Професионални серии за коса 143

• 43 315
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Привет, аз също вече 3 месеца използвам същата грижа като теб. Когато имам време използвам сутрин и вечер Целаген с масаж, но по-често е един път на ден. Случвало ми се е да пропускам няколко дни и не съм забелявала разлика. Според мен няколко дни са много кратко време и не би трябвало да има видима разлика.
Ще си позволя да направя едно предположение от личен опит. Когато си нанасям грижата, правя масаж 1-2 пъти на ден, след това и разписвам, за да оправя косата, съответно падат по 1/2/3 косъма. Когато обаче не насам грижа няколко дни съответно и не разбутвал косата толкова често и при разресването пада по-голямо количество, което се и събрало.
Момичета при друга случвало ли се е: от няколко месеца ползвам Ш, М и серума на Меди за сгъстяване на косата. Имам нови растежи и почти никакъв косопад. Покрай празниците 3 дена не бях ползвала нито едно /а иначе мия косата почти всеки ден / и ми паднаха доста косми. Възможно ли е да изчезне ефектът, като спра да го ползвам?

# 691
  • София
Аз също съм с тънка коса и си бях взела меди hydroclenz който ми остърга и преми косъма, не ми даде капка обем и го изхвърлих

# 692
И аз си правя масаж след като нанеса серума. Дори съм си купила бамбукова четка, която ползвам за масаж и след нея продължавам с пръсти. Просто след раждането доста се оскубах, направо светнах /а и преди това бях с рядка коса, за капак и тънка/, че се радвам на всеки нов косъм и снощи като видях в банята и тази сутрин че паднаха толкова косми, колкото в последно време не бяха падали и се притесних. Ще видим и утре как ще е.

# 693
Здравейте и Честита Коледа! Ще съм благодарна за мненията ви относно моята коса. За Коледа получих подарък възстановяваща терапия Mi amante и това ме накара да ви зачета. Опитвам се да разбера дали косата ми е напротеинчена, прехидратирана или нещо друго... Черна е, боядисвана,заради побеляване, къдрава. Беше на масури, но след 3 раждания стана по-скоро на вълни. Преди съм ползвала сериите на Керастаз Денсифик и тази за обем. Сега използвам Лалга, но резултата е плачевен. След баня косата е бухнала, къдриците не са дефинирани, след ден стават на клечки, дължините са сухи, корените се омазняват. От проченето и от мненията на VanessaDe реших да започна с Терапист и реконструктора на Афоджи и да се опитам да вдъхна живот на косата. Не знам дали да ползвам изобщо тази серия Mi amante или да я остава за друг път?

# 694
Ani_d аз ползвах известно време термото на Чи и никак не е лошо. Като консистенция не е нито воднито, нито прекалено гъсто. Аз съм с плътна и гъста коса и се разбирах добре с него. Смених го за разнообразие точно с термото ма ФК и косата ми въобще не го хареса. Така си го изхвърлих цяло. Поне за себе си разбрах че термо-спрейовете не са за моята коса подходящи. От това на Чи предполагам си видяла че има и малка опаковка за 13-14 лева. Идеална е само за проба. Препоръчвам ти да опиташ с нея ✌️

# 695
А, когато се ползва Тоника на Филип Кинсли, косата дърпа ли по-бързо на дължина или само се появяват нови растежи?
Защото при нас са затворени салоните, скоро няма да видя фризьор и не целя дълга коса.
ani, благодаря. Имам нужда от нещо преди миене на косата.

# 696
  • България <3
Здравейте, кой термик на Керастаз бихте препоръчали за тънка, права, безобемна и изрусена коса, която лесно се накъсва? Не изглежда жива.

Също така някой ползвал ли е на Биосилк коприната, която се води lite и нормалната за сравнение? Като поръчвах нямаше налична нормалната и взех леката версия, която ми свърши. Чудя се този път дали да не взема нормалната, но не знам дали не е твърде мазна и каква е разликата в действието като цяло

Весели празници

# 697
  • Бургас/Пз
Ani_d аз ползвах известно време термото на Чи и никак не е лошо. Като консистенция не е нито воднито, нито прекалено гъсто. Аз съм с плътна и гъста коса и се разбирах добре с него. Смених го за разнообразие точно с термото ма ФК и косата ми въобще не го хареса. Така си го изхвърлих цяло. Поне за себе си разбрах че термо-спрейовете не са за моята коса подходящи. От това на Чи предполагам си видяла че има и малка опаковка за 13-14 лева. Идеална е само за проба. Препоръчвам ти да опиташ с нея ✌️
Точно това гледах, че има малка опаковка и със сигурност ще го взема.
На мен ФК добре ми се отразаваше, но задължително в комбинация с нещо друго, само по спрея не се получаваше добре и винаги го комбинирах с нещо друго.

# 698
Моля за помощ Simple Smile. Спрях се на тези две четки за коса. Бих искала вашето мнение. Както и четка и гребен за разресване. Косата ми е финна,до раменете, но искам да се грижа хубаво за нея Heart, да изглежда добре Simple Smile

# 699
  • Бургас/Пз
Полина, аз бих взела първата. Както вече писах преди няколко поста, Марокан ме скубе и заплита.

# 700
Аз не съм ползвала четките на Марокан, но пък много си харесеам тази на Оливиа Гардън и бих заложила отново на нея Simple Smile

# 701
Имам посочената на Марокан, не ми е на сърце. Следващата ще е ОГ!

# 702
Здравейте, изчетох доста мнения от форума за Kerastase Densifique, но никъде не успях да видя мнение как се отразява на омазняването. С тънка,дълга коса съм,която в момента се бори с косопад, а и се омазнява сравнително бързо. Мия я през ден,защото повече от това трудно издържа. Та,дамите,които използват Денсифик, утежнява ли косата много?

# 703
Денсифик изсушава, в никакъв случай не утежнява. По-скоро косата е с един ден по-дълго чиста.

# 704
Здравейте, изчетох доста мнения от форума за Kerastase Densifique, но никъде не успях да видя мнение как се отразява на омазняването. С тънка,дълга коса съм,която в момента се бори с косопад, а и се омазнява сравнително бързо. Мия я през ден,защото повече от това трудно издържа. Та,дамите,които използват Денсифик, утежнява ли косата много?

Не ми утежнява повече от обикновен шампоан, дори напротив, може би държи корена по-дълго свеж и повдигнат. Но имай в предвид, че това НЕ Е ежедневен шампоан, трябва да се редува с друг (по възможност да не е и той Керастас защото са им тежки и груби шампоаните). Аз го ползвам 2-3 пъти месечно.

Общи условия

Активация на акаунт