Професионални серии за коса 143

• 43 494
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Над  PERFETTO е доста по-слаб от Паралукса Grinning,но че е хубав хубав е. И аз му се бях засилила лятото. Особено ме привлече озонотерапията против косопад. Блясъкът на косата след изправяне с него е ненадминат.
Цената му в Германия е около 200 евро.

# 151
  • Перник
Благодаря за темата!
1. Не правя терапии на косата, иска ми се, но нямам време с две малки деца вкъщи.
2. Любим продукт за тази година ми е маслото на Марокан - придава блясък, разплита и обира фраза.

В коса.бг има 20% на керастас Grinning комплектът Генезис излиза 83 лв. Едва се удържам да не го поръчам. Прозрачният шампоан подходящ ли е за плътна коса?

# 152
Ми на тоя сешоар ...мощноста му е 2000вата....колко пък да е хубав за тези пари?!
Моят е 2400вата ..и е за 140лв. има йоно бутон

# 153
Пристигна първата пратка За мен лично нещо ново ще е да опитам шампоана и балсама на Филип Кингсли и ампулите на Лакме . Еластайзър съм ползвала няколко пъти и косата става разкош. Това което ще купя е тази студена преса за която говорите. Особено сега се очертава да съм по дълго у дома в болничен и ще имам време да се мажа и да стоя с продуктите.
Ще бъда благодарна да препоръчате най хубавите студени преси.

Намерих тази преса
1. https://beautybg.bg/product/infrared-gold-rose/
2. https://beautybg.bg/product/infrared-gold/
3. http://beautyexpert.bg/продукти-за-коса/маски-за-коса/подхранваща-маска/studena-rekonstruirashta-podhranvashta-presa-za-kosa-infra-chervena-svetlina-ultra-zvuk
4.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 09:06 от Bria

# 154
Карамел, прозрачният шампоан е за тънка коса, нали знаеш, че има и в непрозрачна опаковка, той е за плътните коси. Може би ще дойде слаб прозрачния, до колкото може да е слаб един Керастаз шампоан ..

# 155
  • София
Намерих тази преса
1. https://beautybg.bg/product/infrared-gold-rose/
2. https://beautybg.bg/product/infrared-gold/
3. http://beautyexpert.bg/продукти-за-коса/маски-за-коса/подхранваща-маска/studena-rekonstruirashta-podhranvashta-presa-za-kosa-infra-chervena-svetlina-ultra-zvuk
4.

Здравей, от тези преси само последната е подходяща. Става въпрос за студена преса за терапии, тоест не трябва да загрява.
Моята е тази
https://www.notino.bg/brazil-keratin/iron-repair-ultrazvukova-pr … na-uvredena-kosa/

# 156
Ми на тоя сешоар ...мощноста му е 2000вата....колко пък да е хубав за тези пари?!
Моят е 2400вата ..и е за 140лв. има йоно бутон
Доволна ли си и коя е марката/модела. Тоя йоно бутон усещаш ли някаква разлика с него/без?

# 157
  • Бургас/Пз
Днес пробвах крема на Миаманте. Не съм нещо уау възхитена. Крем като крем. Ще видя дали няма да ми се омазни по-бързо косата, май това това ми е основния критерий, по който ги определям кой ми е ок на косата.

Може ли да ме насочите къде да чета за сериите на Керастаз?? Като цяло са ми силни и смятам да ги ползвам през измиване. Споделете повече за серията Генезис??

# 158
За серията Генезис е писано мнооого. Балансирана серия, харесвана от почти всички, може да се ползва продължително време без да се редува (аз съм го правила и беше супер косата). Ползвам прозрачния шампоан, балсама и термото (него не го харесвам чак толкова) като ефекта при мен е жива, плътна гъвкава коса, с много блясък. Според мен е най-непретенциозната серия на Керастас.
Косата ми е не третирана, естествен цвят, стилизиран със сешоар рядко; нормален косъм, нормална гъстота, права като праз, без кой знае какъв обем.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 11:27 от PeachHoney

# 159
Здравейте! Някоя от Вас използвала ли е Renu mask и шампоан Nutrioil на Nu skin? Моля за мнения...

# 160
  • Варна
Подробно ревю на Магнолия за серията Генезис
За мен са балансирани продукти за сравнително здрави коси в прилично състояние.
 Термото ми е слабо самостоятелно,но е хубав продукт. Подплатено с хидратиращ крем ми харесва много.
Серумът го изклепах за отрицателно време и кой знае каква полза не видях от него.  Дава едно усещане за обгрижен скалп,чист и лек,но такова получавам от доста други продукти с доста по-човешка цена.
Балсамът е по-ревитализиращ от маската както и повечето балсами на марката,които съм имала.
 Шампоаните са два за тънка и за плътна коса. Харесвам и двата и грандиозна разлика между тях не намирам.
Маската е лекичка,но разплита и подхранва добре. Няма отявлен протеин в нея,но косата става стегната и напомпана. Винаги я запечатвам с балсам след това,като не винаги е тоя от серията. Повече ми харесва запечатана с тоя за блондинки или с блондинския на Кингсли.
Само ампулите нямам от серията,но така и не стигнах до тях.

# 161
Melisande, пиши, пиши за пресата, малко ми трябва още е я грабвам.
За Нотино, има ли код за намаление? ☺️☺️☺️

# 162
  • Бургас/Пз
Принцеса, Peach,, много ви благодаря 😘

# 163
  • София
Само да споделя за Генезис че аз съм с тънък, но увреден от изсветляване косъм и си купих шампоана за плътна коса, балсама и серума.
 Така се случи тъй  като от рибката ми пратиха мостра на шампоана за плътна коса (когато купувах серума и серията беше току що излязла) и останах впечатлена от ефекта и реших да играя на сигурно.
И сз смятам че серията е балансирана, но може би понеже косата ми е с тънък косъм и е склонна да се омазнява в корена а аз взех този за плътна коса при мен ефекта е супер силна хидратация и подхранване от този шампоан.
Мога да го сравня с терапист може би само. Така че ако косата ти е увредена, но тънка препоръчвам този за плътна коса.
Балсамът е много приятен също и оставя усещане за напомпана и плътна коса и не утежнява.
Но на мен като че ли ми провокират повече косопад и затова ги ползвам рядко. Сиг е внушение, но внушението е силна работа.

Относно пресата , наистина ефекта е уау с еластизайзър и Ямайско черно рициново масло, чак косата ми май се прехидратира макар да пръсках спрей за обем на кингсли но дори не я ресах и е подредена и мела, а принципно ми се заплита много.
Според мен е идеална терапия но само за коси които имат нужда, на здрава коса ще утежни.

Скоро ще пробвам пресата с colorplex и ще пиша отзив.

Има в в момента в нотино около 180 лв излиза, за съжаление за сега няма кодове, но може да почакаш. Може да пуснат някакви коледни промоции след празниците, сега няма толкова промоции тъй като есеки купува подаръци и тъй или иначе си имат оборот.

Мен така ме примами по-горе споделеният комплет на мароканокл за боядисана коса, цената е топ но четох ревюта че шампоана оставял мн наслояване и косата стояла мазна. Някой да го е пробвал?
Аз имах ужасен опит с шампоаните repair и hydratation, обаче миризмата толкова я харедвам че съм склонна да дам шанс само заради нея

# 164
Момичета имам нужда от справка дали в момента правя всичко както трябва, много нови продукти ми се насъбраха напоследък и в главата, в банята и в шкафа ми цари лек хаос. Чета чета като енциклопедия темите, но ми трябва и помощ.
В момента константа е шампоана Фолиген имам и Биокленз, но се чудя има ли разлика между двата и кой кога да използвам.
Основно използвам Ш Фолиген + М Дисциплин + Термо Дисциплин + Ултим елексир.
Ш Фолиген + М liss unlimited + термо цимент, серум терапист
Товя правилни комбинации ли са, трябва ли нещо да сменя или добавя?
Имам Мароканойл изглаждащ крем и олио,екстенционист термо, но не знам след какво да ги комбинирам.
Каква серия е подходящо да добавя според вас ?
* Косата ми е химически нетретирано, тънък косъм, оформям със сешоар и четка след всяко измиване. Фриз и изпръхване са големите ми проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт