Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 610
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, незнам до колко темата се следи и момичетата са активни и пишат в нея, но все пак ще попитам...Планираме идната пролет да направим процедура в Бахчеджи при д-р Карликая.

На кратко с мъжки фактр сме олигоастенотератозооспермия Disappointed Relieved и след 3 стимулации в клиника Надежда, от които 8 трансфера и 1 биохимична бременност, решихме да направим един последен опит в Бахчеджи водени от информацията, че лабораторията и биолозите им са много добри.

По този повод следя страницата им във фейсбук и попаднах на тяхна реклама, в която организират безплатни прегледи + безплатен транспорт от България (за първична консултация) на 05.11. Записах се и от номера на Хафизе (с която бях комуникирала по-рано), ми писа жена - Нигер Мутлу. Уговорихме се за пътуването, но ми поиска снимка на паспорта, за да "взема разрешително от министерството" и малко се притесних дали не е някаква измама...

Работи ли такава жена в клиниката (Нигер Мутлу)? На номера на Хафизе ли отговаря? И тези, които вече са правили опит в Бахчеджи - искали ли са ви снимки на паспортите?

Благодаря
Здравей, да работи Нигер при тях. Изключително доволни сме от тях, пожелавам ви да постигнете успех от първия път при тях. Знаят какво правят и бъдете спокойна. Просто слушайте доктора, аз му се доверих и не сбърках.
Успех и стискам палци скоро да се похвалите.
P.S Само да добавя, че ние бяхме със същия мъжки фактор.

# 601
Аз все още не съм започнала стимулация, но бях питала в Бахчеджи и бяха препоръчали да се извърши тъй като при бременните протичало много тежко и с усложнения. При положение , че и лекарствата, които могат да се използват са ограничени не всичко е приложимо.Затова аз вече си направих едната доза.

Много съжалявам, че се получило така, и аз преживях загуба знам какво е. А дали наистина е от тромбофилията аз си мисля, че неговото влияние не е толкова голямо и затова след трансфер дават аспирин или други антикуагуланти.Предполагам сте го обсъдили със лекаря си.Пожелавам ви успех следващия път.

Предив коментарите в миналата страница,за прехвалването не мисля,че е така. Даже смятам,че наистина повечето им пациенти са над 35-40г. Ние бяхме може би една от най-младите там двойка. Харесвам клиниката и доктора и целият екип. Забременях,но загубих бебето оказа се,че съм с тромбофилия,отчитам го като пропукс техен,но не бих ги заменила. За мен са супер добри,въпреки това. Живот и здраве ще се видим скоро пак!
Да,най-вероятно затова го дават. Обаче много зависи с какви мутации е една жена. Може да трябва да си на инжекции. Отчитам и друга грешка,но вече с нашите лекари,когато ми свърши турското лекарство го зачетих с тукашно,което съм обсъдила с лекарите в Турция,разбира се,но не се изписва на жени с тромбофилия. Въпреки това,аз смятам,че си вършат много добре работата и са в пъти по-добри от тук в България.

Да попитам нещо странично. Има ли тук момичета,които са се ваксинорали преди трансфер?
Извинявам се ако е обсъждан този въпрос.

# 602
Здравейте момичета видях кампанията на клиника Бахчеджи и искам да я споделя с тези, които не са имали възможност досега да отидат там.Сега е момента, страхотна възможност, която да оползотворите.Отидете на безплатния преглед без да се замисляте, защото после става късно времето е много ценно, колкото по рано толкова по-добре.Аз от себе си знам докато осигоря средствата колко време загубих.Оставям линка, успех
https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=415491370148151 … D0%B4%D0%B6%D0%B8

# 603
Здравейте, имат координаторка Нигер Мутлу не се притеснявайте, те сигурно, за да осигурят по спокойно и улеснено пътуване организират нещата.Много са мили и отзивчиви. А относно фондовете просто губене на ценно време, въпросът не просто да се правят опити , а да се прави нещо качествено и на място иначе, когато отидете може и да е късно.Не губете време особено ако сте с мъжки фактор, Бахчеджи имат големи успехи с тези пациенти. Пожелавам ви сполука!

Прекрасна възможност имат с тази кампания просто късметлии са тези, които ще се възползват.Може и да не останат места на предишната съм чула че много бързо се напълнила така, че бързайте.

Здравейте, незнам до колко темата се следи и момичетата са активни и пишат в нея, но все пак ще попитам...Планираме идната пролет да направим процедура в Бахчеджи при д-р Карликая.

На кратко с мъжки фактр сме олигоастенотератозооспермия Disappointed Relieved и след 3 стимулации в клиника Надежда, от които 8 трансфера и 1 биохимична бременност, решихме да направим един последен опит в Бахчеджи водени от информацията, че лабораторията и биолозите им са много добри.

По този повод следя страницата им във фейсбук и попаднах на тяхна реклама, в която организират безплатни прегледи + безплатен транспорт от България (за първична консултация) на 05.11. Записах се и от номера на Хафизе (с която бях комуникирала по-рано), ми писа жена - Нигер Мутлу. Уговорихме се за пътуването, но ми поиска снимка на паспорта, за да "взема разрешително от министерството" и малко се притесних дали не е някаква измама...

Работи ли такава жена в клиниката (Нигер Мутлу)? На номера на Хафизе ли отговаря? И тези, които вече са правили опит в Бахчеджи - искали ли са ви снимки на паспортите?

Благодаря

# 604
Здравейте, включвам се само да кажа, че по-рано организираха такива автобусни кампании. Ние с мъжа ми се възползвахме от такава началото на 2020. Всичко беше много добре организирано. Пътувахме през нощта, сутринта ни посрещнаха сърдечно, имаше организирана закуска, презентация, след което почнаха прегледите. Вечерта към 17-18:00 потеглихме със същия автобус за България. Лечението почнахме доста по-късно- септември месец, поради пандемията. Но се радвам, че не съм пропуснала тази възможност, благодарение, на което сега гушкам сина си.

# 605
Благодарим за споделената информация, ние сме на лечение при Проф.Бюлент.
Но насочих вече две приятелки към тази кампания, което наистина си е много хубава възможност за тях, все не можеха да се престрашат.Автобусът щял да премине през София, Пловдив, Хасково и Свиленград в определени часове, на когото откъдето му е удобно от там може да се качи. Наистина прекрасна клиника , за които е важно медицинската етика и коректност, да не говорим,че мислят за удобствата на пациентите си.

Здравейте момичета видях кампанията на клиника Бахчеджи и искам да я споделя с тези, които не са имали възможност досега да отидат там.Сега е момента, страхотна възможност, която да оползотворите.Отидете на безплатния преглед без да се замисляте, защото после става късно времето е много ценно, колкото по рано толкова по-добре.Аз от себе си знам докато осигоря средствата колко време загубих.Оставям линка, успех
https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=415491370148151 … D0%B4%D0%B6%D0%B8

# 606
Здравейте момичета! Искам да ви питам малко странен въпрос. Във Турция следят ли нещата с тея сертификати. Защото аз неискам да се ваксинирам, но трябва да си запазя работата мога да си изкарам сертификат само. Дали в болницата това ще е проблем? Благодаря предварително

# 607
Здравейте скъпи приятели, е Минахме прегледа в клиника Бахчеджи, ние отидохме със собствен превоз, насочиха ни първо при Проф.Бюлент, така имахме възможност да видим и клиниката в Азиатската част, която също е много хубава.Много сме доволни от професора изписа ни лечение за азооспермията, аз планувах да започвам ин витро (: , но  каквото трябва ще се направи за наш успех е все пак. Имахме час при Др.Карлъкая , поиска цветна снимка, но не бях в подходящия момент. Следващата седмица ще отидем за нея, надявам се да няма някакъв проблем, че вече толкова ме е страх от всичко. Но страшно съм доволна от клиниката такова отношение и посрещане не сме срещали никъде, почувствах се като нормален човек -нещо което в България няма как да срещна.Пожелавам успех на всички, да ви се сбъдне мечтата семейства!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 15:56 от Mtedi

# 608
Mtedi А как се справихте с пътя до там? Мен ме притеснява самото пътуване, но живот и здраве след нова година сме се решили да отиваме. И имаш ли информация цветната снимка с упойка ли я правят 🙂

# 609
Доколкото знам е без упойка,но не боли.
Не се притеснявайте за това как ще стигнете до там.Ние също изчакахме празниците и януари започнахме стимулацията.Благодаря на Бог,август вече бях бременна,сега съм в 4 месец.Доктор Карликая е професионалист,освен това е много човечен,ще направи всичко каквото се иска от него.В сигурни ръце сте.

# 610
Здравейте и мен ме интересува за цветната снимка дали ако пожелая упойка може да ми сложат. И ние сме се насочили за след празниците. Първо тука имам 3 снежинки дето скоро трябва да ми върнат и дай Боже да стане, но вече не вярвам на болницата в която съм така да кажа. Успех на всички ви и сладки и пухкави финали Heart

# 611
Здравейте и мен ме интересува за цветната снимка дали ако пожелая упойка може да ми сложат. И ние сме се насочили за след празниците. Първо тука имам 3 снежинки дето скоро трябва да ми върнат и дай Боже да стане, но вече не вярвам на болницата в която съм така да кажа. Успех на всички ви и сладки и пухкави финали Heart
Аз правих в Ехомар с упойка.Кажете на координатор от клиниката да го организира тъй като анестезиолога идва в определени дни.

# 612
Аз правих в Ехомар с упойка.Кажете на координатор от клиниката да го организира тъй като анестезиолога идва в определени дни.
Пълна ли беше

# 613
Пълна ли беше

Като тези при пункция!

# 614
Mtedi А как се справихте с пътя до там? Мен ме притеснява самото пътуване, но живот и здраве след нова година сме се решили да отиваме. И имаш ли информация цветната снимка с упойка ли я правят 🙂
Путят до Истанбул е чудесен с навигация супер лесно става. Ние винаги с кола сме пътували. Много по-удобно е,малко е изнервящо само в пиковото време,иначе е супер!

Общи условия

Активация на акаунт