Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 386
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря много за новата тема , прекрасна снимка от 11еп. , хайде дано и 21еп. да завърши по същия начин Heart

Прекрасни , прекрасни постове , чета ви с удоволствие , дългите са ми най-любими , така че не си пазете кравиатурите Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз изгледах днес 19еп , готова съм утре за 20 и 21 Nature Zap Оказа се , че в 19еп имало доста забавни моменти, посмях се с Айдан, Сейфи и Айфер инфлуенсърката Joy. И се полюбувах на пиян Серкан Champagne Сцената с ухажора на Еда също беше голям смях , той си имал приятелка момчето , ама щом Фифи нарежда ще изпълнява Joy

Цитатът за днес Hug
Ако любовната история на Ана и Видар беше обикновена, те може би щяха да прекарат цял живот заедно. Може би щяха да се изморят един от друг и да се разделят или пък да се влюбят стотици пъти в същия човек.Обикновеният живот е дълъг, ако го изживееш редом с някого. "Ние срещу всички"

# 31
  • София
Аз пък идвам да ви пожелая лека нощ с нещо забавно, поне за мен е такова. Stuck Out Tongue Winking Eye Прочетох, че селфито на Керем и Ханде има повече лайкове от сватбената снимка на Бурак и Фахрие. Понеже много ги харесвам като двойка (вторите), реших да го проверя, защото ми се стори невероятно и реших, че е фалшива новина. Да, ама не!

Ами... двойка или не, можеш ли да не харесаш тези усмивки, кажете ми?? Прекрасни са! Heart

# 32
Добър вечер, мили момичета,
Galka, много благодаря за новата тема. Шапката й е просто разкошна. ❤🌹

Ели мама, Katia_I, Tonnybs, Бърборанке, Ninika, благодаря много ❤🌺.
Обичам да споделям с всички вас и се радвам, че пак очаквам епизода утре с нетърпение. И фраговете, и озета и ребусът са многообещаващи.
Първо и аз да си изкажа мнението за Серенай. Не ми е любимка, особено след тази история с Джем Й., но според мен имаха някои общи интереси и пресечни точки с Керем като музиката и т.н. Аз много харесвам тази песен на Серенай от мюзикъла Алиса:

Еmilia.nikolova88, и аз гледам Моята лява страна, честно казано само заради Джансел Ерчел. Много ме изненада този cliffhanger в края на снощния епизод...
Бърборанке, селфито на Ханде и Керем е най-харесваното селфи на турска двойка в Инстаграм (на екран или в реала). Керем и Ханде станат ли двойка (или потвърдят слуховете) ще бъдат абсолютна сензация...

Пускам епизод две от моите анализи, размисли и страсти:
Серкан, лидерът
Днес някои случки на работа ме наведоха на мисълта, че Серкан е естествен лидер и в Аrt Life и в семейството си. Но той не е бил роден такъв. Историята с брат му ми напомня за а heir and а spare, кралската традиция, че за да се наследи титлата и продължи родословието трябват наследник и резерва. Наследникът на семейство Болат е бил брат му Алп (предполагам, че това е дори съкращение от Алптекин). Алп е бил наследникът, избраният, той е трябвал да оглави холдинга, той е бил гордостта на семейството както Серкан сам каза. Серкан се е родил като резерва, но след смъртта на брат си върху него се стоварват всички очаквания. Той сам веднъж упрекна Алптекин, че никога не е имал право да греши. А в последният епизод ясно видяхме, че той е бил лидерът и главата на семейството, защото Алптекин никога не е бил вкъщи и не е бил до Айдан, когато се развива фобията й.
Серкан е мозъкът и движещата сила и в Art Life. Лейля каза на Еда във втори епизод, че и Енгин и Пъръл са партньори, но става така както реши Серкан. Защото той е артистът, лидерът, той е човекът с визия, визионерът и не на последно място Серкан е стратегът. Нито Енгин, нито Пъръл имат стратегическото мислене на Серкан (както постави капан на Каан с търга, пресконференцията на Ефе и т.н). Серкан лансира идеята да разширят бизнеса си и предлагат дизайн и аксесоари - дизайнът на полюлеите беше негов. Серкан е този, които чертае бъдещето на фирмата, как тя да се развива и разширява, за да запази лидерската си позиция. Той е островът на самообладанието, защото  Енгин е много често в режим кризис вар какво правим, а пък Пъръл и тя се паникьосва от нищото... Видяхме какво стана, когато Серкан реши да прекара един следобед с Еда в мола и как всички бяха изпаднали в паника и в офиса беше настанал хаос...
И като истински лидер, Серкан се грижи и за екипа си и за неговото благополучие: праща Лейля при най-добрите лекари за операция, плаща образованието на сестра й, признава качествата на екипа и прави всичко възможно хората му да дават най-доброто от себе си и т.н. Много ми хареса моментът, когато накара Ефе да се извини също на екипа, защото Ефе очерни не само Серкан, но и тях. Защото всеки техен проект е колективно усилие, защото Серкан поставя екипа на първо място, той е капитанът на отбора, но без отбор, няма капитан...
Много бих искала да видя Серкан и Еда като равнопоставени партньори в Art Life. Те са като dream team и в работата: архитектът и ландшафтният архитект. Серкан с няколко движения на молива създава съвършени сгради, Еда с няколко щриха преобразява природата и ражда красота.
Лека нощ и вече е събота. 🍾🥂🎉
Пазете се ❤!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 09:07 от druon77

# 33
Flowers HibiscusДобро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една бързо минаваща събота с много положителни емоции и довечера на онлайн парти Hug Wine Glass Balloon

# 34
Вълшебници сте, неуморни момичета! Добро утро!
Благодаря на всички за настроението и топлината!

Моите размисли и страсти
Серкан и Еда. Два различни свята. Да намериш пътя към другия, опознавайки себе си..
Начинът ни на живот определя страховете ни, липсите, болките.                                                                                   Опитът от съзнателния живот на Серкан е, че никой не би го обичал истински, че най-близките  винаги те изоставят, че живота е низ от загуби, че щастието е невъзможност. Като компенсация си е изградил свят в който може да контролира работа, здраве, отношения. Свят в който е победител, а не губещ. Живот на безкомпромисни правила –  начин да скриеш болката и да оцелееш.                                                                                                                                                        Чудото се случи. И провокира дълбоко скътаните неверие и страх да се прокраднат на повърхността. Страхът може да ни парализира, може да ни обърква, може да ни докара до решения, които времето да определи като грешни. Но страхът не ни прави страхливци. И не страхът реши раздялата. Когато видиш болката в очите на любим човек не анализираш, не търсиш логични решения, не мислиш. Искаш само да я няма.
„Длъжен бях да мисля за нея. Всеки път, когато ме види, ще я боли за родителите ѝ.  По-добре да ненавижда мен, вместо да научи истината.“   
„Моята сродна душа. Това е тя – Еда. Само да знаеше, че повече от всички и всичко...“
Макар че Серкан допусна Еда много близо до себе си, тя всъщност още не го познава.
„Мислех, че е моята сродна душа. Изобщо не ме е обичал.“
Серкан се лиши от възможността да диша, да усеща. Доброволно се върна в сивите дни на униние и самота. За да разбере, че веднъж поел въздух не може без него. Че Еда е всичко в живота му. Че тя е самия живот.                                                                                                                    Еда живее с болката от раздялата. Наранена, но горда. Търсеща логична причина, губеща се в догадки от противоречиви сигнали. Защото въпреки  раздялата любовта е навсякъде - в погледите, в грижата един за друг, във вярата, в ревността.
За да стигнем до 19-и епизод, в който и двамата осъзнават дълбочината на чувствата си и мъчителната болка от тяхната неизказаност.
„Гледай само мен, усмихвай се само на мен, докосвай само мен. Бъди само моя.“
Скрит текст:
Това не е цитат от книгата на Сабахатин Али. Споделям за тези, които се интересуват от книгата.
„Душата ми, тялото ми, сърцето ми – всичко ти принадлежи. Усмихвай се само на мен, докосвай ме, бъди мой“
Вярата и силата с които единствено Еда застана до Серкан, му вдъхнаха кураж.  Да разкаже истината на Еда е единствения справедлив начин двамата да вземат решение за посоката на отношенията им. Серкан насрочва срещи, а Еда ги избягва несигурна в чувствата му, мислейки, че иска да контролира живота ѝ.
Познавам усещането, когато искаш да споделиш всичко от себе си, но то е толкова дълбоко лично и болезнено, че от гърлото ти не излиза и звук. Трябва смелост и да уловиш подходящия момент. Мардински чай или алкохол? Все нещо ще освободи напрежението.
„Еда Йълдъз почука на вратата ми.“ Опиянен, доволен и щастлив Серкан.
За първи път видях доволен Серкан, когато сложи белезниците на Еда. Беше толкова щастлив от постъпката си – като дете, нагазило в най-дълбоката локва и окаляло се до ушите. Толкова горд от себе си, чак си свирукаше в колата.
Вторият път: -„Влюбен съм до лудост в теб!“ Тук приличаше на тинейджър, успял най-после да преодолее смущението си и превъзмогне страха от отхвърляне. И отново щастливо развълнуван и горд.
И сега: -„Еда Йълдъз почука на вратата ми.“ Доволството на един мъж, че любимата жена се е отзовала на обаждането му. Не по детски, не по хлапашки горд. Гордост на зрял мъж, макар и симпатично пийнал.
Сцената под душа. Нечакано случване на мечтана близост. Притихнал от жадувана интимност. Копнежно придърпване в кръста, категорично заявяващо: - „ти си моя, само моя“. Отговор на  тялото ѝ в синхрон с неговото. Две сърца с еднакъв пулс. Туптящи едно за друго в съвършенно съзвучие. И една ръка като спирачка - реакция от далечното ехо на разума, че те май са разделени. Уникално усещане за сродност, хармония и принадлежност. Принадлежност не като придатка или собственост, а като личен избор и свобода.

Продължението – по-късно.Smiley
       Приятна и лежерна събота!

# 35
Честита събота дами💐 Още малко остана🎉

Прекрасна събота на всички

# 36
Добро утро ве че са на сета и нашата прекрасна кокошка също е там
Ще имаме и нови снимки за списание

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 09:10 от sani1212

# 37
Селинестата явно наистина няма да си ходи🤬А пък ние така се зарадвахме... Ще скубя кокошка явно със сигурност

# 38
# 39

Малко за красота😍

# 40
  • Пришълец
Бюрсинче, други пък се поздравяват с Happy #SenÇalKapımı day  Sweat Smile

https://twitter.com/i/status/1334996480780881923

s...v, страхотен анализ! Hands Clap Очаквам и продължението.
Аз питах за цитата и бях го постнала след като изгледах епизода, значи не е от ”Мадоната с коженото палто”. Така или иначе ми хареса и беше употребен много уместно.
Точно това е и за мен любовта между Серкан и Еда, но пък не е погрешно да се счита и за послание, което отправя сериала като цяло - ”да намериш пътя към другия, опознавайки себе си..”

Мики, да, имаше си забавни моменти в епизода. Посмях се искрено с Айдан докато паркира и пиян Серкан Grinning

Нинче, доста рядко се отбиваш напоследък и ми липсваше Kissing Heart

# 41
Добро съботно утро! Simple Smile
Докато се включа с благодарност за естетично и емоционално издържаната нова тема Flowers Hibiscus
и ... 3 страници вече са в миналото. Blush
Пожелавам на всички рейтинг на предстоящата серия мааааааалко над 5 ... вече, щото съм реалист. Smile Ако ни изненадат с повече, добре дошло.
druon, отново Hands Plus1
Цитат
Много бих искала да видя Серкан и Еда като равнопоставени партньори в Art Life. Те са като dream team и в работата: архитектът и ландшафтният архитект. Серкан с няколко движения на молива създава съвършени сгради, Еда с няколко щриха преобразява природата и ражда красота.
И аз така. Много ми се иска да я видя Еда хем витална, хем силна и умна. Роботчо вече се разчупва, иска ми се и тя да владее все повече себе си.
Благодаря за инфото за Серенай С. Попрочетох и друга информация (клюкарска естествено), и разбирам, че ... е залитнала много неприятно. Не съм я гледала никъде, но съм чела, че в ролята на Алиса (театралната постановка) е предизвикала фурор. И си спомням клипчета и снимки от премиерата й - Керем й поднася огромен букет цветя в гримьорната й, а тя дори не го поглежда в очите. Жалко, щото тези топли очи са неповторими.
Приятен ден и се пазете! Flowers Four Leaf Clover

# 42
Привет в новата тема!
Нещо за подгряване за довечера 

# 43
# 44
Привет в новата тема!
Нещо за подгряване за довечера  
Оффф лелеее, то това е направо загряване, не подгряване❤❤❤❤❤

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 10:50 от Thebursin

Общи условия

Активация на акаунт