Лакове за нокти - 146

• 35 252
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Margolotta,честито,мого са хубави.Може ли имената на лаковете от Лакодом.Първите три  на горния ред(от ляво на дясно).и на долния ред средния.

# 466
Ще ги напиша всичките.
От ляво на дясно горен ред: термо лак Color Flecks Eclipse, Koroleva Linen canvas ( супер покривен onecoater с много хубава четка), Masura 1232 Winter Love Song, Masura 1187 Horcrux, Tint Ежевичное вино
Долен ред от ляво на дясно: A England London calling, Masura 1179 Голографический гранат, Masura 1132 Mango Tango, Masura 1112 Ореховое Пралине, Masura 1140 Серебряный Голос Бруксы
Доставката до Германия беше € 11,69 , а лаковете общо без доставката бяха €34,26, всички бяха от намалените. Поръчах на 28.11, дошли са преди три дни, днес ги взехме от пощата. При такива цени на доставката поръчвам по десет, и после се успокоявам, че е по евро на лак Joy

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 14:18 от margolotta

# 467
Margolotta, супер са лакчетата!
Ти кога направи твоята поръчка от Лакодом? Аз моята на 27.11 и все още нямам пристигнали Sad

# 468
  • София
Margolotta, страхотни лакове.
Като цяло, всичко показано (и написано) много ми хареса. Аз днес минах през един китайски магазин и си накупих коледно стикери - със стикерите имам love-hate връзка, но сега реших, че коледно мога да се нашаря. Първият опит не беше много успешен, ама както и да е Simple Smile

Всички снимки са тук: https://www.instagram.com/p/CI-sBNwnSyS/?igshid=1k3v5og44lmch

# 469
А аз реших да поръчвам още Есита от Нотино, сложих в кошницата 4 лака, изтрих, и така 5 пъти, не поръчах 😆 още не съм пробвала предишните придобивки.

# 470
  • Пеликания
Някой ползвал ли е флуорисциращ топ лак за нокти?

# 471
Някой пробвал ли е този продукт? Нека сподели мнение.

https://www.notino.bg/eveline-cosmetics/nail-therapy-pokriven-la … bljask/#tabAnchor

# 472
  • София
Margolotta,и аз поръчах от термолака Stuck Out Tongue

# 473
Някой пробвал ли е този продукт? Нека сподели мнение.
https://www.notino.bg/eveline-cosmetics/nail-therapy-pokriven-la … bljask/#tabAnchor
Аз, но не е моя продукт. По принцип харесвам продуктите на Евелин, но този топ просто не покри очакванията ми, основно защото съхне бавно. Grinning

# 474
Термо лакът е супер, само с моите студени пръсти трябваше да духна първо със сешоар да реагира
Скрит текст:

# 475
  • София
Термо лакът е супер, само с моите студени пръсти трябваше да духна първо със сешоар да реагира
Скрит текст:
Откъде си го взела?

# 476
Това е Color Flecks Eclipse от поръчката ми от Лакодом, за която писах днес.

# 477
21 cosmetics 58

# 478
# 479
  • София
Още едно термо китайче.Разликата между топло и студено не е толкова явна.При студено  стои по-тъмно и с цикламен оттенък.

Общи условия

Активация на акаунт