Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 344
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 010
Забравих за пижамите и пропуснах Лидл. Някой видя ли мъжките пижами? На снимките ми изглеждат дебели, такива ли са?

# 2 011
Не са дебели, тънко трико са мъжките пижами (и дамските, които бегло погледнах). Но отговарят на размера си (едно от нещата, които ми дотрябваха и за които ходих).
Олиото като наименование го мярнах, но имам предвид, че не съм гледала къде и кой го е произвел. Към олиото съм донякъде претенциозна, че съм попадала преди време на марки (не в Лидл), чието олио миришеше на рапица, а уж слънчогледово, от тогава вземам няколко, към които имам що годе доверие.

# 2 012
Става олиото според мен. Макар че вкъщи олио се консумира много ограничено, дълго издържаме с 1 бутилка- може да вземем 1-2 бр.
Навсякъде ли маслото е със срок до края на декември?
Плешката добре ли изглежда?
Моля, отзиви за огледалото на стойка от 13,99 лв? Хубаво ли е, стабилно ли е, от двете страни ли има огледала??? Не обичам са се гледам на 5х увеличение... Grinning
Скрит текст:
Може ли някой да даде мнение за ЛЕД огледалата които продават в Лили? Дали те са хубави, че имат и осветление...?   

# 2 013
Огледалото със стойка пространно бе обсъдено назад.
Накратко...имаме го, харесваме го.

# 2 014
За огледалата в лидл - това без осветление, обикновеното, е по-добро, поне според мен. Самото огледало е с по-голяма площ от другото с осветлението, което пак бяха пуснали в лидл. И което поне при мен даде дефект - осветлението започна да прекъсва, вероятно кабелът някъде е бил прекъснат.
Обикновеното огледало от едната страна е без увеличение, от другата - с петкратно увеличение.

# 2 015
Става олиото според мен. Макар че вкъщи олио се консумира много ограничено, дълго издържаме с 1 бутилка- може да вземем 1-2 бр.
Моля, отзиви за огледалото на стойка от 13,99 лв? Хубаво ли е, стабилно ли е, от двете страни ли има огледала??? Не обичам са се гледам на 5х увеличение... Grinning
Скрит текст:
Може ли някой да даде мнение за ЛЕД огледалата които продават в Лили? Дали те са хубави, че имат и осветление...?   

В дълбоката провинция маслото е със срок до 28.01.
Плешката изглежда добре
Огледалото е добро имам го от няколко години, стабилно е, от двете страни има, от едната е обикновено, от другата е увеличителното.

# 2 016
Благодаря за отзивите за огледалото! Това сега, доколкото разбирам е "обикновеното".
Скрит текст:
Четох отзивите назад, но не бях се ориентирала. Може би понеже съм раздвоена между огледалото в Лидъл и тези които са ЛЕД в Лили- изобщо не ми беше хрумнало, че ЛЕД огледало може да даде дефект- благодаря за подсещането! Flowers Hibiscus
Благодаря и за отговорите за маслото и плешката- ще се пазарува Sunglasses

# 2 017
Плешката и в нашия филиал изглеждаше прилично, произход - Испания.

# 2 018
При нас маслото е със срок 7.01. Лидл, бул. Раковски.

# 2 019
  • Мадрид / София
Купих си парната "ютия". Да видим дали ще имам повече късмет от предишната, не лидълска.  Купих и други неща дето ползвам от време на време. Запас, да има. Ми това е за сега. Имам един купон за един вид печиво със стафиди, дето ми харесва, ама в топлата витрина нямаше. Не е спешно.

# 2 020
  • София
Скрит текст:
Огледалото го имаме от 4 години,хубаво е, стабилно ,тежко и отдолу има някаква материя като велур да не се пързаля.

# 2 021
Благодаря за отзивите за огледалото! Това сега, доколкото разбирам е "обикновеното".
Скрит текст:
Четох отзивите назад, но не бях се ориентирала. Може би понеже съм раздвоена между огледалото в Лидъл и тези които са ЛЕД в Лили- изобщо не ми беше хрумнало, че ЛЕД огледало може да даде дефект- благодаря за подсещането! Flowers Hibiscus
Благодаря и за отговорите за маслото и плешката- ще се пазарува Sunglasses

Да, обикновеното е, но имах и това с лед светлината, наистина светещата площ отнема от тази за оглеждане и реално е малко поне на мен де, а и светенето започна да трепти в един момент и набързо го върнах.

# 2 022
  • Варна
Варна Възраждане маслото е със срок 28.01. Дънките са дебели Angry и материята не ми харесва особено,но пък са дълги-амин Grinning,че ми писна от гащи тип наводнение.
 В 15ч. минах през магазина и навалица нямаше. Голямо зареждане е паднало има от всичко и по много. Аз на олио съм особено икономична и една бутилка откарва сигурно два месеца/което не мога да кажа за зехтина/. Вземам това на Родна стряха и ми харесва.

# 2 023
За първи път купих препарат на W5 за почистване на стъклокерамичен плот. Хубав ли е?
Маслото при нас е със срок 31.12.2020г.

# 2 024
  • Стара Загора
И при нас в единия клон маслото е със срок 28.01.20 г. Грабнах 3 пакета. Не съм го ползвала досега, но ще правя няколко видя сладки и бисквити, та ще го използвам до началото на януари. Все ще става, няма къде да ходи. ☺️😃
Гледам Президент, но от цената дори на промо близо 7 лв, ми присяда. 😁
Взех броколи, боровинки, червени чушки, гъби, 3 к. котидж, 2 п. шварцвалдска шунка, сушени чушки на Струма и 32 лв оставих. Оказа се обаче, въпреки звука, не ми е хванало картата при маркирането, та правихме връщане на котиджа и шунката. Служителката върна сумата и маркирах отново, беше много любезна. Пожелахме си весели празници и с усмивка излезнах.

Общи условия

Активация на акаунт