🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 600
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Калоян бил скорпион.

# 241
Ангел и Жанета -козирог
Милена май е лъв
Сложете ги моля в началото на темата, явно ще се пита пак. И пак. И пак😁

# 242
  • Sunshine state
Ще пропилее Даяна парите с тия актьорски игри.

# 243
  • Другата България
Ох, видяхте ли Йордан като хвърли чувалчето и чашата на Боби се разля на масата, как кой - коооооой? Кой де?
Невестулка Пепелянкова, да, ДА, тя,  веднага скочи и с кърпичката отиде да бърше масата пред него.

# 244
То и аз не ходя на работа заради парите. Аз ходя, защото съм трудолюбива, обичам да работя просто и всеки нов работен ден е едно ново предизвикателство по пътя към това да се открия. Grinning

# 245
  • Sunshine state
Да, бе.. Никой не е за парите освен богатия Данчо. Simple Smile

# 246
  • София
Надя се опитва да свири на тънката струна на зрителя. Ама не е познала.

# 247
Дано злото , посредствеността ,подлостта и слагачеството да не победят...Всеки друг има своите минуси и слаби моменти, но Надежда е позор.

# 248
Надя все едно обяви всичко коз и двеста. Тъй доволна, все едно тя е изобретила кувьоза.

# 249
Надежда е една ужасна жена! Никоя жена няма да спечели това е ясно.

# 250
То и аз не ходя на работа заради парите. Аз ходя, защото съм трудолюбива, обичам да работя просто и всеки нов работен ден е едно ново предизвикателство по пътя към това да се открия. Grinning

# 251
  • Sunshine state
Че то кой ще дойде у Надя да празнува на тия софри като тя отблъсна хората с това мръсно характерче.

# 252
  • Варна/Амстердам
Права е Надя. Тя не обича парите. Само ги боготвори. Не виждам друга адекватна причина, която да я мотивира толкова силно да иска да стигне до финал. 😄

# 253
  • София
Много фалшива Надя, не й повярвах, съжалявам. Най-рационални ми бяха Боби, Петър и Йордан.

# 254
Марчето и Ваня от жените ми звучаха най-добре!Пешака си каза-всеки е за парите.Чухте ли Кано?По-голяма част от парите ще са притежание на баща му.Тоя,ако се ожени някой ден,жена ку ще се е омъжила за всички от родата.

Общи условия

Активация на акаунт