🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 612
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Разпиляна във въображението
Хайде Боби и Петър!

Калата дали ще се разреве?

# 1 171
  • София
Кано ще се тръшне
братска любов голяма

# 1 172
  • София
Калоян брат ли има? Държи се с Петър като с по-малък брат.

# 1 173
  • Тра-ла-ла
Остава и да се поцелуват Joy

# 1 174
Айдееее, абитуриентът облече костюма, ревна, пише послания...
Еми как да пречим на любовта?

# 1 175
Калата: искам да натискаш чуваш ли , охх голям смях ме изби 🤣😂😂😂

# 1 176
Ще се радвам много, ако Боби последва Даньо.
От немай - къде ще съм за Пешо.
Малеее, к'во му става на Кано?
Те това е любоФ Joy

# 1 177
ОФ,Канооо реве!Тоя се е спекъл и повече от дуелиста.Харесвам Петър,но мисля че и Боби е силен.Раздвоена съм.

# 1 178
Чухме те бе, Калояне, чухме.

# 1 179
За Боби съм.
Божеее Калоян ще се побърка
Оня ден рева един че си тръгва любимата, сега да не реве друг по същата причина.

# 1 180
  • Пловдив
Калоян милия наистина ОБИЧА Петър много. Голям е сладур. Такава искрена приятелска обич, не съм очаквала.

# 1 181
Мъж ми току гледа и каза, че и в казармата не е чувал такива приказки между двама мъже....

# 1 182
Аз виждам, че и следващият дуел ще е мъжки, звездите ми го говорят. Simple Smile
Женски дуел няма да има изобщо. И по-добре.

# 1 183
Браво на Стоян, Данчо не знам с какъв акъл е сложил тая битка за 4 точки като очевидно Стоян е по-едър и здрав от него.
Добре цепиха и двамата, с добро темпо, хубава игра направиха, и с още по-хубав финал.
Честно казано до началото на дуела няма фаворит, смятах, че и двамата са способни участници, но Данчо успя да ме настрои срещу себе си от две приказки.
Жалък си, Данчо, и в любовните си опити, и на арената, и след нея. Още веднъж си показа рогата. Не се състезава красиво, а още по-грозно губи. Колко трябва да си ограничен, за да не можеш дори да стиснеш ръката на победителя. Не си могъл да победиш - наведи глава и си признай, че не можеш. Победителят не ти е крив, че си калпав.
Браво на Стоян, и той като Хепи си заслужи мястото на финала, и то без подкрепата на групата.
Посмях се на мъжете как се сетиха да тренират. Пешката понацепи дърва, направи рекламата както си трябва... Много е добър, комисион трябва да му платят от тия с кърпичките - аз съм с чисти ръце и чиста душа. Simple Smile

В тоя дуел изненадващо за мен ще съм за Петър. И аз не знам защо, по принцип харесвам Боби и само той не се е изложил качествено. Но ще викам за капитан Пешко.
Калата каква прощална реч му удари обаче. Вярно това е най-истинската любов във фермата. И най-споделената.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 22:49 от Дидичка

# 1 184
  • София
Калоян наистина яко се е вкарал. Не очаквах такива емоции от него.

За Боби ще съм.

Общи условия

Активация на акаунт