🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 940
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 150
А Ваня ли каза на Данчо,че Даяна търси млад, красив и богат мъж, но той не отговарял на тези критерии ( или нещо в този смисъл беше). Направо да ти повдигне духа и настроението.
“Милото” Наде му го казаха ,докато бяха на пейката

# 151
А Ваня ли каза на Данчо,че Даяна търси млад, красив и богат мъж, но той не отговарял на тези критерии ( или нещо в този смисъл беше). Направо да ти повдигне духа и настроението.
Това съм го изпуснал.
Кога е било ? Ако е истина е брутална хранилка и казване на истината в лицето едновременно, да не очакваш от Юхуу нещо подобно просто.

Редакция : Сега видях коментара на MG18, и да - точно в стила на Надя е. Затова толкова ме изненада първоначално , че е от Юхуу.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 18:43 от Bengun

# 152
Това съм го изпуснал.
Кога е било ? Ако е истина е брутална хранилка и казване на истината в лицето едновременно, да не очакваш от Юхуу нещо подобно просто.

Редакция : Сега видях коментара на MG18, и да - точно в стила на Надя е. Затова толкова ме изненада първоначално , че е от Юхуу.
Гледах с половин око и не съм разбрала. Ваня ако каже нещо такова може и изобщо да не разбере, че обижда събеседника си.

# 153
Тя Ваня не се усеща, че нея я подиграват постоянно, пък как ще се усети, ако тя обиди някого? Joy

# 154
  • София
Не беше Ваня, Надя беше. И не излъга. Даньо Богатия, с отпуснато тяло, мазна коса, лоша кожа и богат само на приказки.

Между другото и Аполончо не изглежда в първа младост, преди да разбера на колко е, го бях сложила във възрастовата група на Даньо - над 40. Много амортизирани тия мъже.

# 155
  • София
Тази седмица на Нова им свършват и трите топ предавания след като Ол Инклузив спусна кепенците миналия петък.
ОЖ свършва в четвъртък, а Братя и Игри на волята в петък.
А пък Фермата приключва следващата седмица и после няма да има какво да се гледа бая време.
За съжаление ''Един за друг'' едва ли ще го продължат. Дано поне ония тиквеници пуснат отново ''Съни Бийч''

Ния,
окс, мерси. Аз си мислех, че ако някой е чел стария алманах ще може да отговори на всеки един въпрос и исках да поощрявам знание и усърдие. Или си търсих оправдание да намаля точките от тестовете, окс, ще видим какво ще излезе.

# 156
Искам дуел Надя- Ваня и шкафчето да  бие - само за да видя физиономията на невестулката.
Чудех се дали няма да е ОК Дая да я опатка, но тя не харесва Дая, затова предпочитам да я опатка, някой когото и мисли, че може да манипулира и контролира.

По принцип този сценарий не е невъзможен защото има доста игри, в които си има и голяма доза късмет

# 157
Ох, докато се запиша и темата навъртяла вече десетина страници.
Един ден се разсеях и цяла седмица не мога да ви настигна. Нищо, всяко зло за добро, така пък съм изпуснала открито изпляскания спойлер за финалистите. Simple Smile

Аз лично съжалявам, че Милена си тръгна от Фермата. Не и бях фен, но пък така чудесно дразнеше и провокираше всички, физиономиите им просто бяха безценни. Убедена съм, че избра Ванчето, само и само да подразни Надя. Не мога да предположа кого ще предложи Милена за фермер, но съм сигурна, че и с избора си ще ги подразни.

Мара с тоягата разката фамилията на Калоян. Смешно, смешно, и аз се смях, ама и страшно, можеше и да му пукне кутлицата. Проста и агресивна жена, отвътре и идва. Сега може някой да ми скочи, че тя не знаела, че Калоян е отдолу. Да де, ама тя и Надя не знаеше, но не хвана сопата да раздава удари.

Даяна пак няма да я коментирам. Не искам. Но наистина не разбирам споровете кой е по-виновен от двамата. Едната налита на обвързан, обвързаният сваля чужда жена... Няма по-виновен тука. И двамата не са стока.

Ванчето... не и е леко и на нея. Най-лошото е, че не може да се види отстрани как изглежда, за да поправи или поне да поработи над недостатъците си. Хем ми е жал за нея, хем не мога да я понасям вече и предпочитам тя да си беше тръгнала. Оплака се съвсем на място жената от мляскането на нововлюбените. Че това е общо помещение, кой нормален човек ще се натиска пред публика. И аз бих се оплакала, пък ако иска някой да си мисли, че ревнувам. Още ми е смешно, като се сетя миналата година как Веселка се правеше на заспала, докато Сами и Силвия блъскаха креватите. Малко съобразителност никога не е излишна.

На фона на целия този бълвоч, поне да бяха монтирали някой друг кадър на малките кученца. Не може само скандали и злоба, трябва и от време на време нещо да ни усмихва.

# 158
Мара има ли ХК в устните според вас?

# 159

Между другото и Аполончо не изглежда в първа младост, преди да разбера на колко е, го бях сложила във възрастовата група на Даньо - над 40. Много амортизирани тия мъже.
Когато кафето и цигарите са ти приоритет, а бирата - заместител на водата, крайният резултат може да е такъв. 🙂

# 160
  • Варна/Амстердам
Мара има ли ХК в устните според вас?
Според мен, да! Може да е малко количество, слагано отдавна, но все още личи леко. Не знам, възможно е и да греша. Не съм много наясно с тази процедура. 😄

# 161
  • Sunshine state
Не вярвах, че ще го кажа, ама се кефя, че Даяна я дразни. Simple Smile

# 162
  • София
Дая е опасна, използва Данчо да запали каминката, за да прилъже Пешко там 😂

# 163
  • Sunshine state
Ейй, ама Надка колко е зла и как блъска нарочно посудата. С тия двама сина, не знам.. Снахата ще трябва с чесън и разпятие в джоба да ходи.

# 164
Изненада. Милена предложи Данчо.

Общи условия

Активация на акаунт