Грозен мъж

• 19 696
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
А като намериш стройния хубавец, а след години той пусне шкембе? Зарязваш го, понеже шкембето пречи на секса?

# 166
  • София
А като намериш стройния хубавец, а след години той пусне шкембе? Зарязваш го, понеже шкембето пречи на секса?

Ох... Аз както харесвам стройни и слаби мъже, не знам как ще ми се отрази такава промяна. Особено плоското коремче ми е в топ привлекателните черти. Със сигурност ще се постарая да влезе във форма. Затова и се ориентирам към мъже, които се поддъжат и не биха се изпуснали така.

# 167
И аз не харесвам шкембари, ама то ако чакам на едното плоско коремче у мъжа, в един момент все нещо ще ме издразни в него. Затова си намираме някого, когото да обичаме, не само за @екс и тогава няма да мятаме човека през прозореца, ако качи с 500 грама или недай, Боже, започне да оплешивява.

# 168
  • София
Е не, но не може и да се използва любовта за оправдание да се търпи всичко. Някои неща са неизбежни и не зависят от човека, но аз да се тъпча с 10 бургера на ден и после да се тръшкам как милото трябва да ме обича и желае с всичките ми 200 кг сланини... еми, не ми върви някак. Иначе човек като обича, прощава много неща, то е ясно. Ама когато липсва старание от другата страна и започнат да се трупат нещата... после не е странно, като усетиш, че любовта си е отишла по някое време.

# 169
А ако тя качи 20 кг?
Много мъже правят така с жените си или си намират любовницата, а дебелата съпруга я държат да им върти къщата и да гледа децата.
Та не виждам причина защо и жените да нямат право на изисквания към външния вид на мъжете след като те си го позволяват.

# 170
  • Mediterraneo
Аз и 30 кг съм отгоре отпреди почти 30 години, откакто сме заедно. Нито любовница си е намерил, нито ме гледа с по- различни очи. Аз него- също. Побелял и остарял е, няма плочки по корема вече, само един стегнат задник остана от момчето, което беше. И?

# 171
  • София
Няма и, щом сте щастливи.

# 172
  • София

Освен ако не е финансово строен. Питай Светлана не знам каква беше с Мечо, тя ще ти каже как има най-секси мъжа на света.

# 173
  • София
И в това няма нищо странно.
Хората харесват различни неща, не само 90/60/90.

# 174
Аз и 30 кг съм отгоре отпреди почти 30 години, откакто сме заедно. Нито любовница си е намерил, нито ме гледа с по- различни очи. Аз него- също. Побелял и остарял е, няма плочки по корема вече, само един стегнат задник остана от момчето, което беше. И?

Браво, ама да не си само ти на тоя свят?

# 175
  • Mediterraneo
Аз понеже от моята си камбанария гледам, логично. Затова попитах момичето, което търси строен и добре сложен. Преди 20 години сигурно и аз така щях да отговоря, де- че ми е важно да е строен и с плочки по корема.
И що да съм само аз на тоя свят?! Или просто си решила да вървиш подире ми и да ме засичаш? Успех!

# 176
Вижте сега... Най-важното е пропорцията да се запази. 20 кила разлика държим с мъжа ми, настоящия, от срещата до днес. Растем заедно, и си се харесваме. Не може единият с хамбургери, другият с преса. Така беше с първия ми брак, и не просъществува дълго. Аз на пицария, той във фитнеса. Аз гледам сериал, той катери планина. Тая любов нямаше перспектива. Пропорцията трябва да се спазва, това е успешната формула 😊

# 177
  • София
Е ти твоя като си го взела не е бил шкембест грозник... едно е да го вземеш такъв, друго е като вече го обичаш и имате сума години зад гърба, да приемеш, че се е променил. И все пак, има разлика между променил се и запуснал се. Мен второто ме притеснява.

Аз понеже от моята си камбанария гледам, логично. Затова попитах момичето, което търси строен и добре сложен. Преди 20 години сигурно и аз така щях да отговоря, де- че ми е важно да е строен и с плочки по корема.
И що да съм само аз на тоя свят?! Или просто си решила да вървиш подире ми и да ме засичаш? Успех!

# 178
  • Mediterraneo
И в това няма нищо странно.
Хората харесват различни неща, не само 90/60/90.

На ССФ мъжът е минимум 195 см( понеже тя е 175, с ток на 15 см), с четен брой плочки на корема, бицепси, гръб на плувец и крака, които са пример за Фики! Сигурна съм, че никоя от тук списващите няма дебел мъж, който едва си вижда шнурчето от корем!

# 179
  • София
Недопустимо. Абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт