🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 832
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Естествено, че не сме майки Терези, излишен е сърказмът ти. Коментирам поведението на Йордан, което в случая е на озлобен, отхвълен мъж. Ако на теб ти се вижда мило, ок.
Вижда ми се напълно заслужено. Не е длъжен да е мил

# 631
  • Sunshine state
И аз бих я пратила на дуел, но не бих я унизила. Доста садистично.Не е това начинът. А Йордан сега се мисли за Господ, че чак и багажа им прибрал. Къде е тая сопа на Мара сега, ейййй...

# 632
  • Варна/Амстердам
В тази игра никой не е длъжен на никого!
Нито Даяна на Петър/Данчо/Ванче, нито Данчо на Даяна, нито Петър на Данчо/ Ванче и други подобни всевъзможни комбинации. 😂

# 633
Самоцитирам се от вчера:

Даню ѝ намеква на Дая, че ще я предпази според мен, няма да я прати ратай и дуелист, ще направи мъжки дуел. Сигурна съм. Тя не го разбира.

И мисля, че така ще постъпи Данчо. Не вярвам да пропусне шанса да изхвърли един мъж по лесния начин В последната редовна седмица. Много тъпо би било.

# 634
Оф, сега всички разбрахме и кога Даяна е в цикъл Rolling Eyes

# 635
Тази вечер май съм бяла и добра, и за Мара ми стана жал как се облизва покрай Боби.

# 636
  • на село
Хайде разбрахме, че
Даяна е в цикъл.
Обаче пък Петър ми е забавен, а и той май се забавлява от цялата ситуация, а Даяна вкарва драми.

# 637
  • София
Мара ще ме умори...искала да оближе пържолата...Grinning Grinning Grinning

# 638
  • Sunshine state
Ох, Веса влиза. Трябва да събера сили, за да изтърпя..

# 639
Жал ми е за Пепи 😁😁

# 640
След пастата за зъби, очаквам  от продукцията да рекламират тампони.
То бива такова дъно да стигнат, че чак да сме наясно коя кога е в цикъл. 🙄

# 641
Обаче евала на Петър как позитивно приема всичко, което се случва. Яз в тази ситуация не бих останала толкова позитивна 😕

# 642
  • Sunshine state
Много ми е противен Данчо, изведнъж просто ми стана още по-отвратителен. Даяна с нейното мрънкане и тя.

# 643
Оф, май ще стана фен на Пешката баш за финала. "Аз съм голяма кифла." Събудих комшиите направо.

Ще пресъздават Игнажден, а и полазници ще им осигурят явно. Е, малко са се изложили от продукцията с полазниците, Веселка ли точно трябваше да им дадат. За десет минути ще я преживеем обаче.

# 644
Сигурна съм, че Дая я е яд, че е в цикъл...тя затова и беснее. Най-накрая с Пешо, обаче...греда.
Петър най-накрая да се хване на работа, мързелив е, та две не вижда. И той мина между капките тоя сезон.

Общи условия

Активация на акаунт