ненадминати , усвоили сте уменията на десетопръстнатаа система на машинописа с такава точност и бързина, а Налбантова така добре работи със системата на стенографията Hug Joy
Минавам само да се запиша в темичката, за да не я изпусна.
Flowers Hibiscus Благодаря на всички за всичко Flowers Cherry Blossom
Почти нищо не съм успяла да изгледам, имам много за наваксване.
Лека нощ Nature Moon

# 567
Ето ги и нашите: https://www.instagram.com/p/CIJJWFjKJ6l/?igshid=3kw3zuykauv3

Керем е ненадминат, дори когато имитира Ханде. 🤣 Явно му харесва да я дразни. Именно заради тези им отношения в реала им се получава така добре в сериала. Каквато и да е връзката между тях, да продължават в същия дух. Радост за окото са! Heart Eyes
😂😂😂😂
ееее ама по-готини от тях не съм срещала. Ханде се опули 😂😂😂
На Керем не му дреме, дали дъвка ще джвака, дали ще се плези, дали ще подсмърча или..... на него просто не му пука, той е себе си!

Алекс, няма такъв който го слуша главата. и от там идва цялата хармония и химия между героите. Вижте дори Анъл, който е женен с дете...той самия се държи като дете. Ами всички са готини бе. С изключение на Алптекин (не знам името на артиста, да ме прощава, просто имена не помня) той се опита да влезе в атмосферата с няколко видеа, ама нещо не му се получи и Биге май натам върви, въпреки че при нея има потенциал! 😂

И сега изведнъж се сетих да ви питам нещо, което отдавна ми се върти в главата и все се отплесвам.
Забелязахте ли носовия глас на Серкан след целувката в 11-12 еп?
Все едно му се беше затиснал носа? Защо според вас така се получи?

# 568
  • София
”На Керем не му дреме, дали дъвка ще джвака, дали ще се плези, дали ще подсмърча или... на него просто не му пука, той е себе си!” Точно, Меги, точно това ми харесва в него. Толкова е непринуден, естествен, натурален. Има живот в него. Енергия кипи от него. Различен е и това му е хубавото. Харизматичен. Прекрасен. И като човек, и като актьор. Жалко, че собственият му народ не го оценява. Само защото е различен. Като не разбираш нещо, не го харесваш. Много лоша човешка черта. Много тесногръда. Не са отворени към новото, различното, модерното. Жалко наистина. Явно само Джан Яман е по-нехаресван от нашето момче в Турция.

Джан може да не е от моята кръвна група, но не одобрявам отношението към него. Абе... само те изпускат. Това ще кажа. Джан да хваща пътя за Италия, Керем - за Америка. Гладни няма да останат. Wink

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 04:44 от Бърборанка с розови очила

# 569
Бро 😂 🤗
И от моята кръвна група не е! Джан ми е малко надувко, отначало си мислех, че е поза заради РП, но след няколко изгледани интервюта установих, че не е. Лично мнение, не засягам никой с него. Ама пак добре, че сме се наредили след него 😂😂😂 Най не харесвам точно такива надувковци, тежкари, пиян мъж или дори леко подпийнал, лицемери и някой да ме будалка 😂 На Джан, като, че ли му дойде прекаленото самочувствие точно от РП. Не го познавам преди това, но така си мисля!

Та, да ви кажа каккво му липсва на нашия сериал за рейтинг 10-12

- купуване на булка , демек Серкан купува Еда
- след продажбата идва ПБН по несъгласие от страната на жената демек смятайте Еда, свенлива, дърпа се, зачервява се, на Серкан обаче целта му е да си свърши работата и друго не го интересува
- Еда се отскубва и избягва, Серкан я настига
- удря й едно круше и я занемя на земята
- Еда се събужда в прегръдките на ААйдан, която вече е изживяла същото преди 20 год
- Окото й е посинено, устните й станали двойни, все едно е ходила на ботокс
- през това време Серкан е в кръчмата, утолява мъката си, че Еда не му се е отдала по желание
- там обаче идва един от най-върлите му врагове и се сбиват
- Серкан осъмва в затвора, арестуван е за 1 месец
- Еда обаче се чувства гузно, затова че не дала на Серкан и му отива на свиждане да му се извинява и да му занесе чиста риза, чисти чорапи и боксерки и малко бюрек, който направила със собствените си ръце през ноща, плачейки над него, осолен със собствените й сълзи
- Серкан обаче е инат и не иска да се срещне с Еда
- Еда си тръгва разочарована, но по пътя я среща оня същия върлия враг на Серкан, който я замотава , щото тя нашата е глупава и наивна
- отвежда я в гората и я изнасилва
- закарват я в болницата след като един коняр я намира по пътя
- Серкан му изтича ареста, разбира за Еда и полита към болницата
- Там разбира, че Еда е бремена
- Серкан изважда пистолета и стреля по Еда
- Еда пада на пода
- Серкан съжалява и скача плачейки върху нея
- Но не преценява силата на скока и счупва едно ребро на Еда
- Докторите я закарват в хирургията
- Серкан се тюхка, Айдан му идва на помощ и за подкрепа
- операцията е приключила и докторите идват с крайно становище
- Еда е загубила бебето и ще е в кома за известно време трябва да остане под наблюдение
- Настаняват я в лична стая, Серкан е до нея бършейки ред сълзи ред сополи (по нашия край им викаме цифки)
- Еда е в кома, но Серкан е плътно до нея, целувайки я, галейки я, сънувайки я, душейки я,  навсякъде и накрая тъкмо да я целуне и хоп еда се събужда, отблъсква го с думите" извратен маниак, махай се"

Ето това е липсата, ощетени сме, осакатени сме!!!!

с няколко думи, липсва ни бой, %*&№^  и още нещо......
Така , че мили  романтички, нека се наслаждаваме на всеки забавен и романтичен момент, колкото ни позвли турската аудитория 😉 от която зависи рейтинга!

Хайде на мен лека, на вас добро утро! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт