Лакове за нокти - 146

• 35 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • на последния етаж
Честита Коледа, прекрасни момичета! Бъдете здрави и радостни!
Днес Catrice ICONails Gel Lacquer 90 Nail Up And Be Awesome Red:

# 646
# 647
  • Пеликания
Аз пак реших по никое време да се лакирам и това ще ми новогодишния Grinning Много го харесвам този синия, но на тази серия как можаха да им сложат такива гадни четки.

Скрит текст:
И да покажа стария на 5 дена без забележки.
Скрит текст:

# 648
Много го харесвам този синия, но на тази серия как можаха да им сложат такива гадни четки.
Мда...и аз не спирам да се чудя абсолютно същото! Joy Обаче ти доста добре изглежда, че се справяш с четките им- маникюрът ти е перфектен! Blue Heart Purple Heart

# 649
  • София
Великолепно е това синьо, божествен цвят!

# 650
  • Пеликания
Аааа Долче винаги може и по-добре Grinning гледам още след нанасянето да почиствам, че после ми е много трудно.

# 651
Е, като за "нормален" (не гел) маникюр е повече от добре! Grinning

# 652
# 653
Агент, няма как да не се възхитя на перфекционизма ти всеки път. Можеш ли да споделиш техниката ти за нанасяне на лак?

# 654
# 655
По казуса с горчивия лак и дъщеря ми. Ново 20 Joy Лакирах я с горчивия лак. По-късно напомням небрежно да не си гризе ноктите и кожичките...Отговорът: "А, аз вече опитах- не е горчиво, на мен ми харесва!" Laughing Ей това беше единственото нещо което не можех да си представя... Joy Все пак и' казах, че не е предвидено за "опитване"...

# 656
Долче, кой горчив лак използва 😯

# 657
Амини, ето този:

Все пак, въпреки изказването и', струва ми се, че днес по-малко си гризе ноктите и кожичките... Blush Стори ми се, че изсъхва наистина бързо след нанасяне!

# 658
Аз казвам на моята, че като порасне няма да може да си прави маникюр, стряска се, но несъзнателно пак чопли...(не толкова гризе, а повече чопли с пръсти) все пак си мажа с Даум ексол-а.

# 659
Дъщеря ми преди се "стряскаше", но точно преди да и' купя лака ми се усмихваше едно невинно... Grinning Мисля, че не го прави съзнателно или поне не и в повечето случаи, надявам се горчивият лак да я подсеща да не гризе...

Общи условия

Активация на акаунт