Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 463
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 625
Нашият е от 1-ви август.

# 2 626
  • София
На Фаворина са, от “Да бъде Коледа” или нещо такова. Да де, десерт с марципан май беше, знам ли вече. Тези намалените и трите ги пробвах и не бяха те.

# 2 627
Значи е от този вид, от който аз бях взела, не е намлен. Има слой от бадем - бял, слой от лешници и накрая шоколада.
Бях дала линк към него, но вече не се отваря. Опаковката е със синьо като на един от намалените, но е с млечен шоколад, а намаленият вид е с тъмен шоколад.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 00:31 от Mi Ra 629058

# 2 628
Предлагам в новата тема да има въпрос от типа : вашият любимец за 2020та? Или нещо, което сте открили като продукт и ви е харесал. Или просто продукта , който вземате всеки път, когато пазарувате.
Звучи малко като социологическо проучване, но доста често някоя като похвали нещо и повлича крак Wink макар, че отчитаме, че и всеки е с различен вкус.

# 2 629
Назад съм споменавала, че при мен стана вече цял списък. Но се хващам сама себе си, че почти всеки път вземам замразено тесто за пици, моцарела, мая, често мюсли, и вече сметана каничка, някои сирена - тип бри, както и когато потрябва- сметана 30%, като привърши - хартия за печене,  че и мокри кърпи за чистене на различни повърхности, торби за смет и ... спирам да изброявам, че наистина стана списък.

# 2 630
Арбалетът.
Скрит текст:

# 2 631
Такова нещо за първи път виждам Joy.Къде да го търся да го купувам,дори гугълчо го крие това вълшебно нещо ?От къде го взе ти?

# 2 632
Купувано е преди около 20 години 😳, когато оборудвахме домашния фитнес. Идея си нямам дали се предлага вече, сега уредите изглеждат по-модерно.

# 2 633
Еее,жалко ще си ходим трътли Joy.Пусна ни мухата в главите,сега може бизнес да развиеш и да станеш богата.Пусни го под наем,виж колко кандидатки се наредихме 🤣.
А утре е празничен ден ,може да ми направиш подарък Joy

# 2 634
😃
На мен мисълта ми беше друга. Щом този бутафорен уред работи без дори да създава усещане, че тренираш, защо пък уредите от ново поколение за коремна преса да са неефективни.

# 2 635
  • Мадрид / София
Айде сега, извъртя въпроса за да се отървеш от конкуренцията. 🤣🤣
Весело посрещане на Новата година, момичета и момчета! Нека ни донесе най-вече здраве! 🍾🥂

# 2 636
  • Велико Търново
Благодаря, soul! Аз мисля, че съм виждала подобен в един фитнес.
И аз приключих отдавна с лидл за тази година, но I WILL BE BACK!
Както ММ ми се подиграва " когато отидеш няма да купуваш храна, а само джунджурии."
Хубаво да изпратите 2020 и още по-хубаво да посрещнете 2021!!!

# 2 637
  • 1st floor
На дъното на шкафа намерих една отворена бутилка Кралица Марго. ММ я пробва и каза, че нищо й няма. Но отзад четох, че трябва да се консумира скоро след отварянето, а аз даже нямам представа от кога стои така, но със сигурност година-две. За хвърляне е, нали? Simple Smile

# 2 638
Стига, бе, как ще в хвърляш? Слагай лед и я почвай

# 2 639
Здравейте.
Тези сутиени отговарят ли си на номера? Интересуваме размер 85D
https://www.lidl.bg/bg/p/grizha-i-komfort/sutien/p48448

Общи условия

Активация на акаунт