🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 561
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 270
Аз на Ваня ѝ желая да е щастлива!
Не вярвам да е толкоз загубена, мисля, че ще се погрижи за себе си, не за някой жмульо. Дано е щастлива!

Бъдете здрави, хора! Много ми беше драго да си хортуваме тук!
Дано другата година е хубава и здрава, да си пишем пак - и за по-силен сезон, ако може Simple Smile
Бъдете здрави, това е най-важно! Hug

# 3 271
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Донякъде е разочарование това симпатично момиче с детинското поведение. Най-висшата съвременна ценност сякаш е стремежът към щастие, а това е идеология на егоизма. И Ваня за съжаление е точно такава (егоист) – мечтае за това, иска онова, тръшка се и хленчи като не стане на нейната (например при очертаващ й се дуел)... а понякога дори реве пред всички (а обижда в по-тесен кръг).  
Манипулациите също никак не са й чужди. Слугинче била на богатите, живеела в апартамент без тераса, нямала жилище... и в същото време е на изключително доходоносна длъжност - Yacht Chief Steward/ess , ако не бъркам.
Тази вечер отново си послужи с манипулация като призова хората да гласуват за нея след излъчването на първата игра, за да наваксат изоставането й в точките. А отлично знаеше, че е спечелила следващите 2 игри...
Аз си имам и едно на ум заради симпатиите й към Петър, пък и към Мария също. Първият е откровено злобен, нагъл, презрителен, самовлюбен, недържащ на думата си... а Юхуу-то му се възхищава.

Ваня все пак има и доста положителни черти – не таи дълго злоба в себе си, проявява емпатия, оценява чуждите усилия и жестове, сравнително работлива, дружелюбна е...

Обаче...
Този сезон си беше на Боби – провалиха го предразсъдъците към произхода му и неодобрението към родителите му от страна на гласуващите фермери и зрители. Все неща, които не са свързани пряко с него самия...  
В крайна сметка остана след Хепи Ванче и Калоян по зрителски вот, а "скромната" победителка отбеляза, че доброто (тоест тя) е възтържествувало. Ето това се нарича ХЕПИ енд!

Скрит текст:
Дали?

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 08:19 от idiotsamamaetayna

# 3 272
  • София
Бе и кова, и с триона съм ок, ако има животни - и с тях. Ама мразя камери. А и за време не съм се засичала. Иначе ми се иска да видя колко ще издържа. Ще си остана с чуденето и аз. 😄

# 3 273
Абе Петър какъвто и да е, не мисля, че ще се пусне към Ванче. Стига с тез конспирации. Поздрави си я просто, щото беше анти Боби.
Що трябва да се пуска на Ванчето, то е достатъчно да го почерпят приятелски, по повод победата, няколко хилки.

# 3 274
Ехо. Някой ще ми каже ли кой от фермата 5 се е оженил? Андрей каза, ама аз не чух.
Петър, ама имаше ли такъв ?
Какъв Петър бе. Елизабет се е омъжила.

# 3 275
  • SF
Милото Ванче, измъчи се , мъничка е , но жилава.
И имаше енергия през цялото време , юху-муху, до Петър , без Петър ...
Браво
Усойницата си получи урока, но дали ще го разбере...едва ли.
Много добре, че стигна до финала, за да види колко струва, и тя и двете й ръце, и стратегиите й. Куц кон. Рекорд на неодобрение.  Заслужено.

diavolo , съжалявам за твоята любимка, и преценка . Успех следващия път.

Петър е готин , просто се радва за приятел.
Аз отивам да гледам Кубрат , бяхте много готини♥

Къде отиваш да го гледаш Кубрат?

# 3 276
  • София
И теорията ми за фермерския вот от минали сезони - който беше за Ваня, че беше анти Боби, се потвърди.
Без него Боби печелеше.
Ейй, много обичам, когато съм права.....

Тц,
значи показаха фермерския вот само от фермерите от настоящия сезон 6:
Гласове на фермерите от сезон 6 (90% активност)
1. Калоян
2. Ваня
3. Надя
4. Боби

Т.е. класирането нямаше да повлияе. Пак Ваня щеше да спечели с голям аванс. Simple Smile
Хайде върни си предаването, виж разпределението на вота на всички фермери от минали сезони, който ИЗЛЪЧИХА общо, виж за кого е, и ела да ми се извиниш.
Вотът им беше ЗА Ваня, проценти не помня, но много повече от на останалите.

Знам много добре кое за какво е.
Просто ти писа, че ако не е бил този фермерски вот от всички сезони, Боби е щял да спечели.
Как да спечели, като е на последно място от този сезон 6
Пак Юху щеше да си спечели 1-то място. Simple Smile
Просто явно И/А са решили докрай да са интересни и различни с този сезон.
А може да са искали Ваня да направи хеттрик и да бие по всички показатели, както и заслужава според мен. Не знам и няма значение. Simple Smile

# 3 277
Достойна победа,напълно заслужена!
Честито на Ваня,и успех за напред в живота!

Много приятно ми беше в тази тема, много интелигенти мнения и преценки .
Безкрайни благодорности на Мари,която качваше линкове с  епизодите 🤗💐🍀.

# 3 278
Честито на Хепи! Най-щастлива днес ме направи този 1% за Надежда хахахах

# 3 279
  • SF
Бе и кова, и с триона съм ок, ако има животни - и с тях. Ама мразя камери. А и за време не съм се засичала. Иначе ми се иска да видя колко ще издържа. Ще си остана с чуденето и аз. 😄

Ооо, забравих за животните, защото тази година не се грижеха за животни. Но миналата доиха и крави, и овце...
Айде, размина ми се Фермата!!! Simple Smile

# 3 280
  • София
Тиф, Мери,
то аз хубаво ще се пусна на каста за участие във Фермата 7 ама ако ме изберат, кой ще ви прави темите? Stuck Out Tongue

# 3 281
Докато се радваме някой да знае къде можем да гледаме как Кубрат го ступват? Joy
Платено срещу  3лв на DAZN

# 3 282
Докато се радваме някой да знае къде можем да гледаме как Кубрат го ступват? Joy
То, ако е само ступване, пак добре.
Ето, Yum
Скрит текст:
dazn.com

# 3 283
  • Вестерос
Ехо. Някой ще ми каже ли кой от фермата 5 се е оженил? Андрей каза, ама аз не чух.
Петър, ама имаше ли такъв ?
Какъв Петър бе. Елизабет се е омъжила.
Чух Пешо, вярно ли Бетито :O

# 3 284
  • София
И на мен ми беше приятно тук. Радвам се на познати от тук никове и в други теми!

Общи условия

Активация на акаунт