🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 129
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 840
Що ми се видя Красимир на анонса?

# 841
Аз друго се замислих.
Ако Веселка беше участничка в този сезон според мен леля Надя щеше да я сложи в креслото на Стоянчо по бързата процедура. И тогава какви стихотворения и разкази щяха да се родят ...

# 842
  • София
Изгледах и аз.Данчо не ми хареса как постъпи.Доказа само колко е засегнат и влюбен.
Не ми харесва,че снася всичко на Ваня.
Сега те може с Дая да са си въртяли разни стратегии,но сегашната ситуация е точно на финала-друго си е положението.
Мисля,че точно нея ще прати на дуел.Иначе можеше да сложи най-после Надка и някой друг.който да посочи за дуелист.

# 843
Странно никой не пита Веселка как вървят нещата вкъщи? В какво е вложила 100-те бона?  (сигурно мъжът й вече ги е изпил половината), как върви семейният живот, с този по-възрастен и все пиян съпруг, който е и насилник, както видяхме в предния сезон, посяга на децата, пълен изрод. А е и тъп като галош и прост като гъдулка.

Сами го гледаме по WNess TV, а и той има чести онлайн изяви.  За Роман нямам представа с какво се занимава.
Дано довечера някой се сети да пита Красимир какво стана с Палома, виждат ли се още, докъде са им стигнали отношенията след Фермата, вижда ли детето й, връщал ли се е в Испания и т.н.

# 844
За "най- досаден" фермер и "интригант" Стоян вдигна ръка за Милена. Тя беше единствения човек, който го подкрепяше вътре, а той какво мнение явно има за нея.По едно време даже ме беше жал за него и го подкрепях, а той излезе вълк в агнешка кожа.Много прикрит човек, опитва се да покаже едно,да убеди всеки в добрината си, човечността, а всъщност излезе съвсем друг. Изглежда не случайно всички в "Фермата" бяха срещу него.

# 845
Веселка като се здрависа с Надежда , те са като сестри , приличат си.
Сами отбеляза , колко са сдухани, недружелюбни . Тегава история тази година...
Опосуми, вземете се в ръце , знам , че можете и по-добре.

# 846
  • София
А аз само миналия не съм гледала.
Въпреки, че не харесвах Роман, снощи много му се зарадвах.
На фона на останалите е просто китка.
Веселка? Това ли е победителката от миналия сезон?
Тя може ли да говори?
Каква точно е нейната роля и функция вътре, аз не помня да направи каквото и да е снощи.
Но пък бях полузаспала, дали съм пропуснала нещо?
Ооо,за Веселка мога да пиша много Simple Smile Тя не може да говори,но много хубаво може да плаче.Сега каква й е функцията не знам,но и не помня да направи нещо и в нейния сезон.Тя е на колко там години беше 20+ с три деца,мърляви като самата нея.От ден1 като чуеше,че някой й прави забележка,почваше да плаче и да се тръшка.Сътветно хората я закриляха и й ходеха на пръсти.Отделно си е циганка,но това се криеше от нас,зрителите до последно.Най -накрая я пратиха на дуел с игри ,предимно за цепене на дърва-това й е "професията" и отиде на финал.Там също бяха такива игри,остана със Сами.Последната игра беше към портрети на известни личности да сложи табелка с име-беше дълго и мъчително тото,с подсказване от страна на Андрей и така победи Сами.

# 847
Веселка беше с Красимир на финал, не със Сами.

# 848
Много искам Петър дуелист и да си тръгва. Много е противен.
Брат му Кано също, повече дори.

LaughingLaughingLaughingLaughing

# 849
  • София
На мен ми прави впечатление колко много псуват Даяна и Ваня. Грозно е за жена. Хайде Ваня е по-народен човек, ларж, купонджийка, хахавела и някак си не е толкова грозно, ама Дая го раздава интелектуалка уж, пък когато говори поне 5 пъти пускат 'пиуу' 'пиуу'

# 850
  • София
Може "това не е о'кей" да казва Simple Smile
Тази година един с нормален изказ няма.Предният сезон как говореха хората-удоволствие беше да ги слушаш повечето чорбаджии,че и някои сиромахини.

# 851
  • при късмета
Ох, Бети беше направо мъчение да я слушаш.

# 852
  • Sunshine state
За мен миналогодишният сезон беше по-слаб от този, честно казано. Направо го класирам на 1во място по скука. Единствено Димитър и Шопски дето направиха зрелищен двубой и това беше.

# 853
А на мен Бетката ми беше забавна, имал съм колежка живяла дълго време в Щатите и която понякога  превключваше езиците. След няколко минути ни питаше учудено защо и отговаряме и защо говорим с нея на английски Simple Smile

# 854
А, Бети трябваше да вкарат, а не това тъповатото Веселка.
Бети да обясни на Дайчето как се държат приятелите във Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт