🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 652
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 305
Тоя Данчо много погрозня и ми се струва,че полудя
Той и преди на нищо не приличаше, но сега съвсем - пъпчасал, брадясал с тая рядка четина. Да си го прибере Камелия да не се излага повече.

За дуела ми е все тя кой ще е вторият, както и за Даяна - предаването е на такъв етап, че вече няма за кога да съм любопитна.

# 1 306
  • Другата България
Тъй.
Прогноза правя.
Втори дуелист Надя.
Дуел Даяна - Надя.
Победител Надя.
Другата седмица първи дуел Мара - Ваня.
От видяното - Ваня отстранява Мара.
Двете жени на финал - Ваня и Надя.
Туй то.

# 1 307
Бягай,Камелио,иначе си вземайте Дайче у вас и си яжте лютеничка тримата!Жалък Данчо!
   И аз харесвам Светльо и 120 минути!Що го карат да им стъпва в лайната на тия?!С какви хора прави интервюта,сега се занимава с тая трагикомедия!!

# 1 308
  • Бургас
С тоя костюм в анонса след рекламите и с налудничавия поглед - пъъълен психопат. По-добре с пижамката - гащеризонче и щръкнала лимба. 😄😄

# 1 309
На психария ми отива вече при Данч. Толкова фиксиран в Дая. Дано жената с миш маш в пликчетата, да го е зарязала. Видя се, че я е смачкал.
Мери, съгласна с твоята прогноза. За Ваня няма да ме е яд, но за Злата- много.

# 1 310
Съвсем е изтрещял ДанЮ! Ненормална работа... Щял да й сложи халката, да знаела, че е само неин. Малеее, такъв и пари да ми дават, няма да го вземе. Ляльо!
Много много се излага този човек.Не е редно  фермерско предаването да се превръща в ,,дързост и красота.Да се радват,че нямам фейсбук.

# 1 311
  • София
Фиксиран в Даяна, ама ще заведе Камелия в гражданското! Вярно е шизофренно поведението му. Не мога да повярвам мъж на 40+ да се държи така.

# 1 312
винаги има 180  места  хаха

# 1 313
Имам идея за следващия сезон , да вкарват за по един ден , партньор / приятел на всеки участник . Доста неща се изясниха като видяхме мъжа на Веселка миналата година. Предполагам, че ако бяхме видели за един ден вътре мъжа на Надежда, на Мария ...брата на Калоян , Елеонора на Петър ( или негов приятел, ако тя ще развали имиджа му на свободен мачо ) , приятел на Кустев, Кристиян на Даяна ( или нейна сетра/ брат ) фермерите щяха да имат по-добра представа кое е куха поза и кое е истинско .

# 1 314
  • София
Брей, този Петър излезе мъж. И на изкукалия Отело се опълчи, и разстроената жена успокоява - бих го взела вкъщи.

Данчо съвсем се спихна след като Дая окончателно му би шута. Явно е лудо влюбен. Отвращава ме у него това, че не иска да се пусне от единия клон докато не се е хванал здраво за другия. Та си потъпква принципа да стои здраво зад имоцийти.

Двамата стратези се надцакаха - Надя разби плана на Данчо. Хуухухуху.

Надя е голям играч, кефи ме как хубаво си реди ходовете. Ако беше по-умерена и по-симпатична, може би щях да я харесам.

# 1 315
За мен Мария не се справи само с цепенето, дет се вика удари греда с тая греда, но защо нейната да е по твърда от тази на Ванче. Не бих казала, че няма умение за цепене, даже много по-добре върти брадвата от Ванче. Но всяко дърво си е различно, на един да се падне по сухо или меко, на друг по твърдо, нищо че са един вид. Според мен, това е причината едната да се справи по-лошо.

# 1 316
Айде,Мара извади гьостерицата!

# 1 317
Никога  не може да е симпатична тая.........

# 1 318
Който не е гласувал да гласува, защото анкетата ще бъде махната в петък през нощта и ще се пусне нова с конкретен въпрос за кой ще сте на последния дуел в събота или кой мислите, че ще спечели. По-скоро първото, защото често излизат спойлери и ако се знае ще е безсмислено да се питат хората кой ще спечели, защото една не малка част ще знаят.
Имам план за следващата седмица да се пуснат няколко анкети, а не само една да стои цяла седмица, което за мен е досадно и безсмислено.
Т.е. конкретни въпроси за предстоящите полуфинали, което е солта и пипера във формата.
после класическия въпрос, ''Кой искате да спечели'' или Кой заслужава да спечели финала'' май по-скоро втория въпрос
И после вече обобщаващите такива
Залужил ли е победителя: да/не ; Любим участник след края на формата ; Най-добър фермер ; Най-добър дуел ;
Доста са, сами разбирате, че няма как всяка една да стои по цяла седмица. Мисля, че за 2/3 дена всеки който следи темата би трябвало да е гласувал и да не се кахъри, ама защо я няма вече анкетата...
Ако някой има нещо против всичко това да каже сега или да замълчи завинаги. Wink

И още нещо,
в един друг форум в Бг мама пуснах анкета за любимо ''родно'' реалити в исторически план.
който иска може да се включи и да гласува и моля бъдете обективни.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1275938

Дяволо Hug
Правиш темата още по-хубава.
Благодаря ти!

# 1 319
Надя пак "подгъна" устата в печална гримаса .

Общи условия

Активация на акаунт