Отговори
# 390
Легна на ринга... толкоз.

# 391
Ей го и ся се обяснява нещо. Еййй не умеят да губят. 🤐

# 392
  • София
Брейй, Пулев се научи, как се тръгва с достойнство от ринга след загуба... като се сетя как беше след мача с Кличко... Rolling Eyes

# 393
  • София
Имат си закачка, хич не се харесват... Нашия не бива така да се държи в момента.
Яд ме е много. Не ми е приятно когато така пердашат сънародник, ама това е положението.
И Джошуа е много надценен, в най-скоро време Тайсън Фюри ще го смачка!

# 394
А то това си беше ясно. Аз за това писах,че ме изненада колко изкара. Но ако можеше да спести Бай Ганювщините,щеше да е супер!
Просто Джошуа реши да направи малко шоу за хората, които са си купили билети и го търпя няколко рунда. Сори, ама това е, по-добър е.

# 395
Да, бее, защо пак го дразни сега?

Нищо де, пак доста издържа, като се вземе предвид колко пъти го удари в главата.
Браво, Кобра!

# 396
Да,така е. Направи си кефа. Ама и Кобрата много се изхвърли преди мача. Не бива с такова самочувствие чак. Нека го има,но да има покритие,да има и реализъм.

# 397
Сега да намери кого да нацелува само остана, за да е пълен цирка.

# 398
Тайсън ще го смачка, ама за Кубрат какво да кажем?  Гадно.

# 399
  • София
Ние тука се раздвижихме вкъщи и явно съм пропуснала Ганьовщините...

# 400
И аз бях за Кубрат, но да си призная никога не ми е харесвал като боксьор - нито техника, нито стойка, нито удари, нито държание, нищо...

Кубрат  излезе въздух под налягане.

Истината е, че толкова си може...

# 401
Това според мен е края на профи кариерата на Кубрат.
Стигна до два мача за световната титла, но ги загуби и двата от много по-добри боксьори от него. Но кариерата му е достойна за уважение.

# 402
И аз бях за Кубрат, но да си призная никога не ми е харесвал като боксьор - нито техника, нито стойка, нито държание, нито удари, нищо...

Кубрат  излезе въздух под налягане.

Истината е, че толкова си може...
никак не ми се иска да го кажа, но да... явно.

# 403
  • София
А съдията май беше про Пулев... бая го изтъпя с непозволените...

# 404
Кубрат много добре знае колко може. Всичко това преди мача беше за да създаде интерес към срещата, да подразни публиката, това високопарно държание си е стандартно. Не че ми харесва, но не е нещо ново и не го прави само той.
А пък този си е неприятник Джошуа. Дано го опука Фюри, дет' викате.

Лека нощ на всички! Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт