Звездни компромати - Декември'20

• 245 550
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Sofia
Кобилкина
Скрит текст:

Катрин Тасева с пижама от Гущерова
Скрит текст:

# 2 011
Кобилкина ми е много сладка, искрено се смея на клиповете и. Хубави семейни снимки.

# 2 012
Какви са тия пижами на Гущерица? Не могла ли да измисли по-интересен "бизнес"?

# 2 013
  • Rock & Roll feeling ...
Кобилкина на втората снимка е излязла нещо средно между стресната и изцъклена.
Ставийски се развява по предавания... Как му се размина на тоя панделата Rage
Покрай него и Албена ми опротивя.

# 2 014
Оо на мен те са ми най-противната двойка. Тук миже да обсъждат и плюят Кубрат, за това , че се е бил по заведения, но няма нищо по-противно от постъпката на този Максим.

# 2 015
От скандала с Александра и очернянето и от Даниел съм забелязала, че това момиче много позволява да и се извиват ръцете и да и се качват на главата.
Да поднесеш жената, с която си бил, на тепсия на света, който да я охули като *ковра* - това кой нормален ще го прости? Но тя прости.
И за какво - за да и нервничи оня, в деня на сватбата им в Ббрадър, че трябвало да бъде обслужен като съпруг, недвусмислено.
И тя тръгна след него към банята да го обслужва.
После покупката на нелепия джип, с общите им пари от ББ, който едва ли е бил нейна идея, после снимките как той е motherf*ker, а тя mother.

Този само иска, иска, иска, смуче и се държи като че “и още може” - и тя глупачката, действа.

Не трябваше да се връща при него изобщо.

# 2 016
Покрай Хилария Болдуин има много смешен скандал. Обвиняват я, че дълги години лъгала, че е с испански произход и твърдяла, че се преместила в САЩ на 19-годишна възраст, както и че майка ѝ е испанка, даже в някакво шоу се правила, че не знае как е "краставица" на английски. Всъщност Хилария се казва Хилъри, родена е в Бостън, завършила е гимназия в Масачузетс и родителите ѝ са поне 4то поколение американци... Целта било да се изкара от етнически произход, за да е в крак с модните течения. Тя си признала, че е лъгала през цялото време. Smile

# 2 017
  • софия
Ставийски се развява по предавания... Как му се размина на тоя панделата Rage
Покрай него и Албена ми опротивя.
И на мен са ми мега противни, чак гнусни. Заслужава някой да му тегли един хубав бой и да хапва през сламка поне месец, за да изпита поне 1/100000 от това, което причини. Много е нечестен живота, да му се невиди!
+1
Вярвам, че всичко в живота се плаща. Страшно е, че понякога децата ни оправят сметките.

# 2 018
  • София
Вчера гледах обясненията на Хилария в инстаграм. Никъде не си признава, че е лъгала, или че си е измисляла нещо относно произхода си. Дори изглеждаше разстроена от обвиненията към нея. Цялото й семейство от дълги години живее в Испания, а тя е родена в Бостън, където завършва колеж. Дано не бъркам за Бостън, де. Също така от малка говори испански и държи децата й също да говорят перфектно езика. Чак пък да е лъгала...

# 2 019
Няма по-гадни обществени личности за мен от Стависки и Денкова.

# 2 020
  • Rock & Roll feeling ...
Освен случилото се, хората трябва да помнят и наглостта им, че понечиха те да съдят Мануела... Дори нямам думи да изразя погнусата, която чувствам.

В един от лайфовете на Даниел Петканов се включва мъж, който потвърждава думите на съфорумки, че Кубрат е пребивал по дискотеките невинни хора. Мъжът дори ги нарича "дечица" , сигурно визирайки 18-20 г.  момчета. Стана ми интересно, че и от още едно място потвърждават същата версия, която многократно се споменава тук, но за Слънчев Бряг.

# 2 021
Освен случилото се, хората трябва да помнят и наглостта им, че понечиха те да съдят Мануела... Дори нямам думи да изразя погнусата, която чувствам.

Вярно ли са толкова тъпи?
За какво ще я съдат??? Оронване на престижа им.... тъпаци

# 2 022
  • София
Чудни снимки на мадам Кобилина, семейство и дед Мороз.
Само не виждам цветнокожата й бавачка,  на която Наталия надлъж и нашир описа произхода и религията, за да подчертае как самата тя не е расистка. Снегурочка миленкая.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 18:41 от Rafiqa

# 2 023
Осъдиха я да плати съдебните разноски - неговите и на застрахователите.
Гнусна ни е съдебната система ...

# 2 024
Точно така. Аз написах, че тормози обикновени хора и не само в Слънчев бряг, а и в столични клубове. Ако сте гледали интервюта в БТВ или Нова, ще видите как винаги “на шега” посяга към спортните репортери, когато го снимат в залата му. Така изкара въздуха и на Иван Георгиев, който вече не е репортер, а е новинар в БТВ. Слагам линк в скрит текст за по-любопитните. Потресох се, че някои жени тук се усъмниха в приказките и снимките на една видимо изтормозена психически жена. Преди мача с Джошуа в студиото каза на Хекимян:
“Ударът ми тежи няколко тона, ако искаш ще ти покажа”. Хе? Палячо.
В Белмекен са му дали най-големия апартамент за подготовка преди последния мач и то на цената на най-малкия. Още чакат хората да им плати. Познайте дали ще го направи.
Разбирам, че много хора в България имат нужда от поводи за гордост и личности, които да послужат за пример, но повярвайте ми, това подобие на мъж не е такъв. Светът няма нужда от захаросани истории ...

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 16:11 от welcometoheaven

Общи условия

Активация на акаунт