Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 725
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 545
Може би се очаква те да слагат лично ваксините.
Всеки си има роля в този живот. Поемането на чужда не води до решаване на такъв гигантски проблем.

# 1 546
  • Някъде там
Толкова сладко говори и се смее Арчи ♥️.

Днес Савана има рд.

# 1 547
Решихте ли вече кой от роялите ще бъде чичо Доктор и коя ще е сестрата с големите инжекции?
София Шведска ги разбираше тия неща.Уиндзор нещо не ми пасват концептуално.
Човек,дори и роял да работи,отговаря само за това,което сам е построил,а не на чието откриване е казал две думи.

# 1 548
София беше помощен персонал, не е поставяла инжекции, ваксини и прочие, защото няма нужното образование - работата й беше да облекчава тази на медицинските лица, за да могат те да се фокусират повече върху пациентите. За това тя беше минала курс на обучение, за да е стриктна в работата си и даде много добър личен пример, за което не мога да не й се възхитя.

А между другото разбрах, че Арчи доста добре говорел за толкова малко дете, но не мога да си отворя подкаста.
Ауу, Сега го чух, толкова сладко и ясно гласче има Heart Каза happy new year HeartHeart

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 18:56 от Анонимен

# 1 549
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не съм слушала коледната реч на кралицата тази година. Вярно ли е, че е споменала Уилям, а е пропуснала да спомене Хари? Клюкарите пак въртят разни...неща.

Спомена работещите рояли.  Не се сещам точно изречението, ако ми остане време ще го чуя и ще ти кажа точно. Няма повод за клюки в случая, защото иначе трябваше да спомене всички внуци.

HighSpeed  заблудила съм те, толкова помня и аз значи Simple Smile Не споменава ничии имена всъщност. Но по време на речта пускат моменти с работещите рояли, както и снимки от изложбата на Катрин.
Ето линка в ютюб, може да го изгледаш https://youtu.be/OZbCRN3C_Hs

# 1 550
Къде го чухте да говори? В спотифай ли? На коя минута, че не ми се слуша целия подкаст?

# 1 551
Лайкучка, в самия край на разговора Simple Smile

# 1 552
  • Някъде там
Страхотен е. Ясно и звънко гласче има и как се смеят с Хари.
Приятна изненада беше края.
Подкаста ми хареса, това което чух, понеже не можах целия, но ще го изслушам. Интересни събеседници имат.

# 1 553
  • На топло
Дали това наистина е гласа на тяхното дете🙄.
Нали щяха да го крият от публиката, прайвъси, нормално детство и т.н.
Даже на картичката им не прилича на Арчи. Някакъв фото робот.

От Сплетника за картичката https://m.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/185257_otkrytka-sasseksov-voprosy

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 21:16 от bubanka

# 1 554
Той на колко стана? Доста правилно произнася думичките.
А за подкаста сега се сетих, че в първия обявиха, че следващия ще бъде преди Нова година.

# 1 555
  • Някъде там
Той на колко стана? Доста правилно произнася думичките.
А за подкаста сега се сетих, че в първия обявиха, че следващия ще бъде преди Нова година.
На година и 7 месеца е.
Даже почти на година и 8.

# 1 556
Ами, мъничък си е още, но много правилно говори, явно доста добре се развива Heart

# 1 557
Браво на Арчи! Много сладичко и ясно говори Heart

# 1 558
Ааа чух го. Много сладко говори да. Явно му се удава езиковото развитие. Моето дете беше така и на година и половина си говорехме като с възрастен човек. И сега си е така. С лекота говори няколко езика.

# 1 559
Майки и щерки

Общи условия

Активация на акаунт