🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 931
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 750
За мен Данчо не е фокусник , а е готов за клоун в цирка. С постъпката  си желае едновременно да отмъсти на Дая и да се извини пред приятелката си. Освен това и да си оправи малко имиджа пред зрителите. Смешник.

# 751
Аз пък не видях, че Стоям е гласувал за Милена за "интригантка". Е, вече определено ми падна в очите и разбирам защо го плюха толкова грозно. То бива бива нагаждачество и безхарактерност, ама това си е направо жалко. Винаги съм се чудила на такива хора, не осъзнават ли, че с тези си действия стават още по-смешни в очите на хората и им дават причина да ги тъпчат... А за Дая вече цели теми се изписаха, аз лично се надявам този латино/турски сериал да е към края си, че вече от 1 месец само за нея слушаме и говорим. Вярно, че трябва да се компенсира липсата на интересни участници с някаква интрига, ама вече преляха малко чашата. Остава и този Кристиян да вкарат да е пълна бозата.

# 752
Видяхте ли Даянчо как се беше спретнал в светлия костюм? И някои от табелите нещо много бързо и еднолично ги раздаде. По повод тоалетите им- смешни са ми като се барнат официялни.Нелепо ми стоят на цялата идея и обстановка.Едни дънки и една блузка са достатъчни и подходящи.Като видя Кано с папионката и костюма ......

# 753
Аз много харесвам Красимир! Искам, Дая да си го набележи и да му запримига на парцали, та белким Пепо види, че има наистина хубави мАже, а не е той най!

# 754
Йордан е...един отчаян мъж.
Ама и те можеше да не му се подчинят. Реването на Даяна вече ми идва в повече, честно. Хем искала да мине през всички стълбове, хем ако може да спечели без дуел. Хахах...
Че я улучи и в цикъл, тъжният клоун. За радост на Петър.
Мисля, че тя ще е на дуел, защото в Инстаграм четох, че сега има условие да се пращат на дуел само хора, които не са били. Тоест: Данчо, Мария, Нада и Даяна.
Пешо е бил на дуел вече, значи остава Даяна. И трябва да избира между Надежда и Мария.
Това с медалите беше много тъпо. Особено да ги връчваш на хора, които не присъстват там, наричайки ги интриганти и не знам още какви.
Тая Веселка с какво толкова е блестяла в миналия сезон? ( не съм го гледала). В момента присъствието й не се забелязва с нищо.
Трябваше вместо нея да вкарат Саня. За да й е още по-забавно на Даяна.
Мара също не я разбирам защо постояно ревтуни като обяснява, че Надя била в образ. Ми...дори и да е така, какво цивриш? Стегни се и я отстрани, мър' Маро!

# 755
  • SF
Данчо каза на Даяна да мисли.Ако мисли стратегичвски и мисли за Даяна точно нея трябва да прати ратай и дуалист.Идеаята е,  Даяна да избере Ванчето и да я бие.Така във финалната седмица тези които не са били на дуел са Мара и Надя и автоматично отиват на дуел една срещу друга.Тогава Даяна,  заедно с победителя от дуела между Надя и Мара отива на финал.Ако тази седмица Даяна не е на дуел,  отива директно срещу Надя или Мара.Тя нали затова и Надя се отказа от имунитет,  за да не се изправят двете с Мара една срещу друга във финалната седмица.

Това е в абсолютен разрез с правилната логика и нещо не си го премислил докрай.
Извън твоите объркани "прозрения", питам си аз ей така в темата: Кой по ягодите е Данчо, та прави непотърсено "добро" на Даяна и подрежда финалите? Да, всеки фермер има правото да направи схема за ратаите и да посочи първи дуЕлист. И до там!
Това е като сметките на Надя, че ще прати Мария, за да дръпне Милена, за да я добута до финал.
Данчо и Надя нали не са със специални вменени правомощия от продукцията?!
Освен това правейки схемата за един, прецакваш друг.

Не мисля, че на Петър му е проблем, че ще трябва да прекара седмица с Даяна. Даже, ако трябваше да избира с кого, щеше да избере точно нея. Или Калоян, за да се хилят и подиграват на ситуацията.
Просто Петър не показва еуфория, подскачайки и цвърчейки от радост. За каквото и да било не си изказва така радостта.
Мноооого ми е приятно това момче.

Джолева, Красимир не е точно такъв красавец, каквито са Сами и Петър. Той е интересен по по-различен начин, но говори на селски, по-неошлайфан е в поведение и изрази. Лъха на секс малко по-късно след като го опознаеш. Не мисля, че пред Петър Даяна би предпочела Красимир. Петър е пилот със стил, а Красимир е див и щастлив безработен и неквалифициран симпатяга. Аз също го харесвам, но по онзи начин се харесват Брад Пит, Сами, Енрике Иглесиас, Петър... Simple Smile

# 756
  • София
Не съм гледала, ама не разбирам... Задачата е всички да са вързани ли? И въпреки това има мрънкащи?

# 757
Не съм гледала, ама не разбирам... Задачата е всички да са вързани ли? И въпреки това има мрънкащи?
Само ратаите, в случая Петър и Даяна.

# 758
Ама аз не разбрах зашо всички ибвиняват Дая (не я защитавам и не ми е фаоворит) при положение,че още в началото Данчо я налази и почна да и пуска фитили. В един момент влезе оная с бурканите и тоз одряза Дая. След тва тя се премести при Петър и стана егати черната. Ми това е живота понякога така става и в реалността. И Надя много се опитва да го навие,че той не е черния в ситуацията. Ми да ама ред сълзи ред сополи за тая с бурканите и накрая Дая била виновна. Още повече какво значи той я пази. Дая е невзрачна тя просто се заби с него и говореше само с него, иначе не мисля,че е слаба защото доста имунетн взе от някой битки. Така,че ..
Освен това, Данчо отиде да реве на Вана. Ми ебахти женския ... да не казвам какво.

# 759
Върнах аз епизода да видя Стоян, че е вдигнал ръка за Милена... цъцъцъ
Ама гледайте с каква усмивка вдигна ръка, че е интригантка. Човекът, който му беше упора 2 седмици и викаше за него на арената. Че даже го иска победител!

# 760
Ама в живота ако някой дойде и ни притеснява последователно с ухажване, то накрая се поддаваме ли?
Глупости са това за Данчо.

# 761
Аз още не схващам откъде идва този Страшен Гняв у публиката към Даяна. Какво толкова направи, че да вбеси така зрителите...
Съпричастност към смотаната годеница с бурканите? Ми, гневът трябва да е към неверния годеник, който И след влизането на годеницата Не пожела да се отдръпне от Даяна. Но, както и да е, не ме вълнува чак толкова. Trollface

Пък изказванията, че на Пешо му е досадно/неприятно с Дая... са направо смехотворни. Да, бе, да, неприятно му е, сигурно.

# 762
Стоян се излага с вдигането на ръка срещу Милена! Не е мъж! Беше длъжен да я защити аргументирано!

# 763
Кои са глупостите за Данчо. Че е бетер жена и е празен като градинска лейка ли? Айде да назоваваме всичко с истинските му имена и да приемем,че вината не е само нейна. Нито ми е симпатична,нито нищо ама нека бъдем обективни.

# 764
  • Sofia
Върнах аз епизода да видя Стоян, че е вдигнал ръка за Милена... цъцъцъ
Ама гледайте с каква усмивка вдигна ръка, че е интригантка. Човекът, който му беше упора 2 седмици и викаше за него на арената. Че даже го иска победител!

Грозна постъпка на Стоян.. Той по същия начин гласува винаги и за фермер. Как не е поне малко благодарен на Милена, че беше единствената, която го подкрепи. Не мога да харесах такива хора.

Общи условия

Активация на акаунт