🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 622
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 575
От самото начало си мисля, че Борислав ще спечели фермата, но на мен ми е изключително неприятен. Има нещо отблъскващо в погледът му, прикрит и лицемерен ми е... Винаги има "аз, аз,аз..."

# 1 576
  • София
Ах как падна Петър, като чувал.

Много яко се друсна. Като  чувал с картофи

# 1 577
Хаха, душичка Пепчо! Как всички го мислеха за много силен, а все накрая яко излагация. Душици, да ги ожали човек.  Боби е искрен, колкото и някои да го смятат за популист. Но това е положението. Който го може, го може.

# 1 578
Хахах..., на Петър Боби му е виновен, че е слабак!!!

# 1 579
Кой нарочи Петър за силен?
Джентълменът Пешо май не може да губи достойно!

# 1 580
Мангустианеца започна да ме дразни, ама и хубавеца не е стока . Като тази година не е било- никого да не предпочитам .

# 1 581
  • SF
Митко не го харесвах миналата година, но сега сравнително редовно го гледам като коментатор при Деси и Сашо и ми прави доста добро впечатление. Говори добре, мисълта му тече гладко, умее да се шегува и като цяло доста добро поведение пред камера.

Аз си го харесвах и миналата година. И него, и Краси, и другия Краси, и Сами...

# 1 582
Подсетете ме кой редеше точките в този дуел?

# 1 583
Кой нарочи Петър за силен?
Джентълменът Пешо май не може да губи достойно!
Да, поредният там, който не умее да губи.

# 1 584
Петър изкара Боби виновен, че е по-добър от него Hushed Наглец.

Краси и Митко са станали инфлуенсъри ;р

# 1 585
  • на село
Подсетете ме кой редеше точките в този дуел?

Петър.

# 1 586
Митко не го харесвах миналата година, но сега сравнително редовно го гледам като коментатор при Деси и Сашо и ми прави доста добро впечатление. Говори добре, мисълта му тече гладко, умее да се шегува и като цяло доста добро поведение пред камера.

Отвратяга беше............Simple Smile  тоя

# 1 587
Много грозно поведение,егати коментарите.Ако му е под достойнството на Пепи да се бие за тия пари,за които е влязъл,да ги остави това ''гладно циганче''.
Същия като Данчо,който каза,ч е Стоян не е достоен да спечели-казва го човека,поставил собственото си щастие пред това на детето си.По свои думи!

# 1 588
  • София
Боби от малък е искал да се доказва, че е различен, в случая от етноса му. Искал е да бъде по-добър. Та не се учудвам, че се надъхва толкова. Напълно нормално. Не се прави като Петър, та той няма никаква мотивация.

# 1 589
  • Другата България
Честно казано, това с децата на Боби постоянно - или писмото препрочитано вече 98765 пъти, или каквото и да било друго ми идва в повече.
Евала иначе, наистина е захапал здраво и няма пробив.
И Калоян ще се озори с него.
Петър обаче .....изпуши.
А Кано гледа като уплашено дете.
Този наистина го е страх да остане сам, добре, че само един ден остана.

Общи условия

Активация на акаунт