Професионални серии за коса 143

• 43 519
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
нищо особено впечатляващо не съм ползвала тази година - което да е ново за годината имам предвид
на спрея медисютикълс давам още един месец за тест и се надявам той да се окаже топ продуктът
отрязах си косата - юли беше под раменете, след две разходки до фризьорския салон съм като момченце, харесва ми - чух противоречиви неща - от "имаш прическа като на баба ми" до "изглеждаш по-млада така" - сигурно истината е някъде по средата
но косата ми се промени много като нужди и се оказа, че имам много продукти в шкафа, които просто няма да мога да изхабя - хем количествата са големи, хем предишните любимци вече не са подходящи
от удърна хидратация се ориентирам към по-леки, балансирани и дори с уклон към мек протеин
освен това късата коса се цапа по-лесно - не знаех - изисква миене през ден, а съм отказала всякакви масла и финиши, преди - на 3-4 дни й беше добре да бъде измивана

# 76
Благодаря за новата тема!
Правя една терапия ма Алфапарф.
Топ продукт нямам.

Термозащита да ми предложите, различна от Лалга и Миаманте? Нещо кремообразно.

Аз лично много харесвам и ползвам тези трите
Скрит текст:

Като мога да ги степенувам:
1) сивия лосион/задържа какъвто и да е стайлинг доста по-дълго от обикновено, без силни стилизанти
2) Лореал+че е и бюджетен, дава и много блясък, уж е спрей, но вътре е гъстичък
3) сивия крем-не винаги искам да блестя, а той просветква значително, но и е за по-сухи и плътни коси.
Иначе другите две са хем кремообразни, хем и не утежняват моята коса.
Благодаря, кой е "сивия крем"? Предполагам, че за Керастаз в тубичката говориш.

# 77
Таничка с две ръце ти препоръчвам термото на Напура за преди преса. Върши си работата, бюджетно е и езна опаковка ти стига за супер дълго време.
Бриа аз съм любопитна как си си отгледала тази грива, много е красива. Третираш ли я термично или ти е права по рождение?

# 78
Сега така ме впечатлихте с тези ампули и бустери, че отивам да чета за тях. Само това не съм пробвала още 😂
Косата ми е хипер гъста, страшно непокорна и приличам на Вивиан Уестууд минус оранжевия цвят.
Споделете още за тях ако искате.
Целите ви ритуали много ме впечатлиха. Ползвате повече продукти отколкото си мислех.

Аз имам опит с ампулите вече 4-5 години. Слагала съм си сама вкъщи, но като цяла гледам да е при фризьорката ми, не излиза много по-скъпо. На мен ми е трудно да определям от какво и кога има нужда косата ми и разчитам тя да го прави. Аз съм със средна гъстота, сравнително тънък косъм, но изключително непокорна коса, а фриза е нещо, с което не мога да се преборя. След шампоан на подсушена коса се нанася ампулата. Избира се според нуждите на косата концентрат и в него се слага фузио доза. Стои се 5-10 мин с нея, а след това се запечатва с подходяща маска. Стоя още 5-6 мин, понякога загряваме и след това се отмива. Косата е подредена, загладена, при мен фриза изчезва дори да не използвам финиши и да не суша със сешоар. Косата ми си изсъхна и си е загладена и подредена. При мен ефектът се задържа точно 4-5 измивания, което за мен са 2-3 седмици.
Важно е според мен съчетаването на правилните продукти и избора на концентрата и фузио дозата. Случвало ми се е сама да избера и да ползвам с нещо случайно в банята и ефекта наистина не е нещо особено и се задържа много кратко. Съвсем друго е когато фризьорката подбере.

# 79
  • Чукарландия
И аз съм ползвала бустери+концентрати на Керастаз, преди време ги бяха пуснали в Нотино на добри цени, та тогава се комбинирахме и изкупихме всичките 😂, но винаги съм ги ползвала на подсушена с кърпа коса, влажна, а не суха.

# 80
И аз съм ползвала бустери+концентрати на Керастаз, преди време ги бяха пуснали в Нотино на добри цени, та тогава се комбинирахме и изкупихме всичките 😂, но винаги съм ги ползвала на подсушена с кърпа коса, влажна, а не суха.

И аз това имах предвид Grinning Леко влажна, подсушена с кърпа. Поправих се

# 81
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата. Не правя специални терапии зимата, карам си с еластисайзър. Чудех се на ЧП за Celulla madre, но намалението мина и не взех. Сега се надявам за Коледа да я има някъде намалена.

# 82
  • Чукарландия

И аз това имах предвид Grinning Леко влажна, подсушена с кърпа. Поправих се

Докато постна, ти се беше коригирала, и оставих нещата така. Важното е, че се разбрахме. 😂😉🤗

# 83
Момичета здравейте, в момента съм в Норвегия и видях че са пуснали промоция на керастаз на много места 20-25% като удивлението ми беше всъщност от началните цени които са по ниски от тези в бг и при отстъпка нектар термика например идва 30лв, а цимент термика 40лв и така с всичките продукти на керастасе. Как при толкова висок стандарт и заплати а цените им на много козметични продукти не само керастасе са по ниски и колко тогава печелят златните рибки и т. н

# 84
Печелят много, за това и дебнем Нотино или сега коледни промоции и комплекти ..
Наистина тук намаленията на Керастаз не са нищо особено ..

# 85
В Швейцария са най-ощетени, независимо от високите заплати. Там шампоан на Керастаз освен, че се продава в нормална дрогерия, Шампоана е 40 франка (почти 80лв) а маските са по 70-80 франка😄

Зимата използвам по-често преуош - еластисайзър или алтерна, смятам да си взема по-натам Олаплекс, за да видя как ще ми се отрази.

# 86
Агент сега сериозно,майтапа на страна.Искаше да купуваш сийлъра на Джойко.Като гледам,фикса на Редкен е на същия принцип и със същите функции.Можеш ли да сравниш двата продукта.Самата терапия как я усещаш,какъв ефект дава при теб?

Поръчала съм нов плекс,за тест.Реших,че като не си блондирам косата и не я тормозя с преси Олаплекс ми е излишен разход.След голямо ровене и четене на коментари,попаднах на Keraphlex.Няма да слагам в боята,а ще го ползвам само за терапии.Ще видя как ще подейства на косата и ако няма разлика с Олаплекс,минавам изцяло на него.По-евтин е и давал същите резултати.Ще споделя след време какво се случва.

Колко печели Златна рибка не е наша работа.Определят си цените и ние решаваме дали да купим или не.Има чуждестранни сайтове,на който не му харесват БГ цените,пазарува от чужбина.Излишно е да се коментира изобщо.Серумът на Меди аз го купувам за 50 Евро,а в ЗР е 50лв.Ампулите на Напура в официалния сайт са 99 Евро,а в ЗР са 100лв.Така че,не всичко е на безобразни цени.Освен това производителя налага определени цени в Евро или Долар,ЗР не може да падне под тези цени...
Сложно е и както казах не е наша работа

# 87
  • Асеновград
Момичета, имам код за 20% отстъпка от Златна Рибка, който иска да го ползва, но май е еднократен. Спечелих го от приложението на теленор, сега целия декември имат игра с награди всеки ден теглиш и печелиш по нещо, или мегабайти, или ваучери за отстъпка за различни магазини. Който е на теленор може да си пробва късмета. Спечелих и ваучер за Хепи ама него ще си го ползвам.😄

# 88
  • София
Агент сега сериозно,майтапа на страна.Искаше да купуваш сийлъра на Джойко.Като гледам,фикса на Редкен е на същия принцип и със същите функции.Можеш ли да сравниш двата продукта.Самата терапия как я усещаш,какъв ефект дава при теб?

И аз чакам мнение за сийлъра на Джойко тъй като имам другите 3 стъпки от терапията им иискам да знам заслужава ли си инвестицията.
Иначе както и преди сме обсъждали е много възможно от арлен рибата и тн да ни четат тук в темата така че не виждам нищо лошо да кажем и обсъдим като нещо не им е ок.
За мен тяхните намаления на Керастаз винаги са смешни и затова поръчвам само от Нотино и от чужди сайтове.
Тази година особено нотино избиха рибата от намаление на Керастаз а аз не можах да отмъкна нищичко освен нощният серум понеже дадох обещание че ще изхабя това което имам първо Disappointed Relieved
И пак да кажа ако все пак ме четат от рибата - на тия цени да дават мостри различни от лакме.., защото става вече много дразнещо.
Как да дам 50 лв за шампоан без да съм го пробвала?

# 89
Специално за Kerastase, за да не се чувствате излъгани ще споделя това, което ми е известно Simple Smile Познавам служители на по- високи постове в Loreal Luxe (България). От прайс листа на Керастаз (който съм виждала и разглеждала), откъдето имат право да поръчват служителите им (без надценка) цените са с минус 50 процента (нито повече, нито по- малко) от препоръчителните продажни (крайни) цени за салони и онлайн магазини.

Ако цената (закръглено) на една маска е 60 лв. - те я взимат за 30 лв., шампоан с цена 40 лв.- за 20 лв. Сега, по тази логика, ако Лореал България оферират на салон или онлайн магазин, то те трябва да си сложат надценка, онлайн магазинът също трябва да има някаква надценка, като в това трябва да се включи: транспорт, заплати, осигуровки, печалба, ДДС, корпоративен + дивидент, безплатната доставка на повечето продукти (пазаруващите Керастаз бързо я достигат), макар и на символична за тях цена и т.н, и т.н.

Заради всичко изброено и отстъпката на Керастаз не е повече от 20- 25 %. Което означава че горницата от тези 50 % над цената без надценка се разделя между вносител, търговец и клиент- смятам, че е разумно и дори щедро. Мисля, че хората, които развиват частен бизнес ще разберат най- добре 😉

За мострите, които предоставят- те са в пакет, заедно с брандирането на обекта, обема на поръчките, позицията на бранда (дали е ексклузивен или не работят само с него)... Преди години коментирахме с една дама от екипа на Арлен точно този въпрос и това, че мостри на Керастаз им се предоставят рядко, в повечето случаи при представяне на нов продукт/ серия.

За съжаление в България ситуацията с предоставяне на мостри не е в такова изобилие, както в чужбина. Тъй като съм изключително алергична и реагирам на доста продукти ми се налага да помоля за семпъл на даден продукт, само за да проследя за поносимост. Досега не са ми отказвали и Златна рибка, Арлен, Дъглас, Сефора, Прити шоп... Когато благодаря и се заговорим често ми отвръщат с усмивка, но и споделят, че мострите са ограничени и за тях е удоволствие да са полезни на клиент, който показва лоялност и се връща да си закупи продукта от тях, ако е доволен. Разказвали са ми, че им е неприятно, когато клиенти буквално в лицето им казват, че искат мостра, за да пробват, но ще поръчат от другаде, ако им хареса, защото било по- изгодно. Тогава си обясних и защо мострите не се предлагат на всички... Както винаги монетата има две страни и всеки е прав за себе си Simple Smile

Бъдете здрави 🍀

Общи условия

Активация на акаунт