Отговори
# 240
Най-неразбрано говореше Ники, но той си има дефект логопедичен. Сладък ми беше на мен, трудно му разбирах и мислено си го превеждах. Всъщност той разнообрази доста формата, особено във фермата как съм се смяла с него и петела)) Също си мисля, че ако беше попаднал в друго племе щеше да има по-добро представяне. Иска се много силна психика да издържиш тогава на Катя емоциите и постъпките. Вярно на игрите беше супер и се раздаваше, ама в племето после не се търпеше тотално, а на фона на глада и мизерията там, че и това като паднат, направо ...Ники изнесе много неща за мен, беше атлетичен, нахъсан, добре плуваше, раздаваше се, ми... хареса ми и ми е жал за него. Чудото влезе по-късно и не беше на всичко свидетел, но и се гипсира направо, чак другите като дойдоха видяхме, че може да говори и има емоции в този човек. Двамата с Ники бяха най-ощетени откъм среда и отбор според мен.
Най-смешно ми беше и направо топа на топа бих казала, когато Катя и Александър се чоплеха на плажа, единия почна да рине пясък, Катя тръгна към морето (викам си сега ще се мята там) , а другите още се бореха за победа отбори. Та така рядко съм се смяла.

# 241
Не съм сигурна, че е по темата, но някой може ли да ми каже - детето от рекламата на Джъмбо (с летящите елени) момче ли е, или е момиче?

# 242
Не съм сигурна, че е по темата, но някой може ли да ми каже - детето от рекламата на Джъмбо (с летящите елени) момче ли е, или е момиче?

Ако имаш под ръка линк, пусни я тук тази реклама, че ми стана любопитно.

Билянка, мерси за нещата от Веско - сега се върнах назад да чета.

# 243
Eто я рекламата.
Май се води момче.  Конкурира се по алчност и егоизъм с миналогодишното от рекламата с кораба. Иначе доста се обсъждат рекламите на Джъмбо в тази тема

# 244
# 245
  • София
Тюх, хвана ме яд за Митко. Подцени финала, няма да е МастърШеф, а заслужаваше момчето.

# 246
Веско явно е говорил за това онлайн риалити през април:

Да сте чували/ чели нещо за него?

# 247
По БТВ Комеди в 22.15 започна новия епизод на "Покани ме на вечеря", форматното състезание Take Me Out. Какво ви е мнението? Има ли нужда да правим българска версия на това предаване?

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 22:34 от diziler

# 248
  • София
Maximal revenge е вече трети сезон, можеш да видиш предишните в ютюб, само там се излъчва. Прави се от Гуспата, който беше участник във Фермата 1, а след това стана част от екипа и правят игрите.
В Максимал има отбори, игри, но не е с добро качество на звук и като продукция, може и да е задобрял, де и този път да е по-добре, ще му дам шанс отново, то е няколко епизода онлайн, така че не е ангажиращо.

# 249
  • София
Бях убедена, че Виолина ще я направят Мастършеф, въпреки абсурдно разпадналия й се десерт. Приятно ме изненадаха
Жалко за Димитър - показа най-голямо постоянство и просто малшанс тази вечер със сифона го лиши от победата, защото на десерта щеше да ги смачка.
Браво на Ивайло, да си ползва със здраве наградата, миналият епизод се оплака, че са го уволнили...

# 250
  • Sofia
Скрит текст:

Онлайн проект,свързан с оцеляване сред природата.
На Митко от Ф1 е,а мисля,че режисьор е Ваня Джаферович.
Миналата година гледах един епизод,но не мога да кажа,че е нещо уау /може и аз да не съм попаднала на интересен/. Участваха Сами и гаджето му и пак имаше някакви племена.

# 251
Не бих гледал каквото и да било, в което има пръст Ваня Джаферович. Пресолиха манджата с тоя човек вече

# 252
  • Другата България
Скрит текст:

Онлайн проект,свързан с оцеляване сред природата.
На Митко от Ф1 е,а мисля,че режисьор е Ваня Джаферович.
Миналата година гледах един епизод,но не мога да кажа,че е нещо уау /може и аз да не съм попаднала на интересен/. Участваха Сами и гаджето му и пак имаше някакви племена.
Къде го дават това и кога?
Много харесвам аз такива формати, "Голи и уплашени" редовно ги гледам, както и всички оцеляващи по острови, със или без Беър Грилс.
Как съм го изпуснала....

# 253
  • Sofia
В YouTube е,Мери.
Напиши Maximal Revenge и излиза.

п.п.Ния,явно съм те изпуснала.докато публикувам.Сега видях,че и ти си писала.
Вярно,че бяха къси сезоните.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 22:46 от avi10

# 254
  • София
Аз написах малко по-нагоре, че е само в ютюб.
https://www.youtube.com/channel/UCmU2qDjCl-kP4baj9UnQpow

Това е каналът, в сезон 2 бяха три отбора край Козлодуй, няколко битки, чак оцеляване не бих казала. То 4 епизода беше втори сезон. Ако е две седмици, по би се разгърнало. В миналия участва и Алекс Сълзата.

Общи условия

Активация на акаунт