Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 382
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 890
fanfanito
Кремообразната извара или си я ям с лъжицата, или я добавям отстрани на печена тиква, много добре ми се съчетават като вкус. За който обича печени ябълки и тем подобни също си мисля че ще е добре.
Другото е по някоя и друга лъжица към чесново кисело мляко като правя такъв сос, става много по-хубава консистенция с нея.
Крема сирене в разни рецепти съм заменяла, за мен върши работа.
Салата Снежанка също с нея правя, вместо с цедено кисело мляко. Да взема да цедя вкъщи шансът отива към нула, а купените цедени предимно не ми харесват.
Абе не е толкова много една кофа, нали е колкото две кофички кисело мляко, изяжда се без проблем ако ви хареса.

# 1 891
Много сладки неща ми се събраха мисля. Благодаря на всички.
Май ми се избистря, не знам дали съм права, но..сега, като ви чета...
Мисля да сложа чесън счукан, натрошено сирене, малко лимон може (не съм сигурна или оцет) да нарежа на тънко от печени чушки (естествено буркан, не съм правила) кисели краставички, копър дали да не сложа, май ще му отива и разбъркам..малко зехтин...или ще се яде, или поредното изхвърлено нещо ще е . Мисля с препечени филийкки отгоре намазано.. Или в тези дето кошнички ги купих да напълня за мезе... Може и да стане...малко пикантно ми се иска да бъде, не знам. Сега си мисля да е нещо за разядка, солено-кисела, ако може да се ползва. Много сладки неща натрупах, а имам диабетик, дето с нищо не се съобразява.

# 1 892
В 16ч при нас нямаше режим, нямаше полиция. Имаше МНОГО народ. Щом майка ми поиска да си ходим, че ѝ става лошо..
Върнах възглавницата. Питаха ме защо я връщам. Нямаше драма. Банани- кок!

# 1 893
Мда, възглавници имаше и в Борово от тези дето сте върнали. И аз имам такава, анатомична, доста скъпа беше, ползвам я за четене и гледане на телевизия с пухкава обикновена отгоре. Не мога да спя на такава, но има хора дето са им удобни. После я махам, като заспивам.
Но имаше и едни пухкави възглавници, обикновени уж, много меки и ми харесаха, както и едни дълги продълговати дето можеш да си ги подгъваш, прегъваш, бяха пускани и миналата година тези дългите-продълговати, сега дори са намалени там. На пипане са моите, ама ...

# 1 894
Фани,тирокафтери по тази рецепта за пикантно

# 1 895
  • Варна
Днес във Варна да сте засекли перфоратор, но през деня, а не с отворянето на магазините, че явно са малко бройки и на места с отварянето са изкупени.

# 1 896
Някой, ако е купил машинката за подстригване би ли споделил мнение!?

# 1 897
Не знаех това тирокафтеру,аз правя друго. Печени чушки,яйце, изварата, малко сол,зехтин, подправки по избор, например чесън или сирене.
Всичко я пасатора. За пред децата е лютеница със сирене. Става за салата, мазане на филия, пълнене на яйца и т.н.
С извара правя и чеснов сос, млечна салата, всякакви бъркочи соленки тип разядка Simple Smile наистина бързо върви. Май наистина не съм правила чийзкейк

# 1 898
Фани, стана ми тежко само докато те четях... Joy Що така не взимаш мъж носач с теб, ами крадеш чуждите мъже, а? Stuck Out Tongue Winking Eye За изварата в кофа- погледни на кофата отвън, трябва да има рецепта за печен чийзкейк...или поне преди имаше Grinning

# 1 899
Вие кажете със свинската мас какво ще правим. Аз хубаво я купих, сега нямам идея какво да я правя Wink

# 1 900
Лесни курабийки с мас- от Супичка, на препечени филийки, за готвене (картофи на фурна стават много добре)...

# 1 901
Аз планирам сладки и кифлички😋

# 1 902
Значи, моля да сте по- конкретни Wink точни рецепти Wink

# 1 903
Тези мисля, че съм правила преди:
https://www.supichka.com/рецепта/156/бързи-сладки-с-мас

# 1 904
Важното е, че имаш мас. Пък какво ще я правиш, друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт