🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 545
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Ето защо Мара е толкова тиха. Гледайки ги е разбрала, че няма шансове срещу тях... Wink

# 2 041
Кой каквото иска да казва Надя има много лоши очи яко злоба не зная от какво е породена.Евала на Даяна за 1т което спечели.Стискам палци да отупа Надя.

# 2 042
Да, тази игра на Дая ще се помни много време.

Жалко, че Данчо я постави в ситуациата да няма контрол при точкуването. Защото в петата игра на така подредения от Надя дуел Дая е аутсайдер.

# 2 043
Даяна, браво! Радвам се, че ни даде повод и да те похвалим! За Даяна съм на този дуел, защото Надя....просто....до тук ще спра.

# 2 044
Може би аз съм много ограничена, но не мисля че може да запомни всички картинки наведнъж и то по начина по който ги нареди Дая. Колкото и да и е фотографска паметта не вярвам. Интересно каква и беше логиката.. хм

# 2 045
Фотографска памет! Уникално добра игра направи Даяна! Адмирации! Което не я прави автоматично умна, да се разберем. Уникално тъпо е момичето, просто с добра фотографска памет. Което си е право, си е право!
Абсолютно точно. Страшно глупава е ,но пък помни и наистина направи страхотна игра.

# 2 046
Надя седнала и пуши кът стар каруцар....грозно ми е и то от жена ,майка и .....да пуши,но с финес,а не като .....пфу.....

# 2 047
Невероятно! Не може да се отрече страхотна памет. Това си е дар божи. Аз съм за Дая в този дуел, но да видим по-нататък.

# 2 048
  • Другата България
Може би аз съм много ограничена, но не мисля че може да запомни всички картинки наведнъж и то по начина по който ги нареди Дая. Колкото и да и е фотографска паметта не вярвам. Интересно каква и беше логиката.. хм
Логика?
Памет.

# 2 049
Надя седнала и пуши кът стар каруцар....грозно ми е и то от жена ,майка и .....да пуши,но с финес,а не като .....пфу.....
Не видях как пуши Надя,но как се пуши с финес Grinning

# 2 050
Вие не сте нея и респективно обратното другото е просто 1пост.Leona с кеф Simple Smile да има наслада в очите и душата,не съм пушач.

# 2 051
  • Бургас
Не беше само памет, нещо си мърмореше Дая, а с Даню като се подготвяха тя му каза че ще ги запомни чрез асоциации

# 2 052
Вие не сте нея и респективно обратното другото е просто 1пост.
Така е. Просто си споделих мнението Simple Smile

# 2 053
Току-що Дая показа, че няма проблем с научаване на ролите, което си е сериозна реклама.

# 2 054
Има някакъв чалъм, точно защото ги редеше разбъркано, ама пак си трябва памет. Аз и по 5 не знам дали ще запомня.Joy

Общи условия

Активация на акаунт