Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
https://www.instagram.com/p/CINMIUWpRia/?igshid=6xbg29cmp3sl
Хайде на баклавичката😍😍😍😍😍

# 601
Здравейте , момичета за моя голямя раднст отваряте вратата на всички ,които почукат на нея и тъй като досега ви гледам основно през прозореца реших , да вляза в уютната викъщичка и да се включа във вашите интересни дискусии.Това е първият сериал , който гледам онлайн и един малкото туски ,които съм гледала изобщо , но да Ви кажа поподнах на него лятото по време на наложена ми карантина и нямам представа как успях да ви открия ,но съм изключително доволна . много отдавна не бях срещала жени с толкова разнообразни интереси и живот ,но обединети от една прекрасна приказка. благодаря на всички момечета ,които се гражат да имаме преводи ,подготквят тези прекрасни теми и девойките изписващи и изпълващи емоция всяка от тях.
станах многословна ,но всъщност се влючих за да защитя Еда , погледнато отстрани тя прави "номера" на прекрасния ни Серкан , но се поставете на нейно мястто ,млада неопитна във взаймоотношенията с мъжете , сблъскваща се с човек , който серии наред и дава противоречиви сигнали / дела и думи се разминават/ , налага и се да изживее отново болка ,която се е опитала да превъзмогне ,но сега е чувства отново и  по-силно и осъзнато. Да тя знае ,че Серкан е обича ,но се чувства предадена и трябва време да превъзмогне всички тези чувства за може да говори спокойно с него. имам още какво да напиша ,но нямам време за съжаление затова ви пуска  само линк на серията с руски субтитри.
https://ok.ru/video/2167388572361

# 602
  • Бургас
Здравейте , момичета за моя голямя раднст отваряте вратата на всички ,които почукат на нея и тъй като досега ви гледам основно през прозореца реших , да вляза в уютната викъщичка и да се включа във вашите интересни дискусии.Това е първият сериал , който гледам онлайн и един малкото туски ,които съм гледала изобщо , но да Ви кажа поподнах на него лятото по време на наложена ми карантина и нямам представа как успях да ви открия ,но съм изключително доволна . много отдавна не бях срещала жени с толкова разнообразни интереси и живот ,но обединети от една прекрасна приказка. благодаря на всички момечета ,които се гражат да имаме преводи ,подготквят тези прекрасни теми и девойките изписващи и изпълващи емоция всяка от тях.
станах многословна ,но всъщност се влючих за да защитя Еда , погледнато отстрани тя прави "номера" на прекрасния ни Серкан , но се поставете на нейно мястто ,млада неопитна във взаймоотношенията с мъжете , сблъскваща се с човек , който серии наред и дава противоречиви сигнали / дела и думи се разминават/ , налага и се да изживее отново болка ,която се е опитала да превъзмогне ,но сега е чувства отново и  по-силно и осъзнато. Да тя знае ,че Серкан е обича ,но се чувства предадена и трябва време да превъзмогне всички тези чувства за може да говори спокойно с него. имам още какво да напиша ,но нямам време за съжаление затова ви пуска  само линк на серията с руски субтитри.
https://ok.ru/video/2167388572361

За "Добре дошла" едно голяяямо ГУШ!
Благодаря ти за превода!
Аз съм от рядко пишещите, но влюбените в сериала и прясно влюбените в Керем !

Усмихнат ден на всички!

# 603
Един клип хубав от мене и за тези които видяха първия сняг да им е честит
 ,а за тези които го чакат като мене също

# 604
Алекс да ти е живо и здраво детето! По повод празника може да го зарадвате с едно роботче, сигурно и той ги обича, като майка си 🤔😊
Какво правят тез очи там, Серкане?
https://www.instagram.com/p/CINXU3yIRwG/?igshid=iybsiyi5ygn2

Аз само набързо да казвам нещо - защо смятате, че Еда иска да го промени?
Тя се влюби в него такъв, какъвто е. Тя го обикна такъв, какъвто е. Като се събраха нямаше намерения да го променя, а си изживяваше любовта както трябва. Кексове, сиропи, закуски, звезди, бла бла.
Сега смятам, че просто иска да му го върне с този договор. Един вид - виж на мен какво ми беше като не можех да питам "защо" или разни такива. Както и вие казвате - ако го промени, то тогава той няма да е човекът, в който тя се влюби.

EeLz привет 🥳 може ли да попитам дали имате роднинска връзка с онези бели и кафяви шоколади или щото съм огладняла така мисля 😂

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 14:19 от Nalbantova

# 605
Представям ви творението ми от преди малко... Керем и екранните наследници. Очакваме следващите попълнения. Айше ханъм, нищо не казвам, но го казвам Joy

# 606
# 607
  • София
Алекс, честит имен ден на твоето момче! Chocolate Bar Нека името му носи много късмет и щастие. Simple Smile

Надявам се в следвашия епизод вече да имаме сдобряване. Въпреки че... според мен още един епизод ще го протакат. Явно има какво друго да ни покажат. Мисля, че в 22 ще е сдобряването и дългоочакваната целувка, като очаквам този път нашите да са на дефокус, за да се види красивата гледка зад тях. Grinning

Ама Али, те нашите наследници са ясни от има-няма 10 епизода поне:

JoyJoyJoy

# 608
Налбантова ,не смея да си призная ,но откраднах за тебе нещо специално ,защото много ме разсмиваи и ендорфина трябва да ти е на ниво
Алекс , честит празник на малкия и както често пажелават турците само добри хора да го срещат

Скрит текст:

# 609
  • София
eeLz, добре дошла! Включвай се по-често, ако ти е на сърце. Нашата къщичка е топла, гостоприемна и уютна, особено подходяща за студените зимни дни, които наближават. Дните си можеш да прекарваш с чаша топло какао, а нощите - с греяно вино, в компанията на кероин зависими. Обещаваме, че няма да скучаеш. Винаги ще ти бъде забавно и приятно. А и ще научаваш нещо ново всеки ден. Hug

# 610
  • Бургас
Не мисля, че съзнателно Еда иска да промени Серкан. Напротив, иска да му даде това, което му е липсвало досега. Спомнете си киното..... Тя, просто иска да го извади от черупката и затова го провокира да прави неща, които не е и допускал, че може да извърши... Извинението към Ердем го приех като проба, доколко изпълнява договора и наистина ли е готов на всичко /нарочно си беше подсилено, за да е жестокичко/ Simple Smile.

Аз друго забелязах, какво правеше Селин в къщата, където Серкан й размята пръст?
То, че тези разстояния в Истанбул ги нямат за нищо, но сега СССсссс ми се стори телепортирана.......
Евала на Биге, "добра" й се получава мръс...цата!

Представете си, излизайки едновременно да се засекат, защото ресторантите са били съседни........

# 611
Аз само набързо да казвам нещо - защо смятате, че Еда иска да го промени?
Тя се влюби в него такъв, какъвто е. Тя го обикна такъв, какъвто е. Като се събраха нямаше намерения да го променя, а си изживяваше любовта както трябва.
Всичко, което си написала е така, но в цялата предходна серия Еда принуждаваше Серкан да прави неща, които той иначе мрази - да се извини на Ердем, да свали халката, да участва в търга, да стои далеч от нея, т.н.. Да, вярно е, че това е един вид наказание, но беше разходка по роботската му същност. Серкан може да се е държал грубо с нея и да я е наранявал, но никога не я е карал да върви срещу себе си. В този смисъл, не говорим за трайна промяна, която Еда иска да постигне у Серкан, а по-скоро за епизод, в който го направи на маймуна, казано по-народно Wink

# 612
Мисля, че в 22 ще е сдобряването и дългоочакваната целувка, като очаквам този път нашите да са на дефокус, за да се види красивата гледка зад тях. Grinning
Ама то какво искаме толкова целувки, нека разгледаме красивата Турска природа, къде иначе ще се види тази неземна красота на веещи се пердета, с тези прекрасни пухкави възглавници, така небрежно намятани в нищото и този невероятен природен феномен - парата?  Ще видим ама тръцки ако пред тях стоят някакви двама влюбени и ни се мляскат като ученици, а и те после ще си кажат в серията - Ех, Еда/Серкане, много хубаво се целувахме снощи.. И ето - готово и око доволно, и ухо доволно 😂
Мен много ме е яд като й признаваше, че е влюбен и ще го дават в близък план как се целуват. Аз, лично, исках Босфора да гледам 😒

Верно ли аз съм единстяената, която не е зависима с този Бърборански Кероин?

ЕлЗет на мен само някой да ми подаде пръст и съм готова с приказките, шоколадите ги оставям за другите 😂

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 14:57 от Nalbantova

# 613
  • София
Налбантова, кого се опитваш да излъжеш? Не била зависима. Ако не си зависима, какво правиш на нашите сбирки? Ясно. Схванах. Точиш информация за конкуренцията. Така де... Ханде се притеснява някоя от нас да не й задигне момчето, докато се ослушва, че нали засега са на фаза “преатели”. Grinning

Я, вижте, какво засече кокошо детектора ми:

Joy

Кате, съгласна съм - Еда на маймуна си го направи Серкан. На мен точно това не ми хареса. Нито на нея й отива подобно държание, нито смятам, че той го е заслужил. Но явно това е идеята на Айше - това е начинът на Еда, тя така наказва. А Серкан е толкова влюбен, готов на всичко, за да получи нов шанс. Wink

# 614
  • Плевен / София

Сега смятам, че просто иска да му го върне с този договор. Един вид - виж на мен какво ми беше като не можех да питам "защо" или разни такива. Както и вие казвате - ако го промени, то тогава той няма да е човекът, в който тя се влюби.
Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт